Raul75 napisał(a):pytanie nr 1: czy klub przewiduje sprzedaż koszulek dla kibiców pytanie nr 2: czy już można podać konkretny wzór jaki zostal wybrany? (wersja home i away)
Tylko trzeba co sezon kupowac aktualne koszulki.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Raul75 napisał(a):pytanie nr 1: czy klub przewiduje sprzedaż koszulek dla kibiców pytanie nr 2: czy już można podać konkretny wzór jaki zostal wybrany? (wersja home i away)
PawełK napisał(a):zag23 napisał(a):Koszulki, w których Zagłębie grało dzisiaj są bardzo ładne a wy jakie macie zdanie ?
To sÄ… nowe stroje.
Przemek26 napisał(a):PawełK napisał(a):zag23 napisał(a):Koszulki, w których Zagłębie grało dzisiaj są bardzo ładne a wy jakie macie zdanie ?
To sÄ… nowe stroje.
A ja jestem rozczarowany tymi strojami. Nie podoboają mi się ten lamas, czy to sa stroję u siebie, wyjazdowe , czy też trzeci komplet??
Mathof napisał(a):Bo tam zasiadają jełopy co nie mają pary w gębie, jak chodzi o klub to siedzą cicho, a jak na sparingu dziecko chce sobie wziąć piłkę która wpadła na trybuny to robią akcje rodem z zatrzymań CBA.
Ile ta piłka 70zl, 100zl no tak klub prowadzi politykę taniego sportu gdzie bilety na III lige są po 15 zł a poziom gry nie wart 1zł ale co robić i tak pójdzie się na mecz ;]
*Tolek* napisał(a):A mnie sie wydaje, ze nowa koszulka (ta co byla na sparingu) mogla by stanowic wzor kosuzlki kibcowskiej. Nie wazne jaki % jest zieleni i bieli, wazne ze sa zachowane barwy...
A poza tym jakby nie bylo koszulki nawiazuja ;) Czerwone Zaglebie ^^
Fahrenheit napisał(a):*Tolek* napisał(a):A mnie sie wydaje, ze nowa koszulka (ta co byla na sparingu) mogla by stanowic wzor kosuzlki kibcowskiej. Nie wazne jaki % jest zieleni i bieli, wazne ze sa zachowane barwy...
A poza tym jakby nie bylo koszulki nawiazuja ;) Czerwone Zaglebie ^^
Masz 14 lat i Ty wiesz z pewnoscia ze nawiazuja....
i jakbys umial czytac to wiedzialbys ze nie chodzi mi o % zielonego i bialego tylko o ustawienie kolorow....
chociaz i sluszna uwaga z Twojej strony, gdyby ta szarfa (w odpowiednim ustawieniu) byla wieksza to koszulka wygladala by ciekawiej... a takto... praktycznie cala czerwona, w żadnym elemencie nie jest charakterystyczna.
P.S.
Co ma klub pilkarski Zaglebie Sosnowiec wspolnego z "Czerwonym Zagłebiem"? (poza nazwa)
Jak jestes taki madry to odpowiedz.
Mathof napisał(a):Ogólnie nie wiem czemu wszyscy się chwalą ,,Czerwone Zagłębie" przecież to na wstępie bije komunizmem a komunizm trzeba niszczyć ;]
Czerwone Zagłębie – okreÅ›lenie używane w odniesieniu do Zagłębia DÄ…browskiego podkreÅ›lajÄ…ce silne zwiÄ…zki regionu z ruchem robotniczym.
Zagłębie było na przełomie XIX i XX wieku najbardziej uprzemysłowionym regionem na ziemiach polskich pod zaborem rosyjskim. Tutaj duże wpływy miała Socjaldemokracja Królestwa Polskiego i Litwy, tu także na fali strajków w 1905 doszło do utworzenia krótkotrwałej "Republiki Zagłębiowskiej".
W dwudziestoleciu międzywojennym wpływy lewicowe nie malały, dużą rolę odgrywała na tym terenie Polska Partia Socjalistyczna. Po II wojnie światowej tradycje lewicowego "Czerwonego Zagłębia" znacznie eksponowano, szczególnie w okresie, kiedy I sekretarzem PZPR był wywodzący się stąd Edward Gierek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników