Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Desantis napisał(a):Wielkie thx dla Legnicy za tv na żywo
baner666 napisał(a):wielkie dzieki legniczanie za informacje o relacji z meczu!!!jak na telewizje internetową to było zajebiscie:D
novack napisał(a):I gdy już wydawało się, że ich mamy, Pierścionek zaczął „myśleć” i zobaczyliśmy Adriana Marka w ataku… KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!
django napisał(a):novack napisał(a):I gdy już wydawało się, że ich mamy, Pierścionek zaczął „myśleć” i zobaczyliśmy Adriana Marka w ataku… KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!
Według mnie to było przemyślane posunięcie. Nie chodziło o to, żeby Marek strzelał bramki, tylko żeby związał wysokich i silnych stoperów Miedzi. Legnica miała dużo stałych fragmentów, przy których wzrost Marka się przydał. Wpuścić go jako trzeciego środkowego obrońcę byłoby bez sensu, a jako nominalny drugi napastnik "straszył" warunkami fizycznymi nie pozwalał stoperom Miedzi przesuwać się za blisko naszego pola karnego.
oraz niedoświadczony.novack napisał(a):django napisał(a):novack napisał(a):I gdy już wydawało się, że ich mamy, Pierścionek zaczął „myśleć” i zobaczyliśmy Adriana Marka w ataku… KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!
Według mnie to było przemyślane posunięcie. Nie chodziło o to, żeby Marek strzelał bramki, tylko żeby związał wysokich i silnych stoperów Miedzi. Legnica miała dużo stałych fragmentów, przy których wzrost Marka się przydał. Wpuścić go jako trzeciego środkowego obrońcę byłoby bez sensu, a jako nominalny drugi napastnik "straszył" warunkami fizycznymi nie pozwalał stoperom Miedzi przesuwać się za blisko naszego pola karnego.
Balul od 70 minuty „oddychał rękawami”, wiec Marek mógł wejść za niego na swoją nominalną pozycję, natomiast jak to określiłeś „wiązać obrońców Miedzi” na pewno lepiej potrafiłby Wściubiak, który co by o nim nie mówić na pewno jest silny, szybki i bardzo ambitny.
novack napisał(a):Blajpios bezbłędnie odczytuje moje intencje. Dla mnie zawsze najważniejsze jest dobro Zagłębia, a czasami być może zbyt ostry i nerwowy ton moich wypowiedzi (niniejszym za niego przepraszam) wynika z faktu, iż piszę „na gorąco” tuż po powrocie z meczu. Przypominam jednocześnie, że kilka miesięcy temu byłem chyba jednym z pierwszych który postulował kolejną zmianę trenera, wtedy był nim Kudyba i nawet jeśli miałaby być to 20 zmiana w trakcie sezonu to należało natychmiast odsunąć tego pana od zespołu. Użyłem wtedy określenia „skudybienie” drużyny i było ono chyba trafne. To co dzieje się teraz, a jak widać zmierza w dobrym kierunku, nazwałbym „odkudybianiem” drużyny i niestety musi to potrwać. Trener Pierścionek jest sympatycznym człowiekiem, a praca która wykonuje jest jego pasją. Jestem przekonany, ze w przyszłości będzie odnosił sukcesy, ale musi nabrać troszkę dystansu do tego co robi. Myślałem, że poprzednia nieudana przygoda z Zagłębiem nauczy go troszkę pokory, bo ciągle wydaje mi się, że jest typem człowieka który jak to się mówi, mógłby popełnić samobójstwo przez… skok z własnego Ego. Panie Piotrze naprawdę nie trzeba wyważać otwartych drzwi i kolejny raz odkrywać Ameryki. Pozdrawiam i życzę sukcesów w naszym Zagłębiu.
novack napisał(a):Balul od 70 minuty „oddychał rękawami”, wiec Marek mógł wejść za niego na swoją nominalną pozycję, natomiast jak to określiłeś „wiązać obrońców Miedzi” na pewno lepiej potrafiłby Wściubiak, który co by o nim nie mówić na pewno jest silny, szybki i bardzo ambitny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aro10