OE:Zagłębie Sosnowiec - Ruch Chorzów 23.02.2008 16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Schabu 2008-02-19, 7:53 pm

Dajcie spokój już Arkowi,niech się kuruje w spokoju.Zagra to zagra,nie to nie,bynajmniej się wyleczy.
Jeden Arek wiosny nam nie czyni!!
Na boisku ma być zespół z jajami,a nie zbieranina z całej Polski.
Jedno jest pewne,że jest to jeden z najważniejszych meczy i od niego i meczu z Polonią będzie bardzo dużo zależeć.
Skład mamy jaki mamy i miejmy nadzieję,że Orzeszek będzie códotwórcą w Sosnowcu.
Schabu

Postprzez PaprykarZ19 2008-02-19, 8:55 pm

Chcecie żeby na prawej obronie zagrał Arek to może zagra, ale Arek Świder : P
Nie cofałbym Bednara na prawą obronę, bo chyba wszyscy dobrze pamiętamy kto w końcówce poprzedniej rundy siał największy popłoch w szeregach obronnych rywali? Pamiętam też, ze wypowiadał się wtedy iż nie lubi grać w obronie bo ciągnie go do przodu, a tak musi cały czas się powstrzymywać, a jak się tam źle czuje to na pewno bardzo dobrze nie zagra..
Dawid też raczej ma ciąg na bramkę, poza tym całego meczu nie wytrzyma kondycyjnie..
Jeśli Świder jest zdrowy i w niezłej formie to niech się trener nie obawia go wystawić w obronie, bo to przecież obrońca, a nie będziemy z innych piłkarzy na siłę robić defensorów..
Na papierze Ruch jest silniejszy, ale w jesiennym meczu moim zdaniem wygrał dość szczęśliwie. Może miał przewagę ale tylko raz udało im się pokonać naszego bramkarza, a z tego co pamietam to my mieliśmy 3-4 dobre sytuacje do zdobycia gola, ale niestety ta skuteczność. Muszą się nasi napastnicy sprężyć i wykorzystać choćby pół sytuacji jakie wypracuje drużyna, w takiej sytuacji jesteśmy.. No i ostro, nieustępliwie grać po męsku, żeby tym kormelom odechciało się grać w piłkę. Gryziemy trawę panowie!
Na pewno jakieś pkt zostaną w Sosnowcu, oby cała pula!
PaprykarZ19

Postprzez d2 2008-02-19, 9:42 pm

d2

Postprzez dzenx 2008-02-19, 10:39 pm

Czapeczki beda mieli Pozdro :) hehehe

Musiby byc Głosniejsi i lepsi odnich :) A wie kto moze cos o oprawie zagłebia szykuje sie cos Spoko bo biore kamerke cyfrowa to ponagrywam troszke :)
dzenx

Postprzez czeladzianin 2008-02-20, 10:07 pm

zmiazdzyc ich!!!!!! good luck!!!

[shadow=red]fcuk CKS-u Czeladź[/shadow]
czeladzianin

Postprzez fan78 2008-02-21, 2:07 pm

Dobry start to polowa sukcesu.Wyswiechtane powiedzonko,ale na naszym przykladzie z jesieni sie sprawdzilo.Poleglismy w pierwszym meczu w Poznaniu a dalej to wszyscy wiedza jak sie skonczylo,ostatnie miejsce i 8 punktow.Dlatego teraz trzeba wygrac,jak wygramy(w co gleboko wierze)to pozniej bedzie juz z gorki:)I bedziemy rewelacja wiosny,tak jak Jaga byla na jesieni.:)
Ruch sie zmobilizowal(700 biletow w 2 godziny),co tylko swiadczy o tym ze pomimo derbow Swieta Wojna wcale nie stracila dla nich na znaczeniu.300 biletow dostana dodatkowo od klubu i jeszcze nieoficjalnie pisza o 300-400 biletach od kibicow Zaglebia w ramach odwdzieczenia sie za pule ktora Ruch przekazal nam na jesieni(2000),a ktorej nie potrafilismy wykorzystac.
Atmosfera gestnieje z dnia na dzien(bilbordy,transparenty,licznik na stronie glownej:))Tylko ilosc sprzedanych u nas biletow troche mala,2000 to nie jest jakis oszalamiajacy wynik,ale sa jeszcze 2 dni przedsprzedazy,a wiekszosc i tak kupuje bilet w dniu meczu.Mam nadzieje ze na Ludowym w sobote nie bedzie ani jednego wolnego miejsca.Szykuje sie pasjonujace spotkanie na murawie i na trybunach.Wszystkim uczestnikom zycze niezapomnianych wrazen!!!
Ten szlagier niestety mnie ominie ale melduje sie na meczu z Gornikiem w kwietniu,mam nadzieje ze bedzie rownie emocjonujacy jak Swieta Wojna.
Pozdrawiam.
fan78

Postprzez STS_1906DG 2008-02-21, 2:21 pm

Nie wiem czy jest temat o SK ale napiszę to tu. To co się tam odpierdala to jakiś żart. Godziny otwarcia są chyba dla jaj bo sklep jest otwarty i zamykany w różnych godzinach. Na stronie pisze że bilety są w SK. A chuja prawda. Wczoraj byłem z kolegą około godziny 15 w SK, było zamknięte z tym że gościu se siedział. Przez drzwi powiedział że biletów nie ma. Przez ostatnich kilka tygodni jeździłem kilka razy do SK żeby kupić vlepy, zawsze byłem pod sklepem około 14 i zawsze zamknięte. Kiedy przestaniecie lekceważyć kibiców, panowie z SK?
STS_1906DG

Postprzez Bartos 2008-02-21, 2:23 pm

STS_1906DG napisał(a):Nie wiem czy jest temat o SK ale napiszę to tu. To co się tam odpierdala to jakiś żart. Godziny otwarcia są chyba dla jaj bo sklep jest otwarty i zamykany w różnych godzinach. Na stronie pisze że bilety są w SK. A chuja prawda. Wczoraj byłem z kolegą około godziny 15 w SK, było zamknięte z tym że gościu se siedział. Przez drzwi powiedział że biletów nie ma. Przez ostatnich kilka tygodni jeździłem kilka razy do SK żeby kupić vlepy, zawsze byłem pod sklepem około 14 i zawsze zamknięte. Kiedy przestaniecie lekceważyć kibiców, panowie z SK?

bez problemow i w normalnych godzinach mozesz kupic bilet w klubie (I p. na wprost sekretariatu)
Bartos

Postprzez ZIBI-26 2008-02-21, 2:33 pm

Mobilizacja Rucha bardzo duża jeżeli jest możliwośc dodania im biletów od klubu i od kibicow popieram ten pomysł ,,piłka nożna dla kibiców''. W naszych szeregach musi byc równie wielka mobilizacja mamy jeszcze 2 dni na wykupienie biletów,świetny bilbord na 3-Maja pomysł bardzo ciekawy i uważam za udany.Musimy pokazac całej Polsce jak ważny to dla nas mecz i czym jest dla nas Święta Wojna licze na konplet kibiców i swietna zabawe podczas dopingu i 3 ptk.Czy wie ktoś o oprawie jaka jest szykowana na mecz z Ruchem??
ZIBI-26

Postprzez STS_1906DG 2008-02-21, 4:27 pm

Bartos napisał(a):bez problemow i w normalnych godzinach mozesz kupic bilet w klubie (I p. na wprost sekretariatu)

To nie chodzi o to. Tak właśnie zrobiłem pojechałem do klubu i kupiłem. Ale ja to nie pisałem w kontekście tych biletów, ale ogólnie o działaniu SK. Sorry za off topic ale nie moglem znaleźć tematu o SK o ile w ogóle taki jest.
STS_1906DG

Postprzez mario1 2008-02-21, 5:14 pm

domyslam sie ze na radyjko szans nie ma co ?
mario1

Postprzez adas 2008-02-21, 5:20 pm

mario1 napisał(a):domyslam sie ze na radyjko szans nie ma co ?
Radyjko mamy w planie uruchomić na ten mecz, jest tylko jeden drobny problem, wszyscy komentatorzy narzekają na przeziębienie i problemy z głosem.
adas

Postprzez Blajpios 2008-02-21, 6:13 pm

adas napisał(a):
mario1 napisał(a):domyslam sie ze na radyjko szans nie ma co ?
Radyjko mamy w planie uruchomić na ten mecz, jest tylko jeden drobny problem, wszyscy komentatorzy narzekają na przeziębienie i problemy z głosem.

Zachrypnięci, to wiadomo i tak będzie, że są od kibicowania! Zresztą, wtedy relacje wychodziły chyba najlepiej? Nie to więc problem - jedynie, byle wytrzymali. Może na zmiany? ;-) Póki co - niech wyzdrowieją wcześniej, pozdrawienia!
Blajpios

Postprzez sebo33 2008-02-21, 7:56 pm

Bracia wygracie ten meczy i zresztÄ… wszystkie w rundzie powodzenia
sebo33

Postprzez esox26 2008-02-21, 10:52 pm

PANOWIE!!!!!!!!!!dalbym wiele żeby byc na tym widowisku osobiście ale......niestety:[
cała Irlandia czerwono-zielono-biała !!!!!!!!!!!!!!!!! 2-1 dla nas spokojnie!!!!!!
( pozdro dla STONY!!!!!!!)
esox26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak