Zagłębie - Stal Stalowa Wola 18.04.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez hugon 2007-04-17, 1:15 pm

Ja tam mam coraz większe watpliwości kto ustala skład Dworczyk czy Rudy bo taktyki to nigdy nie było i nie ma ot tral zrządzenie losu.
Taka Stalówka jest jak najbardziej do trafienia 3;0
hugon

Postprzez rossoneri 2007-04-17, 3:22 pm

nie wiem ,ale przy takiej grze naszego zespolu musimy liczyc na duzo szczescia, abysmy wygrali i co najwazniejsze musimy strzelic pierwsi bramke i to jak najszybciej, bo wraz z uciekajacym czasem ,bedzie to wygladalo coraz gorzej, ale w koncu mogliby cos zagrac bo ostatni mecz jaki zagrali dobrze to mecz z Ruchem (jesienny oczywiscie) o obrone w tym meczu akurat sie nie martwie ,czy zagra Hosic i Teresa, poniewaz to my mamy atakowac i strzelac bramki i jeszcze chcialem wrocic do tych co sie czepiaja Marka ,Topolskiego i Mierzejewskiego, panowie oni maja 20 21 lat a niektorzy tutaj domagali sie puszczac naszych ,,super utalentowanych juniorow "(Szatan ,Smarzynski itd) przeciez oni powinni im buty nosic, a Marek ma rzeczywiscie talent i jak nabierze doswiadczenia co u obroncy jest rzecza bardzo wazna ,bedziemy mieli z niego pozytek
ALE POZA TYM LICZE ZE W CZWARTEK W GAZECIE NA 1 MIEJSCU W TABELI BEDZIE ZAGLEBIE SOSNOWIEC
rossoneri

Postprzez NAPOLI 2007-04-17, 6:38 pm

Lepiej zle zaczac a dobrze skonczyc i licze ze tak bedzie,trener jest jaki jest ale sa tacy zawodnicy ktorzy wiedza co maja robic by osiagac dobre wyniki(doswiadczeni i ograni)Tylko niech wkoncu im sie zachce bo wygloda to tak jakby oni sie meczyli graniem a jak sie nie podoba to brac sie za normalna prace moze wtedy docenia ludzi ktorzy robia caly tydzien zeby zobaczyc jak Oni graja.Powiem jeszcze raz GRAJA a nie lataja jak banda oslow gdzie pilka tam leca w 5 bo to nie bojsko szkolne a i na bojsku szkolnym mozna zobaczyc wiecej checi niz co u niektorych z naszych kopaczy!!
Licze ze wygraja i wkoncu zagraja tak jak powinni grac z takimi rywalami pewnie i zdecydowanie
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2007-04-17, 9:39 pm

Podejrzewam że zagramy :
Boris Peškovič Arkadiusz Kłoda Adrian Marek Hubert Kościukiewicz David Topolski Vladimír Bednár Jacek Paczkowski Jacek Berensztajn Adrian Mierzejewski Krystian Prymula Marcin Folc
Przemek26

Postprzez universal 2007-04-18, 9:25 am

Mamy szanse na LIDERA ... mam nadzieje ze chłopaki w końcu zabiorą sie do grania na takim poziomie na jaki ich stać i nie będzie 9 remisu.
universal
Zagłębiak

Postprzez slezor 2007-04-18, 2:43 pm

Z tego co widze, to zagra: Prymula, Folc + Mierzejewski, Lachowski. 2 napastnikow i 2 ofensywnych pomocnikow. Tak trzymac Dworczyk :D
slezor

Postprzez Zagłębiaczek 2007-04-18, 3:13 pm

z tego co widze to Prymula strzelił bramkę...
Zagłębiaczek

Postprzez pj25 2007-04-18, 4:40 pm

wezcie skonczcie z tym awansem liderem i innymi duperelami. aby miec lidera treba grac strzelac bramki i miec zespol wlacznie z trenerem i checiami awansu. tak jak topic glowny nie sluzy nam granie "pod lidera" moze gdyby grali o utrzymanie wtedy checi bylyby wieksze. co topic to wszyscy pisza ile to nie wygramy. wszystko wporzadku tylko aby tak pisac to trzeba wygrywac i miec wizje na wygranie. czego po naszych kopaczach spodziewac sie nie mzona
pj25

Postprzez Zibi83 2007-04-18, 4:56 pm

To co dzisiaj zrobiło Zagłębie jest poniżej poziomu krytyki! Drugi mecz z rzędu i druga kompromitacja.. Jedno jest pewne Dworczyk musi odejść!! To nie jest normalne że tak grają i raczej chodzi o trenera więc Panu już dziękujemy.
Zibi83

Postprzez bolo73 2007-04-18, 5:03 pm

k***a mać za przeproszeniem ale z taką grą to nie ma po co wchodzić do ligi bo będziemy tam dostawać od każdego i to przynajmniej po trzy sztuki.Wstyd!Tyle punktów straconych z takimi mocarzami jak Stalówka,Miedź,Kmita,łomża-wszyscy są beniaminkami i jeżeli tracimy punkty z takimi ekipami,szczególnie na własnym boisku to dajmy sobie do cholery spokój z marzeniami o grze w ekstraklasie.Jest to przykre ale niestety takie są fakty.Potrzebujemy trenera z prawdziwego zdarzenia,ze swoją koncepcją i pomysłem na grę oraz wizerunkiem drużyny.Ręce opadają.Pozdro
bolo73

Postprzez Warson 2007-04-18, 5:19 pm

He TOTALNA KOMPROMITACJA "druzyny walczacej o 1 lige"

nie wiem czy mam się śmiać czy płakać po tym co widziałem dziś na stadionie.

Powiem szczerze od 20minuty dzisiejszego spotkania moglem sie zalożyc o Milion złotych że tak wlasnie sie skonczy ten mecz jak sie skonczyl. i zaluje ze tego niezrobilem.

- Powiedzcie mi Grajkowie czemu niemozna grac kazdego meczu tak jak dzisijesze 20 minut ale NON STOP?

Widac ze w tej 2 liddze zadna druzyna niechce awansowac. Znowu Fatalny wystep na ludowym, czlowiekowi brak slow.

Z nieba leje jak Sk*****N ludzie wierni zawsze Zaglebiu przychodza nawet w taka pogode aby obejzec mecz a tu taki H..

Dworczyk Kolejna Pokraka wpuszcza debila Piatkowskiego ktory mysli ze bedzie polskim C. Ronaldo, ale jak narazie mzoe byc tylko w grach komputerowych!

Kur** szkoda slow an to co sie stalo, mimi wyniku 2-2 kolejna zalosna porazka!

Gosie ze stali Sami sobie chcieli strzelac bramki jak na zawolanie a my niepotrafilismy w ogole niewiem jakim cudem stracilismy 2.

Do sedziego sie nie wypowiadam ze byl spalony itp bo Nic to Nie da, dopoki nasi grajkowie niezaczna myslec co to jest pilka nozna i walka o awans, bo gdyby bylo po 45minutach 3-0 to jebac ten spalony!

to tyle, musialem sie wypowiedziec bo myslalemz e mnie dzis rozerwie na trybunach.,

DWORCZYK OUT!!!

a tyle trenerow do wziecia!!

Edit:

Co do Najblizszego Meczu, Lechia nas tak zmuci ze niebede wiedzieli jak sie nazywaja.

a codo meczu z ruchem, widac wyraznie ze Ruch ich zniszczyl i Tylko Dzieki Peskovicowi nie przegralismy.

Reasumujac, ile jeszcze bedziemy ogladac KOPANINE w wykonaniu naszych Zawodnikow?
Ostatnio edytowano 2007-04-18, 5:22 pm przez Warson, łącznie edytowano 1 raz
Warson

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-04-18, 5:20 pm

Jerdno co wiem napewno to Prezes Motto powinien po tym meczu zwolnic
trenera - wg mnie dosyc lekcewarzenia Kibicow i tracenia punktow w sposob
beznadziejny i glupi.
Ja mam sprawozdanie Radiowe bezposrednio z Ludowego i slysze jaka KASZANE
moja druzyna gra.
Stwierdzam, ze druzyna nie chce Dworczyka jak Legia nie chciala WDOWCA.
im szybciej tym lepiej przede wszystkim dla nas, nie bedziemy sobie szarpac
ukladu nerwowego.
Jezeli trener ma choc troche ambicji to zlozy dzisiaj rezygnacje, przepraszam
wiem ze to jest Zaglebiak ale powiem wprost ZYCZE WSZYSTKIM ABY ZAGLEBIE
AWNSOWALO.
Przy tym trenerze nie widze awansu naszej druzyny.

Bylem osobiscie na Ludowym kiedy mielismy byc Liderem z Polkowicami, dzisiaj
ze Stalowa Wola. Co za Choplerny brak odpowiedzialnosci za Klub za Kibicow.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez ASTER 2007-04-18, 5:25 pm

Narazie jesteśmy liderem ;)
Dobrze,że nie obstawiłem tej kolejki...
ASTER

Postprzez Sir 2007-04-18, 5:25 pm

wlasnie wrocilem..

PIERWSZA POLOWA TO NIESKUTRECZNOSC ZE AZ SIE NIE CHCE WIERZYĆ

DRUGA POŁOWA TO TOTALNE NIEPOROZUMIENIE I MAM NADZIEJĘ ZE POSYPIĄ SIĘ GŁOWY...!!!

PRZEGRYWAMY U SIEBIE I SCIAGA DWORCZYK NAPASTNIKA...CZLOWIEKA NAJSZYBSZEGO NA BOISKU...k***a PO c*** TAKA ZMIANA....czemu nie zmienil Lachowksiego ktoy k***a słanial sie na nogach!!!

Od dzisiaj nie mamy juz ZADNEGO NOMINALNEGO stopera

DNO DNO

PS PRzy obu bramkach nie bylo spalonego??~~
Sir

Postprzez nyc73 2007-04-18, 5:28 pm

Dworczyk Panu już dziękujemy.
nyc73

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna