Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec 10.08.2007. godz. 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Tomowitz 2007-08-07, 8:03 am

Michał_Wwa napisał(a):
rossoneri napisał(a):no to niebiescy sobie z nami pojada 3 , 4 do 0 mozna stawiac bez zadnych przekretow i dobrze jak najszybciej zakonczyc ta blazenade i zaczac odnowa w 3 lidze

A ja uważam że akurat z Ruchem nie przegramy bo nie przegraliśmy już od kilku ładnych lat, więc jak nie z Niebieskimi szukać punktów to z kim?? Mój typ w najgorszym wypadku remis

Z Polonią Bytom :) To z kolei moim zdaniem jedyny rywal do nabicia punktów.
Tomowitz

Postprzez kuba16 2007-08-07, 10:50 am

Choć bardzo bym chciał żeby tak nie było wydaje mi się, że z Ruchem małe szanse.
P.S. Chciałbym żęby ten sezon się już skończył
kuba16

Postprzez fan78 2007-08-07, 11:36 am

kuba16 napisał(a):Choć bardzo bym chciał żeby tak nie było wydaje mi się, że z Ruchem małe szanse.
:galy: Jeszcze sie przeciez dobrze nie zaczoł.Ciesz sie tym co jest poki mozesz bo za rok moze znow rywalizowac bedziemy z takimi "firmami" jak Skalnik Gracze a do Zabrza zamiast na mecz z Górnikiem trzeba bedzie jechac na Walke.
fan78

Postprzez peterrabit3 2007-08-07, 12:32 pm

Witam.
jesli zagramy jak z Odra bez recepty na gre i chyba checi to pRzeGramy w wysokim stosunku bramkowym....Trzeba tez pomyslec o tym ilu wychowankow ma w skladzie Zaglebie w obecnej chwili. Mowie o tym nie bez przyczyny bo dla kielcoka czy krakusa mecz z ruchem ma inny smak jak dla SOSNOWICZANINA!!!!
TRZEBA WIERZYC ZE BEDZIE TO DOBRY MECZ SZCZEGOLNIE DLA NASZYCH CHLOPAKOW MOZE DAWID SKRZYPEK WYTLUMACZY NOWYM NABYTKOM POWAGE SPRAWY....????
NAPRZOD ZAGLEBIE....
peterrabit3

Postprzez Przemek26 2007-08-07, 1:12 pm

peterrabit3 napisał(a):Witam.
jesli zagramy jak z Odra bez recepty na gre i chyba checi to pRzeGramy w wysokim stosunku bramkowym....Trzeba tez pomyslec o tym ilu wychowankow ma w skladzie Zaglebie w obecnej chwili. Mowie o tym nie bez przyczyny bo dla kielcoka czy krakusa mecz z ruchem ma inny smak jak dla SOSNOWICZANINA!!!!
TRZEBA WIERZYC ZE BEDZIE TO DOBRY MECZ SZCZEGOLNIE DLA NASZYCH CHLOPAKOW MOZE DAWID SKRZYPEK WYTLUMACZY NOWYM NABYTKOM POWAGE SPRAWY....????
NAPRZOD ZAGLEBIE....

Zauważ jak juz wczesniej wspomniałem że wg. mamy teraz dwie nowe osoby które znają smak Świetej Wojny. Właśnie dwóch krakusów- Kaliciak i Kowalik więdzą jak smakują takie mecze i w tym widzę szanse na korzystny wynik. Mamy oprócz nich Dawida i może Pacha ,Dżenan wie jak takie mecze wywołuja emocje jak rodowity Sosnowiczanin. Także głowa do góry jedziemy po kolejny mecz bez porażki z Chorzowem
Przemek26

Postprzez k(L)emo 2007-08-07, 1:24 pm

a jak jest z biltami bo ja np jestem z okolic wawy i chcialbym sie pojawic na tym meczu! bda sprzedawane jeszczebilty dla gosci w chorzowie? a jak nie tojaka szanasa na wejscie bez biletu:D?

jak ktos by byl wstani mi pomuc to prosze o kontakt gg:6441520 ;)
k(L)emo

Postprzez kuba16 2007-08-07, 3:20 pm

fan78 napisał(a):
kuba16 napisał(a):Choć bardzo bym chciał żeby tak nie było wydaje mi się, że z Ruchem małe szanse.
:galy: Jeszcze sie przeciez dobrze nie zaczoł.Ciesz sie tym co jest poki mozesz bo za rok moze znow rywalizowac bedziemy z takimi "firmami" jak Skalnik Gracze a do Zabrza zamiast na mecz z Górnikiem trzeba bedzie jechac na Walke.

No tak ale ten rok jest już zmarnowany. Nie lepiej byłoby zacząć szybciej kolejne lata walki o OE??
kuba16

Postprzez fan78 2007-08-07, 4:13 pm

kuba16 napisał(a):
fan78 napisał(a):

No tak ale ten rok jest już zmarnowany. Nie lepiej byłoby zacząć szybciej kolejne lata walki o OE??
Ja mysle jednak ze za te 15 lat czekania nalezy sie nam choc ten jeden sezon!A pozniej zaczniemy znowu...
fan78

Postprzez kuba16 2007-08-07, 6:34 pm

fan78 napisał(a):
kuba16 napisał(a):
fan78 napisał(a):

Ja mysle jednak ze za te 15 lat czekania nalezy sie nam choc ten jeden sezon!A pozniej zaczniemy znowu...

No tak ale właśnie po 15 latach trochę inaczej można było sobie wyobrażać OE. A teraz mecze właściwie bez emocji, mała motywacja. Ale nie ten temat, także myślę że prawda między naszą rozmową leży po środku :)
kuba16

Postprzez sanhedryn_zla 2007-08-07, 6:54 pm

[quote="kuba16"][quote="fan78"][quote="kuba16"][quote="fan78"][quote="kuba16"]

ejjj nie pomyliliscie tematow? nie robcie burdelu

co do meczu jestem optymista............ 1-0 dla Ruchu to najnizszy wymiar kary jaki nasi grajkowie tam dostana, bedzie jeszcze gorsza gra niz w ostatnim meczu z niebieskimi... niestety czarno to widze ale twardo stapam po ziemi i jestem realista a z tym co pokazuja i z tymi zawodnikami to nic dobrego nie moze spotkac Zaglebia... niestety....
sanhedryn_zla

Postprzez Misaki 2007-08-07, 6:59 pm

W sytuacji, w której jesteśmy to wskazane by było jechać do Chorzowa z nastawieniem na 3 pkt a nie 1pkt. Pierwsze spotkania Niebiescy zagrali dobrze ale nie znaczy to wcale, że teraz też tak będzie. Niech tylko trener dobrze ustawi drużynę i myślę, że szanse na wygraną są.
Misaki

Postprzez gothblack 2007-08-07, 7:48 pm

Nie wiem jaki bedzie wynik,ale wiem jedno potrzebne sa zmiany w składzie.....może już grać Piatkowski i myślę,że skoro Skrzypek jest kontuzjowany on musi zagrać może akurat trafi mu sie mecz.....,Oziębała w ataku obok Kmiecika no i może Paczkowski bo Kozubek mnie nie zachwyca....myślę też,że nasze nowe super nabytki Panowie Berliński i Gawęcki też powinni odpocząc....tylko nie za bardzo mam pomysł kto za nich.....może jednak Adżem i Marek....,ja tam nie wiem jaki będzie skład,ale jadę do Chorzowa i jestem optymista.....nie przegramy...jak ja jestem na meczach z nimi to jeszcze nie przegraliśmy,a byłem juz chyba na 10 włącznie z tymi z ekstraklasy z zamierzchłych czasów ,których wielu młodych nie pamieta......
WSZYSCY JADÄ„!!!!
gothblack

Postprzez spider30 2007-08-07, 7:51 pm

do trzech razy sztuka . to bedzie dobry mecz .......dorze ze sÄ… pewni siebie (zbyt pewni).doping panowie doping !!!
spider30

Postprzez eric 2007-08-07, 8:10 pm

Oczywiście, że nie jedziemy tam po punkt, jedziemy tam po trzy punkciory :)
Shin-Chen jesteś moim osobistym bohaterem :) więc witam.
Jak zwykle z Ruchem czekam na trzy pkt i pierwszy raz od 'X' lat nie mogę być na wyjeździe bo...nie :)
Dokładnie Ruch nie jest zły ale o wiele lepszy niż w II lidze nie jest. Grają bez Balazana, który okazał się główną postacią w dwóch (półtorej) pierwszych spotkaniach.
Zaimponował mi trener Kowalik podczas dwóch pierwszych meczy i uważam, że w trzecim powinien odnieść w końcu zwycięstwo. To jest świetny trener i mam nadzieję, że nie ważne w której lidze ale zostanie z nami. Zagłębie gra piękną piłkę i w końcu po tych kilku latach można to powiedzieć śmiało. Szkoda punktów z Odrą ale doświadczenie wzięło górę i pokazało nam, że od Odry dzieli nas 'ze' dwa lata.
Uważam, że nie możemy już więcej liczyć na słabość innych drużyn ale czas wziąć się za wyniki.
Na Cichej trzeba zagrać bardzo agresywnie i technicznie zarazem, żeby ich sprać bo na razie Radolsky nauczył ich gry defensywnej ale wątpię czy zarazem ofensywnej. A z nami muszą być ofensywni. Liczę w końcu na Berka i Folca a zarazem na świetną kontynuację gry Hosic'a i Kłody. Liczę na zwycięstwo i pozdrawiam...
Do boju Zagłębie...
Ole
eric

Postprzez peterrabit3 2007-08-07, 9:02 pm

KOCHAM ZAGLEBIE CALYM SWOIM SERCEM I BEDE Z NIM DO KONCA NIE WAZNE W KTOREJ LIDZE I JAK BEDA GRALI....ALE NIE MAM MOCNYCH NERWOW DO CZYTANIA POSTOW W KTORYCH PISZE SIE ZE ZAGLEBIE GRA PIEKNA PILKE I MA SWIETNEGO TRENERA....ERIC ALBO ZBYT DUZO PIJE ALBO JEST IDIOTA . TO MOJE NAJWIEKSZE SPORTOWE MARZENIE ABY ZAGLEBIE BYLO NA SZCZYCIE ALE ZAGLEBIE GRA MARNIE I TRENER JEST PONIZEJ PEZCIETNEJ....DELIKATNIE MOWIAC...I WLASNIE DLATEGO ZE MOJ KLUB TO SWIETOSC BEDE KRYTYKOWAL ...I PISAL O TYM CO MNIE BOLI
DOSYC EKSPERYMENTOW I SPROWADZANIA PUPILKOW Z 3 LIGI . TO NIE WIOCHA Z ZABIERZOWA
TO ZAGLEBIE SOSNOWIEC!!!
peterrabit3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników