Zagłębie - KSZO

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kwachu 2006-11-10, 5:15 pm

martinho napisał(a):Szkoda wyniku i straconych punktów. Trudno drużynie było odmówić ambicji ale jakość ich gry daleka od tego co potrafią. Może konieczna jest pomoc psychologa, bo to już nie pierwszy mecz gdy jest szansa dogonić lub utrzymać się w czołówce to oni wychodzą na miękich nogach.

Konieczny jest nie psycholog, tylko trener, który ustawi drużynę tak, żeby spokojnie wypunktowała takie zespoły jak KSZO 2-3 bramkami. Pan Dworczyk, z całym szacunkiem dla niego, nie jest trenerem na II ligę. W przerwie zimowej konieczny dobry trener, do tego obrońca i napastnik za Zubana. Wtedy powinno być dobrze.

Do Pawła FB - siedziałem blisko i faul był ewidentnie w polu karnym. Nie wiem jak dopatrzyłeś się że było to poza "16". Faul był ewidentnie w polu karnym. Natomiast co do sędziego - nie mam pojęcia jak taki pajac mógł prowadzić mecze w I lidze. ŻENADA.
kwachu

Postprzez Ader 2006-11-10, 5:20 pm

myślę , że sędzia był dziś idolem wszystkich , przypomniał mi się 2 wyjazd na Widzew gdziee też powtarzano 2 karne...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bezsenny 2006-11-10, 5:28 pm

Taki arbiter nie nadaje sie do sedziowania gry podworkowej.. a co dopiero 2 ligi.. krew mnie zalewa na mysl o tym idiocie.. Wydaje mi sie ze gdyby nie sedzia wynik moglby byc calkiem inny..
bezsenny
Obserwowany

Postprzez Lars 2006-11-10, 5:30 pm

trudno sie mówi. niekiedy niestety nie da sie wygrać mimo że jest sie lepszym. Podziekowania dla całej drużyny, graliście ambitnie i nie winie was za strate punktów...gra sie jak przeciwnik, sedzia i pzpn pozwala...

tylko jak można było Pacha wystawić na lewą pomoc :?: chłopak ewidentnie sobie nie radził, schodził do środka w dodatku chyba źle dopasował obuwie.

noi setki Folca

noi beznadziejny Zuban, który mam nadzieje razem z Tycem zostaną wymienieni na innych, lepszych snajperów zimą

trener, napastnik(cy) i wzmocnione boki = ekstraklasa.

jeszcze raz chciałem podziekować druzynie za ten mecz jak i za całą runde jesienną która, no cóż, mogła być bardziej udana. ale jest jak jest. na wiosne Alleluja i Do Przodu, Do I Ligi.
amen
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez UK 2006-11-10, 5:35 pm

Bramkę stracili jak dzieci. Szkoda słów. Okazje były, ale skuteczność - dno. Kszo - tak grającego zespołu na czas w życiu nie widziałem. Mistrzostwo świata. Kszoki nic ciekawego nie pokazały. Szczęśliwy remis dla nich. Szkoda straconych punktów. Paru kopaczy udowodniło ponownie, iż do 1 ligi raczej bez nich.
UK

Postprzez mariusz76 2006-11-10, 5:35 pm

Jakiej ambicji? wogule jej nie mają. Jedyny który walczył to Bartłomiej Chwalibogowski a ten nasz siatkarz na bramce to sobie może ręke z sędzią podać! Nierozumiem ich,może naprawde do psychologa powinni się udac.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2006-11-10, 5:39 pm

Mecz dobry , akcja za akcją. Widac ze chcieli :!: nie udało sie.
Sedzia :roll: jakis zakrecony. Na meczu zimno :D

Jebana zima bez meczy :x
gĘsIA skÓrkA

Postprzez Degland 2006-11-10, 5:43 pm

Pach i Piątkowski dziś słabiutko, dobry mecz Kościukiewicza i Marka,sędzia bez komentarza bo szkoda nerwów, kto był to widział to partackie sędziowanie.
Na koniec rundy jesiennej dziękuje chłopakom za dobra pozycje wyjściową przed rundą rewanżową.
Oby wiosna była jeszcze lepsza
Pozdrawiam
Degland

Postprzez Robson_sc 2006-11-10, 5:48 pm

Mecz taki sobie. Bramka dla KSZO po szkolnym błędzie w kryciu. Pozniej nasza przewaga no ale Marcin dzisiaj marnowal wszystko co mu spadalo na głowe niestety. Akcje konstruowalismy ale jesli nie ma wykonczenia to nie ma i goli. Sedzia to jakis pajac wogole byl a takich jaj jak przy karnym to nie widzialem w życiu. Kszoki sie dostosowali do arbitra. Te ich baletowe popisy to aż w oczy kłuły no ale cel osiagneli niestety. Szkoda punktów, ktore powinny zostac w nas a tak to trzeba bedzie wiosna odrabiac 2 wiecej.

P.S. Gęsia skórka jak chcesz ogladac Zagłębie w zimie zapraszam na hokej :)
Robson_sc

Postprzez PawełK 2006-11-10, 5:56 pm

kwachu napisał(a):Do Pawła FB - siedziałem blisko i faul był ewidentnie w polu karnym. Nie wiem jak dopatrzyłeś się że było to poza "16". Faul był ewidentnie w polu karnym. Natomiast co do sędziego - nie mam pojęcia jak taki pajac mógł prowadzić mecze w I lidze. ŻENADA.

Licytujemy się? ja miałem jakieś 4 metry, moze 5, ślady korów były dobry metr od linii pola karnego i cięty był Bartek przed linią, wylądował w "szesnastce"... karny z kapelusza zresztą widziałem to nie tylko ja
PawełK
pyszałek

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-11-10, 5:58 pm

Mecz ładny.
Sędzia dobrze sędziował, tylko niepotrzebnie pozwolił na tak brutalną grę.
Nasi zagrali dobry mecz, Berek profesor.
Podziękujcie temu pajacowi u nas na bramce za stratę 2 punktów. Gdyby nie on byłaby łatwa wygrana.
*FORUMDINHO*

Postprzez mdc dg 2006-11-10, 6:00 pm

:lol: Gra w wykonaniu Zagłębia słaba i tyle a to co wyprawiał sędzia to już wogóle dramat.Panowie 1 liga 1 liga Zagłębie :lol: I tak co roku i tak co sezon 8) Trybuny kryte, podgrzewana murawa i oświetlenie :lol: Na wiosne znowu zapewnienia że będzie walka o 1 lige a skończy się na 4-5 miejscu jak zawsze :lol:
mdc dg

Postprzez Lars 2006-11-10, 6:07 pm

mdc dg napisał(a)::lol: Gra w wykonaniu Zagłębia słaba i tyle a to co wyprawiał sędzia to już wogóle dramat.Panowie 1 liga 1 liga Zagłębie :lol: I tak co roku i tak co sezon 8) Trybuny kryte, podgrzewana murawa i oświetlenie :lol: Na wiosne znowu zapewnienia że będzie walka o 1 lige a skończy się na 4-5 miejscu jak zawsze :lol:

może masz racje :roll:
tylko jak teraz nie awansujemy to wydaje mi sie że za rok już nie bedzie 4-5 miejsce tylko dramatycna walka o utrzymanie.

co do Gąsinskiego, nie tylko zawalił przy bramce, bo albo wychodzi sie zdecydowanie od początku, albo sie w niej siedzi, ale i w innych sytuacjach był niepewny i lepsi zawodnicy niż piłkarze kszo strzeliliby zapewne więcej goli. a przy bramce to zawalił nie tlyko on, ale cała drużyna.

poza tym takie gdybanie nie ma sesnu bo byliśmy lepsi i pechowo zremisowaliśmy... niewiem czemu na Ludowym ostatnimi czasy aż tak nie mamy szczęścia...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Puzon 2006-11-10, 6:19 pm

mdc dg napisał(a)::lol: Gra w wykonaniu Zagłębia słaba i tyle a to co wyprawiał sędzia to już wogóle dramat.Panowie 1 liga 1 liga Zagłębie :lol: I tak co roku i tak co sezon 8) Trybuny kryte, podgrzewana murawa i oświetlenie :lol: Na wiosne znowu zapewnienia że będzie walka o 1 lige a skończy się na 4-5 miejscu jak zawsze :lol:

Twoje ironiczne wypowiedzi już są nudne. Nie pamiętam, żebys po jakimś meczu Zagłebia wypowiedział się pozytywnie. W okolicy jest kilka innych klubów, ewentualnie możesz zostać kibicem Barcelony albo jakiegoś innego gównianego klubu, w którym roi sie od gwiazd. Wtedy napatrzysz się na piękna piłkę.
Puzon
Adventure Group

Postprzez emdżej 2006-11-10, 6:36 pm

Wypowiedź sędziego z TVP3: przy rzucie karnym za wcześnie wbiegł w pole karne zawodnik Zagłębia z numerem 8. Czyli.....Piotrek Wolny. Jednak jest szybki skoro z ławki zdążył wbiec :lol:
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna