przez eric 2007-08-07, 8:10 pm
Oczywiście, że nie jedziemy tam po punkt, jedziemy tam po trzy punkciory :)
Shin-Chen jesteś moim osobistym bohaterem :) więc witam.
Jak zwykle z Ruchem czekam na trzy pkt i pierwszy raz od 'X' lat nie mogę być na wyjeździe bo...nie :)
Dokładnie Ruch nie jest zły ale o wiele lepszy niż w II lidze nie jest. Grają bez Balazana, który okazał się główną postacią w dwóch (półtorej) pierwszych spotkaniach.
Zaimponował mi trener Kowalik podczas dwóch pierwszych meczy i uważam, że w trzecim powinien odnieść w końcu zwycięstwo. To jest świetny trener i mam nadzieję, że nie ważne w której lidze ale zostanie z nami. Zagłębie gra piękną piłkę i w końcu po tych kilku latach można to powiedzieć śmiało. Szkoda punktów z Odrą ale doświadczenie wzięło górę i pokazało nam, że od Odry dzieli nas 'ze' dwa lata.
Uważam, że nie możemy już więcej liczyć na słabość innych drużyn ale czas wziąć się za wyniki.
Na Cichej trzeba zagrać bardzo agresywnie i technicznie zarazem, żeby ich sprać bo na razie Radolsky nauczył ich gry defensywnej ale wątpię czy zarazem ofensywnej. A z nami muszą być ofensywni. Liczę w końcu na Berka i Folca a zarazem na świetną kontynuację gry Hosic'a i Kłody. Liczę na zwycięstwo i pozdrawiam...
Do boju Zagłębie...
Ole