Mam pytanie.Czy my-kibice ZAGŁEBIA mamy jakis zakaz wyjazdowy???Bo troche sie w tym temacie pogubilem.Nic nie pisze na temat wyjadu itp.
p.s to moj pierwszy post wiec nie wiem czy w dobrym miejscu pisze:),wiec nie banujcie.Pozdro
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ANTYpies napisał(a):Mam pytanie.Czy my-kibice ZAGŁEBIA mamy jakis zakaz wyjazdowy???Bo troche sie w tym temacie pogubilem.Nic nie pisze na temat wyjadu itp.
p.s to moj pierwszy post wiec nie wiem czy w dobrym miejscu pisze:),wiec nie banujcie.Pozdro
buick111 napisał(a):Niezle jaja z tym Radziszewskim.On nie byl czasami oskarzony o korupcje ? Ponad 60 osob zlapali wiec juz sie gubie heh.A nas to juz wydymal chyba z 2 razy jak sie nie myle z tego co pamietam.
emdżej napisał(a):Ale odnieśmy się do zacytowanych słów: strzelisz jedną, drugą....sędzia nie uzna jednej, drugie...podyktuje karnego w drugą stronę i po meczu...Da się? Oczywiście to hipoteza bo w sobotę uważam, że wygramy i nic nam w tym nie przeszkodzi. Sędziom za bardzo na ręce teraz patrzą.
Tadeusz Wisniewski napisał(a): na Stadionie przy ul. Cichej bedzie WOJNA o 3 pkt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników