SO_1906 napisał(a):PawełK napisał(a):Jutro na 99,99% będzie relacja z meczu w radio 100% Zagłębie
A kto prowadzi??
Szaranowicz nie chciał to samo Borek ale zgłosił się do nas kolega Yokozuna_OSP i to on poprowadzi pierwszą relację w swojej karierze

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SO_1906 napisał(a):PawełK napisał(a):Jutro na 99,99% będzie relacja z meczu w radio 100% Zagłębie
A kto prowadzi??
django napisał(a):No ale raczej to Warszawy nie ma się co porównywać. Podejrzewam, że gdyby nie konflikt na linii kibice-zarząd to Łazienkowska by się zapełniała na każdym meczu. A co ważniejsze Legia w przeciwieństwie do Zagłębia ma perspektywy, które tworzą: nowy stadion, polityka marketingowa, pieniądze, wyniki sportowe. A w Sosnowcu jak idę na Ludowy, to widzę ciągle te same twarze. Tak naprawdę, to na mecze chodzą już tylko najbardziej zagorzali kibice. I jest ich właśnie około 2 tysięcy, a perspektyw na poprawę tego stanu rzeczy za bardzo nie widać
Klaara napisał(a):ide jutro zainwestowac 1000 na Kluczbork:]
August napisał(a):Pisałem tylko o "bzdurnych" moim zdaniem wyliczeniach, wspólczynniku do liczby mieszkańców. Przy 5-6 tys. też byłby niewele lepszy. A dla mnie 2 tys. najbardziej zagorzałych kibiców to też coś.
django napisał(a):Ja też jestem daleki od wyliczania z kalkulatorem w ręku średniej widzów na sezon. Dwa tysiące to jest może pod względem "współczynnika fanatyzmu" liczba dobra, ale pod względem marketingowym fatalna. Przykład: Górnik Zabrze przed Allianzem ledwo utrzymywał się w ekstraklasie (teraz też, ale nie o to chodzi), a na meczach było po kilkanaście tysięcy ludzi. I jestem przekonany, że był to jeden z ważniejszych czynników,jaki Allianz brał pod uwagę wchodząc w Górnika.
August napisał(a):django napisał(a):Ja też jestem daleki od wyliczania z kalkulatorem w ręku średniej widzów na sezon. Dwa tysiące to jest może pod względem "współczynnika fanatyzmu" liczba dobra, ale pod względem marketingowym fatalna. Przykład: Górnik Zabrze przed Allianzem ledwo utrzymywał się w ekstraklasie (teraz też, ale nie o to chodzi), a na meczach było po kilkanaście tysięcy ludzi. I jestem przekonany, że był to jeden z ważniejszych czynników,jaki Allianz brał pod uwagę wchodząc w Górnika.
Znaczy, Zabrze ma lepszych kibiców niż Sosnowiec.
django napisał(a):Nie. To znaczy Zabrze ma więcej kibiców niż Sosnowiec.
August napisał(a):django napisał(a):Nie. To znaczy Zabrze ma więcej kibiców niż Sosnowiec.
No tak, ale Zabrze nieprzerwanie w lidze od 1979r. przez ten czas zdobyło jeszcze klika raz mistrza vice- a my
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników