HEKO - ZAGŁĘBIE 15.04.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: re

Postprzez Qba 2006-04-15, 11:08 pm

Przemek26 napisał(a):
Qba napisał(a):porazka!!! z taka gra to mozemy w 3 lidze sobie egzystowac, z takimi kelnerami trzeba jechac jak z wozem gnoju!!! wg mnie wygralismy fartem, w 2 polowce Heko wizualnie lepsze i trzeba Bogu dziekowac, ze nam nie wsadzili bramy, nie wiem jak to bedzie wygladalo w przyszlosci, ale trzeba cos zmienic, bo daleko tak nie zajedziemy....

pozdro

Przegrywają źle , wygrywają też źle.To co mają w końcu robić według ciebie?
Jest taka zasada - wygranych sie nie sądzi . A skoro mówisz że to kelnerzy to musisz także powiedzieć że cała II liga może za wyjatkiem ŁKS-u powinna wylecieć do III ligi. A przejżyj ich wyniki z jesieni.
Są trzy punkty i koniec tematu.

Drogi Kolego, tak - w obecnej sytuacji jak wygrywaja (odswietnie), czy przegrywaja, to jest zle. Uwazam tak dlatego, ze staram sie myslec perspektywicznie i chcialbym w koncu ujrzec moj ukochany Zespol w pierwszej lidze, a moje marzenie sie nie zisci, dopoki beda prezentowac poziom taki, jak na dzien dzisiejszy. Co tu duzo gadac? nie mamy zawodnikow, mozna tak smialo powiedziec, dziwne wydaje sie tylko to, ze jakos zeszlej wiosny potrafili dobrze kopac pilke, a wolalbym, zeby zagrali dzis z Heko, tak jak grali w rundzie jesiennej, 3 pktow by nie bylo, ale za to styl byl swietny i gra cieszyla oko. Takze sprobuj moze glebiej przeanalizowac to, co napisalem, a narzekac mam prawo, bo place za ten "produkt", ktory jak sie okazuje nie zawsze jest "pierwszej swiezosci".

pozdrawiam
Qba

Postprzez Przemek26 2006-04-15, 11:44 pm

Liczą sie punkty. Trner Tochel zawsze mówił lepiej wygrac bo brzydkiej grze niz przegrac lub zremisować po pieknym meczu. A dlaczego ? Bo 3 punkty jest więcej niz 1
A chcesz zobaczyć Zagłebie w I lidze?
Każdy chce
I zobaczy.
Przemek26

Postprzez YOOSHKY 2006-04-16, 6:51 am

Gra faktycznie nie wiele lepsza, z reszta zza bramki wiele nie widac, najwazniejsze ze doczekalismy sie przebudzenia, strzelilismy 2 bramki i wygralismy spotkanie. Moze w koncu uwierza we wlasne umiejetnosci, przeciez nie mamy tak zlego skladu jak pisza niektorzy. Moze jestem swirniety ale ja ciagle licze jeszcze na awans, 8 pkt. do odrobienia, niestety musimy liczyc na siebie oraz na innych. Jak widac wszyscy glupio traca punkty, my juz nie mozemy.
YOOSHKY

Postprzez warchlak 2006-04-16, 7:47 am

nasi gwiazdorzy niczym wielkim się nie popisali wczoraj. gdyby nie te bramki to było by tak samo jak w meczu z Widzewem. całe szczęscie Bajera musiał wcześniej zejść bo widać było że Tadziu Tyc nadaje się do 1 składu i on chociaż walczy czego efektem była asysta dająca nam zwycięskiego gola. sprawdza się zasada że nasi wygrywają od święta albo się już przyzwyczajają do jeżdzenia po takich wioskach w niższej lidze.
warchlak
Prowokator

Postprzez Puzon 2006-04-16, 9:25 am

Żenady dalszy ciąg. Za oglądanie tego to co Zagłebie grało wczoraj powinni dopłacać. No chyba że ktoś przyszedł nastawiony na kabaret. Z tym Tycem to sobie jaja robicie, tak?? Bo chyba nie można pisać, o kimś kto piłki nie umie zagrać z klepki, czy też rusza się jakby miał z 10 kg nadwagi, że grał dobrze. Dobrze zagrali jedynie Teresa i Hosic no i może jeszcze Malina ustawiony jako defensywny.
Puzon
Adventure Group

moze nie na temat :)

Postprzez cezaros 2006-04-16, 12:32 pm

Mam zapytanie ciekawe co by powiedzial canal + jakby zobaczyl skroty meczu na naszej stronie :roll:
cezaros

Postprzez MarcelZS 2006-04-16, 5:54 pm

Panowie nie zapominajcie, że to II liga i to polska II liga, krytukując naszych zawodników.
Nawet w OE są mecze, których oglądać się nie da, więc ważne jest że nareszczie wygrali i czekajmy na kolejne mecze.
MarcelZS

Re: moze nie na temat :)

Postprzez adas 2006-04-16, 6:43 pm

cezaros napisał(a):Mam zapytanie ciekawe co by powiedzial canal + jakby zobaczyl skroty meczu na naszej stronie :roll:
A CO CHCESZ DONIEŚĆ? :) LEPIEJ NIE PYTAJ ZATEM.
adas

Postprzez the djinn 2006-04-16, 7:03 pm

gra była naprawdę słaba i cud że wygraliśmy ale jak to się mówi szczęscie sprzyja lepszym strzeliliśmy dwie bramki i mam nadzieje że wkońcu "worek sie rozwiązał"
the djinn

canall +

Postprzez cezaros 2006-04-16, 7:44 pm

no fakt lepiej nie myslec tylko ogladac skroty :)
cezaros

re

Postprzez Qba 2006-04-16, 8:51 pm

Przemek26 napisał(a):Liczą sie punkty. Trner Tochel zawsze mówił lepiej wygrac bo brzydkiej grze niz przegrac lub zremisować po pieknym meczu. A dlaczego ? Bo 3 punkty jest więcej niz 1
A chcesz zobaczyć Zagłebie w I lidze?
Każdy chce
I zobaczy.

a trener Tochel doprowadzil do tego, czego mamy "zaszczyt" byc swiadkami, wiec moze nie przytaczaj tutaj takich cytatow, bo to sie mija z celem. A jak Zaglebie bedzie gralo tak, jak gra teraz, to nie zobaczy go nikt w I lidze. Taka prawda i nie ma co dyskutowac. Mysle, ze niejedna druzyna 3-ligowa prezentuje lepszy poziom.
Poza tym MarcelZS nikt nie zapomina, ze to tylko II liga, a moze i az II liga, ale niejednokrotnie nasi kopacze pokazywali jak sie powinno grac w pilke, wiec nie probujcie juz ich usprawiedliwiac, bo to, co oni wyprawiaja na boisku, to tego gra nie mozna nazwac. moze jedynym sposobem (a moze nie jedynym, ale nic innego mi do glowy nie przychodzi) na poprawienie ich gry to uderzyc im po kieszeniach, niech placa za swoja koslawosc. ja bym wypierdolil 3/4 skladu do rezerw, tylko potem nie bylo by komu grac.
Qba

Postprzez ziaro25 2006-04-16, 8:58 pm

Tyc do pierwszego składu??????? :shock: Dla mnie co najwyżej ławka,fakt stara się ,ale same chęci nie wystarczą, za taką kasę też bym się starał.......Nie wróże mu za wielkiej kariery(obym się mylił)
ziaro25

Postprzez warchlak 2006-04-17, 10:28 am

ziaro25 napisał(a):Tyc do pierwszego składu??????? :shock: Dla mnie co najwyżej ławka,fakt stara się ,ale same chęci nie wystarczą, za taką kasę też bym się starał.......Nie wróże mu za wielkiej kariery(obym się mylił)

to powiedz mi kto się nadaje :?: bo wg mnie chyba nikt. Tadziu chociaż się stara i to mi sie w nim podoba. a nie takie Zubanovicze i Bajery którym czasami nawet się nie chce biegać a o zmarnowanych sytuacjach nie wspomne.
warchlak
Prowokator

Postprzez Codino 2006-04-17, 3:30 pm

Teresa i Hosic- świetny duet, łatali wszystkie błędy, tylko niepotrzebna żółta kartka na początku meczu dla Hosica
dobra gra Wolańskiego, choć akurat bramki to nic szczególnego
ładnie na lewej stronie grał Chwalibogowski, bardzo szybki i Heko miało sporo problemów z nim
dobre wejście Maliny
Tadziu Tyc - można go krytykować, ale trudno od tak zbudowanego pilkarza wymagać by był sprinterem, ma inne zadania na boisku, dziś niezły mecz, ogromny udział przy drugiej bramce.
Słabo przede wszystkim Morawski, Butryn, Paczkowski. Chylaszek jak wszedł to miał jedno udane zagranie, gdy został sfaulowany przed polem karnym - chłopak się chyba pali psychicznie na meczach, przynajmniej ja mam takie wrażenie.
Codino

Postprzez WOJTEK 2006-04-17, 5:46 pm

Mecz cienki jak dupa węża. Ważne są jednak punkty a nie finezja. Nie chcę się bawić w jurora ale gra niektórych naszych najemników dramatyczna. Prędzej się nawrócę niż zobaczę awans w tym sezonie. Byle tylko nie spadli bo Warszawa czeka. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna