ZAGŁĘBIE Sosnowiec - Szczakowianka Jaworzno 15.10.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2005-10-15, 8:41 pm

Wynik mówi wszystko. Najlepszy komentarz do meczu. Nie wiem tylko czy wprowadzili zasadę, że Bęben nie może bronić karnych. Drugiego karnego w tym sezonie obronił i drugi do powtórki. Brawa dla piłkarzy, gwizdy dla arbitra, który kartkował niesamowicie i przez to zagramy ze Świtem bez Adżema i bez Chylaszka

P.S. Przepraszam za przerwanie relacji w końcówce. Kłopoty techniczne
emdżej

Postprzez MrCricket 2005-10-15, 9:39 pm

Nie byłem, nie widziałem, więc nie będę komentował :lol:

PS Wynik jak trza
MrCricket

Postprzez twari 2005-10-15, 11:07 pm

MrCricket napisał(a):Nie byłem, nie widziałem, więc nie będę komentował :lol:

PS Wynik jak trza

Niesamowicie obfity w tresc i sporo wnoszacy post do tematu...
Po co takie wpisy??
twari

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-16, 9:04 am

twari napisał(a):
MrCricket napisał(a):Nie byłem, nie widziałem, więc nie będę komentował :lol:

PS Wynik jak trza

Niesamowicie obfity w tresc i sporo wnoszacy post do tematu...
Po co takie wpisy??

BEZ SENSU. MOŻE ON MYŚLI, ŻE JEST GWIAZDOREM TEGO FORUM I WSZYSTKICH INTERESUJE, GDZIE WCZORAJ BYŁ MCCRICKET
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez bankier 2005-10-16, 9:08 am

I tak powinny wygladać mecze na Ludowym - po piętnastu minutach goście powinni prosic sedziego by zakonczył spotkanie by Zagłebie nie strzeliło im 5 bramek. Cieszy skuteczność i dobra postawa Lachy. Dobrze by sie stało gdyby wócił do swojej dyspozycji sprzed kontuzji i prowadził Zagłebie do kolejnych zwycięstw. Jednak aby nie było tak "rózowo" trzeba zganić obronę za dopuszczenie do groźnych sytuacji po ładnych, prostopadłych podaniach Szczakowianki (identycznie rzucone piłki - po jednej gol, po drugiej karny). Reasumując, cieszą bramki i kolejne trzy punkty - czas zacząć przygotowania do odczarowania stadionu w Nowym Dworze (bo coć mi sie wydaje, ze dawno gospodarze nie schodzili ze swojej murawy pokonani)!
bankier

Postprzez gruby 2005-10-16, 9:59 am

cieszy wygrana dość okazała,w końcu coś strzelił Lacha,o i Zuban dalej strzela tylko że narazie na Pitry się zacioł,to znając życie jak się zatnie Zuban to się bramki zacznie strzelać Pitry :wink: :wink:
gruby

Postprzez maras24 2005-10-16, 11:41 am

Jak dla mnie meczyk na dobrym poziomie oczywiście pomijając okres od 20 min do końca 1 połowy.Słabsza gra Zagłębia zaowocowała bramką dla Szczakowianki.Kilka moich odczuć co do meczu.Podoba mi się gra Jacka Paczkowskiego wychodzi pod sama linie boczną boiska czym daje więcej luzu w środku pola według mnie za mało piłek do niego trafia.Słabszy mecz Skrzypka za mało szybkich akcji prawą stroną.I co najważniejsze Zubanović pokazał jak należy wykorzystywać sytuacje jeden na jeden.Nie walił na pałe tylko spokojnie spojrzał i strzelił tam gdzie powinien strzelić BRAVO!Lachowski w końcu tak jakby sie tego chciało bramka piękna dla takich strzałów warto chodzić na mecze.Generalnie cały zespól dobrze.Podobało mi się też zachowanie Antczaka-pierwszy podbiegł podziekować kibicą :D Mam nadzieję że z NDM wrócimy z kompletem pkt!!
maras24

Postprzez Sajni 2005-10-16, 11:43 am

cieszy wygrana dość okazała,w końcu coś strzelił Lacha,o i Zuban dalej strzela tylko że narazie na Pitry się zacioł,to znając życie jak się zatnie Zuban to się bramki zacznie strzelać Pitry

A teraz mocno się skup i spróbuj napisać to samo, tyle że po polsku.
Sajni

Postprzez Leyton 2005-10-16, 2:10 pm

bankier napisał(a): (bo coć mi sie wydaje, ze dawno gospodarze nie schodzili ze swojej murawy pokonani)!

Zgadza się. W ostatnich latach w Nowym Dworze wygrywały tylko Legia i Wisła :shock:
Leyton

Postprzez rossoneri 2005-10-18, 2:29 pm

mecz slabiutki Szczakowianka slaby 3 ligowy poziom nie licze z taka gra na jakies punkty w Nowym Dworze a wiec znowu w plecy mozna dawac pewniaka na Swit a jest 2,1 co do wykluczen za kartki to ani Chylaszek ani Adzem nie sa zadnym oslabieniem a moze i dobrze ze nie beda grali juz ktorys raz powtarzam ze ten zespol nie stac na awans do 1 ligi no chyba ze p.Tochel zima wymieni ponownie 12 zawodnikow
rossoneri

Postprzez MarcelZS 2005-10-20, 5:33 pm

Robert Setla - 8,1 (Zagłębie Sosnowiec 5-2 Szczakowianka Jaworzno), obserwator: Żelazko.

No to ja byłem na innym meczu. :lol:

O ile sędziom zdarzają się pomyłki, i można na to przmknąć oko to ten koleś był jedną wielką pomyłką.

Panowie zamiast na WF to kupmy Żelazce okulary, ale to chyba będzie mało - może jakaś luneta byłaby dobra.
MarcelZS

Postprzez Cygan 2005-10-21, 11:50 am

MarcelZS napisał(a):Robert Setla - 8,1 (Zagłębie Sosnowiec 5-2 Szczakowianka Jaworzno), obserwator: Żelazko.

No to ja byłem na innym meczu. :lol:

O ile sędziom zdarzają się pomyłki, i można na to przmknąć oko to ten koleś był jedną wielką pomyłką.

Panowie zamiast na WF to kupmy Żelazce okulary, ale to chyba będzie mało - może jakaś luneta byłaby dobra.

Zgadza się. Ja tez chyba widziałem inny mecz! Po co sa te oceny, skoro niczego nie odzwierciedlaja? Tomaszewski, zrób coś z tymi k...a obserwatorami!
Cygan

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna