Krzysztof Szatan - były właściciel Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ^yoGi^ 2007-07-31, 1:23 am

MarJol napisał(a):tan facet ma naprawdę rękę do interesów.. a nie czarujmy się, że Zagłębie.. ba.. cała piłka nożna to niezły interes ;D niech Pan Szatan czuje się jak ryba w wodzie.. albo Szatan w Piekle ;D
będzie dobrze na 120% ;)

Nawet na 1906%. Cieszę się, że teraz jesteśmy wyznawcami Szatana i on nami kieruję, bo żal(.pl) było by patrzeć jak ta super modelka lub Kontrak Bis(?? czy jakoś tak) wyprawiają cuda. Jakby nie było konfliktu pomiędzy włochami a Szatanem wszystkie decyzje potoczyłyby się dużo szybciej.
^yoGi^

Re: Krzysztof Szatan - Właściciel Zagłębia

Postprzez Przemek26 2009-05-14, 2:22 pm

Z perspektywy czasu patrząc na to to nie jak pisałem szatan zaczął niszczenie Zagłębia od rundy wiosennej OE a w momencie kiedy pożałował na Borisa.
Później stwierdził że nie ma sensu walczyć w OE skoro jest degradacja więc piłkarze przestali grać choć jeszcze jesienia walczyli i grali ambitnie ( mówię tu o OE),wiosna każdy zna wymiana skłądu na darmowy ogrywanie młodzieży płacze żę kasa się kończy i spadek z wielkim hukiem już za pomocą darmowego pachołka pierścionka.
Potem hytry główny jedyny winowajca utraty szans na odzyskanie 4 pkt , i wielka budowa zespołu na powrót do 2 ligi a tak naprawdę wyjebanie Zagłębia z pilki ligowej. Czy się udało...........................

Odpowiedzcie sobie sami.
Przemek26

Postprzez malkom 2009-05-14, 9:14 pm

i wtedy góg opuścił Zagłębie i nastąpił Szatan,a po nim nastąpi ciemność....w przyszłym roku wybory samorządowe więc usłyszycie duuużo obietnic.. :twisted:
malkom

Postprzez August 2009-05-14, 9:39 pm

Możemy sobie pogadać i postękać, a to i tak nic nie da. Bo Szatan takich jak my ma głęboko. Jakby był najzwyczajniej w swiecie normalnym włascicielem to już dawno wymieniłby Zarząd (przez dowcipnych zwany ostatnio Nierządem) na kogoś mającego jakiekolwiek pojęcie o zarządzaniu, marketingu etc... A Hytry tra, trwa i trwa.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez jls 2009-05-17, 10:51 am

Bardzo ładny gest ze strony pana Szatana - Wypowiedż na stronie głównej.
Mam nadzieję, że jest to zapowiedż częstszych kontaktów na łamach serwisu na linii
właściciel - kibice.
MOże powinien być założony wątek poświęcony wymianie uwag między kibicami a właścicielem i zarządem.
jls

Postprzez def 2009-05-17, 1:20 pm

Ostatnia rzeczą jaką w tej chwili powinien zrobić właściciel to wycofanie się z Zagłębia. :!:

Natomiast zamiast tych śmiesznych deklaracji pomeczowych, wolałbym deklarację o woli działania dla dobra klubu, poszukiwania sponsora strategicznego coś w tym kierunku. Jeśli zaś woli skupić się na hodowli kurczaków to niech postąpi honorowo pomoże znaleźć sponsora i niech zabezpieczy finanse klubu, tak ja postąpili włosi.
def

Postprzez wojtal 2009-05-17, 9:25 pm

No przypuścmy że wycofa się i co dalej - nie widzę DEF podanej przez Ciebie recepty, myślisz że znalezienie sponsora to jak zjedzenie bułki z masłem takie dobre rady zachowaj dla siebie. A dlaczego Włosi się wycofali ? Chyba nie dlatego że im P. Szatan kazał.
wojtal

Postprzez Blajpios 2009-05-17, 10:43 pm

wojtal napisał(a):No przypuścmy że wycofa się i co dalej - nie widzę DEF podanej przez Ciebie recepty, myślisz że znalezienie sponsora to jak zjedzenie bułki z masłem takie dobre rady zachowaj dla siebie. A dlaczego Włosi się wycofali ? Chyba nie dlatego że im P. Szatan kazał.

Ależ przecież - w moim odczuciu - Kol. def pisze właśnie, że nie powinien się K. Szatan wycofywać. Choć rzeczywiście, niezbyt jasno się wyraża. Można przypuszczać, że chce napisać, iż najpierw ma znaleźć sponsora i zaraz potem się wycofać. NIemniej, mam wrażenie, przede wszystkim - Kol. def chyba jest za tym, by stał się jaśniejszy w swoich deklaracjach, by były to deklaracje mające w faktycznym działaniu. Niemniej - nie wyklucza, że nastawienia K. Szatana są pozytywne - ani więcej jeszcze: że K. Szatan zacznie lepiej działać, mieć sensowniejsze deklaracje. Nawet, jakby Kol. def to właśnie zakładał i chciał.
Czyli - coraz więcej głosów podobnych, bo przecież Kol. wojtal podobnie - i paru innych. I to cieszy. Zaczyna wreszcie rozsądek docierać. Nie jest łatwo - a nie ma żadnych mitycznych "chcących miliony dawać, tylko K. Szatan im przeszkadza". Trzeba więc głównie wspierać opcję, by dotychczasowi Zarządcy - wyciągnęli jak najwięcej nauki z błędów popełnionych w pierwszych latach. Bo nowi - to zaczną od tego samego, takich samych błędów. Owszem, też obawiam się, że jednak K. Szatan, P. Hytry za mało nauki wyciągną z tych błędów, nie przeskoczą siebie. Ale może jednak?
Blajpios

Postprzez August 2009-05-18, 8:03 am

Ja tak sobie myślę, może niezłym pomysłem byłoby zorganizowanie - choćby krótkiego - spotkania osób (forumowiczów) z właścicielem Zagłębia. Naszą wiedzę o właścicielu opieramy głównie na doniesieniach prasowych, ruchach w klubie etc... Ale podejrzewam, że większość z nas widziała osobiście Pana Szatana jedynie na trybunie Ludowego. Myślę, że taki spotkanie mogłoby być naprawdę konstruktywne i "pomóc" obydwu stronom w znalezieniu wspólnego języka...
August

Postprzez Kento 2009-05-18, 10:20 am

August napisał(a):Ja tak sobie myślę, może niezłym pomysłem byłoby zorganizowanie - choćby krótkiego - spotkania osób (forumowiczów) z właścicielem Zagłębia. Naszą wiedzę o właścicielu opieramy głównie na doniesieniach prasowych, ruchach w klubie etc... Ale podejrzewam, że większość z nas widziała osobiście Pana Szatana jedynie na trybunie Ludowego. Myślę, że taki spotkanie mogłoby być naprawdę konstruktywne i "pomóc" obydwu stronom w znalezieniu wspólnego języka...

tak tak i powiedz mi o czym Wy "kibice" moglibyscie porozmawiać z p. Szatanem ? skoro Zagłebie to Wy to rozpocznijcie wykładać kase na coś co nigdy się nie zwróci,a z tego co wiem (a w miare ogarniam temat) jakby tak p.Szatan Was posłuchał i wypier....to derby na kazimierzu z ZEWEM prawie niuniknione ;)
Kento

Postprzez August 2009-05-18, 10:28 am

Kento napisał(a):
August napisał(a):Ja tak sobie myślę, może niezłym pomysłem byłoby zorganizowanie - choćby krótkiego - spotkania osób (forumowiczów) z właścicielem Zagłębia. Naszą wiedzę o właścicielu opieramy głównie na doniesieniach prasowych, ruchach w klubie etc... Ale podejrzewam, że większość z nas widziała osobiście Pana Szatana jedynie na trybunie Ludowego. Myślę, że taki spotkanie mogłoby być naprawdę konstruktywne i "pomóc" obydwu stronom w znalezieniu wspólnego języka...

tak tak i powiedz mi o czym Wy "kibice" moglibyscie porozmawiać z p. Szatanem ? skoro Zagłebie to Wy to rozpocznijcie wykładać kase na coś co nigdy się nie zwróci,a z tego co wiem (a w miare ogarniam temat) jakby tak p.Szatan Was posłuchał i wypier....to derby na kazimierzu z ZEWEM prawie niuniknione ;)

A uważasz, że nie warto próbować rozmawiwać ? Bo ja myślałem, że - nazwijmy to - o wspólnym dialogu. Zamiast wieszania psów. Może właśnie dlatego, że ludzie w ogole nie znają Szatana nie moga sobie wrobić innego - niż niegatywne - zdania o nim. Jednyną ( ale może najważniejszą) podstawą do tego są po prostu wyniki zespołu. A może trzeba czegoś więcej ( a jednoczesnie tak niewiele) normalnej rozmowy z cżłowiekiem.
August

Postprzez Kento 2009-05-18, 10:56 am

August napisał(a):
Kento napisał(a):

A uważasz, że nie warto próbować rozmawiwać ? Bo ja myślałem, że - nazwijmy to - o wspólnym dialogu. Zamiast wieszania psów. Może właśnie dlatego, że ludzie w ogole nie znają Szatana nie moga sobie wrobić innego - niż niegatywne - zdania o nim. Jednyną ( ale może najważniejszą) podstawą do tego są po prostu wyniki zespołu. A może trzeba czegoś więcej ( a jednoczesnie tak niewiele) normalnej rozmowy z cżłowiekiem.

Z mojej perspektywy patrząc p.Szatan nie ma chyba o czym rozmawiać z kibicami,niektórych ludzi się nie zmieni bo zawsze będzie coś co będzie nie pasowało.Dużo ludzi którzy regularnie odwiedzają stadion klepie po plecach,gratuluje życzy powodzenia w/w p.Szatanowi ,a tak naprawdę obrabiają mu dupę jak tylo się da.Szczerze mówiąc dziwię się trochę bo pan S. wygląda na kumatego faceta który powinien odrzucac inwestycje które nie przynoszą zysków,a dlaczego dalej decyduję się wykładać kase w klub z takimi kibacami to dalej jest dla mnie zagadką...już nawet słyszałem głosy że robi to ze względu na syna,ale obiektywnie patrząc chłopak co prawda nie ma końskiego zdrowia,ale radzi sobie i nieźle gra.Jak dla mnie ceny biletów powinny być droższe o 200%,a jak komuś się nie podoba to niech nie przychodzi i będzie spokój ;) no,ale niech się spotykaja i rozmawiaja.
Kento

Postprzez August 2009-05-18, 11:00 am

Kento napisał(a): mojej perspektywy patrząc p.Szatan nie ma chyba o czym rozmawiać z kibicami,niektórych ludzi się nie zmieni bo zawsze będzie coś co będzie nie pasowało.Dużo ludzi którzy regularnie odwiedzają stadion klepie po plecach,gratuluje życzy powodzenia w/w p.Szatanowi ,a tak naprawdę obrabiają mu dupę jak tylo się da.Szczerze mówiąc dziwię się trochę bo pan S. wygląda na kumatego faceta który powinien odrzucac inwestycje które nie przynoszą zysków,a dlaczego dalej decyduję się wykładać kase w klub z takimi kibacami to dalej jest dla mnie zagadką...już nawet słyszałem głosy że robi to ze względu na syna,ale obiektywnie patrząc chłopak co prawda nie ma końskiego zdrowia,ale radzi sobie i nieźle gra.Jak dla mnie ceny biletów powinny być droższe o 200%,a jak komuś się nie podoba to niech nie przychodzi i będzie spokój ;) no,ale niech się spotykaja i rozmawiaja.

A mnie właśnie chodzi o to, żeby spróbować to "wyposrodkować" . Z jednej strony ci, którzy tylko krzyczą z drugiej tacy jak Ty, też pełni pretensji. Tylko nikt nie ma ochoty zrobić nic, aby było lepiej
August

Re: Krzysztof Szatan - Właściciel Zomiast agłębia

Postprzez django 2009-05-18, 12:21 pm

Kento napisał(a):tak tak i powiedz mi o czym Wy "kibice" moglibyscie porozmawiać z p. Szatanem ? skoro Zagłebie to Wy to rozpocznijcie wykładać kase na coś co nigdy się nie zwróci,a z tego co wiem (a w miare ogarniam temat) jakby tak p.Szatan Was posłuchał i wypier....to derby na kazimierzu z ZEWEM prawie niuniknione ;)

Pan Szatan to powinien wiedzieć, że ta kasa mu się nie zwróci już w momencie przejmowania klubu. No chyba, że uważał się za sprytniejszego od Cupiała, Krauzego i innych biznesmenów, którzy utopili dużo pieniędzy w piłce nożnej. Natomiast teraz nie może sobie tak po prostu wypier... bo Zagłębie to nie jest lokal gastronomiczny na Kazimierzu, tylko Spółka Akcyjna.
django

Postprzez FAREN1988 2009-05-18, 12:42 pm

Skoro właścicel nie pasuje to prosze bardzo niech Ci co go tak bardzo nie lubią znajdą lepszego zobaczymy co wtedy sie będzie działo z klubem ;-)
FAREN1988

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack