UWAGA !!! Moze jednak awansu ma nie być !!!???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez keff79 2005-10-10, 7:41 am

ALOSZA napisał(a):To każde pierdnięcie może znałby wtedy gdyby był na miejscu i może gdyby nie miał swoich innych - finansowych kłopotów. Ludzi OGARNIJCIE SIE Motta nie ma pojęcia co sie tu dzieje ma jakiś współpracowników ale tak naprawde on teraz zastanawia sie jak wydobyć sie z tego finansowego szamba w jakim niewątpliwie jest a Zagłebie...OBYM SIE MYLIŁ

teraz to już pojechałeś po bandzie..

Na bank siedzi i się zastanawia jak się "wydobyć z finansowego szamba jakim jest Zagłębie", rozmawia o tym z rodziną w święta - jak to zrobic żeby nikogo w Sosnowcu nie urazić.. :roll:

To jest kapitalizm, nie ma sentymentów - krótka piłka jakby Włochom coś nie pasowało to by już ich tu nie było.. "kasa, misiu kasa" :twisted:

A cała ta teoria w temacie, jakaś taka spiskowa.. tymbardziej że jest to zarząd tymczasowy i nie wiadomo czy po wyborach p. Rudy będzie na tym stanowisku, a nawet jeśli.. <?!>
keff79

Postprzez mike79 2005-10-10, 8:02 am

Króciutko...
NIC NIE DZIEJE SIĘ BEZ PRZYCZYNY...Ale co faktycznie jest na rzeczy, My "szaraki" nigdy sie nie dowiemy ... :) No chyba że po jakimś czasie...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez tomi2509 2005-10-10, 8:10 am

moim zdaniem wlochowi chyba nie zalezy az tak bardzo na awansie jak nam .!!! mniemam ze ma kozysci ze sponsorowania Zagłębia i dlatego tu jest zwroccie uwage ze jesli ktos chce awansowac to robi cos w tym kierunku !!a u nas co ??? oprocz tego ze ktos cos powiedzial o awansie to w parze za tym nic nie idzie ci sami pilkarze , ten sam stadion wszystko po staremu tylko niestety cele na ten sezon niby wysokie . moim zdaniem w zaszlym sezonie lepszy personalnie sklad a stac nas bylo tylko na pierwsza osemke . mysle ze powinien ktos jasno okreslic cel i najblizsza przyszlosc NASZEGO ZAGŁĘBIA - KTOS Z JAJAMI

PS chcialbym byc optymista
tomi2509

Postprzez MarcelZS 2005-10-10, 10:41 am

Panowie, któ powiedział że awans będzie?

Temat równie dobrze mógł się pojawić na początku rundy - zespół genralnie omineły wzmocnienia, a nawet został osłabiony odejściem Łuczywka i Ujka- (którzy swoją drogą robią wielką kariere w Orange Ekstraklsa).

Co do działań Rudego - ja oceniam pozytywnie jego inycjatywę, a to czy wejdziemy, czy teź nie do ekstraklasy nie ma żadnego znaczenia.
Zawsze lepiej zaistnieć w strukturach nowego podmiotu (Spółki II ligowców), poznać ludzi ze sfery sponsoringu i wyrobić sobie dobre układy - to naprawe może zaprocentować dla Zagłębia - niż siedzieć czekać na włoską kase.

A pozatym ja wierzę w awans, choć łatwo nie będzie - naprawdę nie jest tak źle.
MarcelZS

Postprzez ALOSZA 2005-10-10, 11:21 am

Niezrozumiałeś mnie keff79. Pisząc o szambie miałem namyśli wszystko inne co ma związek z P.Mottą a nie jest Zagłębiem. Niby słyszy sie że jego kłopoty nie mają wpływu na sytuację naszego klubu ale co innego usłyszysz od ludzi z Zagłebia. Tak naprawde niemamy dostępu do ksiąg finansowych P. Motty nie znamy jego księgowych więc nie wiemy jak jest naprawde. Z drugiej strony piszecie że gdyby nie miał interesu to juz by dawno odszedł...no niby i coś w tym jest ale tak naprawde jaki on ma tu interes ? Jak wielkie pieniądze dał jak wielkie wzmocnienia miały miejsce..
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez twari 2005-10-10, 11:48 am

Po 1 ten dzial powinien nazywac sie "Czarne wizje kibicow Zagłębia"
Po 2 na stronie powitalnej powinna istniec notka: "Kibicu jesli masz pomysl jak nastraszyc reszte, jak namieszac im w glowach lub tez jak wzbudzic ich przerazenie - koniecznie napisz to tutaj!"

A po 3 to o czym wy wogole mowicie?? Piliscie cos?? ALOSZA - o czym Ty rozmawiasz?? Motta nie ma pojecia o czyms co jest jego wlasnoscia?? Jasne - wpycha kupe kasy w utrzymanie ale w sumie nie wie co sie tu dzieje... ehh... pakowal bys kase w ciemno? Wiadomo ze moze nie znac skladu na pamiec ale o finansach i zarzadzaniu klubem wie wiecej niz kazdy z nas razem wzieci! A gadania ze chce jak najszybciej uciec z finansowania tylko osmiesza Cie! Zobacz na przykladzie LKSu jak sponsor sie zachowuje gdy chce odejsc. Dwa slowa i po sprawie!
twari

Postprzez luks 2005-10-10, 1:37 pm

Zamiast gdybać na ten bzdurny temat, lepiej pogadać o sprawach nas dotyczących np: poprawa wizerunku kibiców sosnowieckich wśród mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego albo jak zwiększać frekwencję na naszym stadionie. Może z tej dyskusji wyciągniemy jakieś konstruktywne wnioski z pożytkiem dla wszystkich?

Pozdro
luks

Postprzez Kamilsts 2005-10-10, 2:28 pm

Awansujemy na 100% ... to nie jest czarna wizja !!!
Kamilsts

Postprzez mały 2005-10-10, 3:34 pm

luks napisał(a):Zamiast gdybać na ten bzdurny temat, lepiej pogadać o sprawach nas dotyczących np: poprawa wizerunku kibiców sosnowieckich wśród mieszkańców Zagłębia Dąbrowskiego albo jak zwiększać frekwencję na naszym stadionie. Może z tej dyskusji wyciągniemy jakieś konstruktywne wnioski z pożytkiem dla wszystkich?

Pozdro
kibiców nie trzeba organizować . Jak nasze gwiazdki zaczną coś grać to frekfencja sama wzrośnie !! Tylko najbardziej oddani kibice chodzą na wszystkie mecze ! reszta chce pooglądać fajne widowisko albo mecz ze znanym przeciwnikiem ! Nie ma gry - nie ma kibiców!
mały

Postprzez ALOSZA 2005-10-10, 4:16 pm

Twari niestety nie zgodzę sie z tobą . Piszesz że Motta wie wszystko o finansach i o klubie którego jest właścicielem. Otóż posłuchaj on ma od tego ludzoi którzy sie tym zajmują i od nich czerpie wiedzę czasami dokładniejszą a czasami mniejszą a pisze o tym ponieważ wydaje mnie się że obecnie ma on o wiele większy kłopot niż Zagłębie i jakoś chyba nie zabardzo interesuje go co sie tu dzieje. Oczywiście jest to moje zdanie -= żadna czarna wizja. Wiesz może i sie myle ale ja odbieram interesowność właściciela poprzez fakt odp[owiedniej polityki klubowej za którą tak naprawde on powinien odpowiadać ( czyżby :? ) a jaka ona jest wiemy wszyscy.....nienajlepsza. Ale powiem jeszcze że ja wiem kórwa na 100% że awansujemy a doddatkowy smak tego doda fakt że rozstrzygnie sie to w jednym z ostatnich meczy i wtedy bedzie sie działo....!!! :twisted:
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez twari 2005-10-10, 7:52 pm

ALOSZA napisał(a): Ale powiem jeszcze że ja wiem kórwa na 100% że awansujemy a doddatkowy smak tego doda fakt że rozstrzygnie sie to w jednym z ostatnich meczy i wtedy bedzie sie działo....!!! :twisted:

I to chcialem uslyszec w tym szarym jak piz*a temacie! :)
twari

Postprzez xXx_1906 2005-10-10, 9:08 pm

twari napisał(a):
ALOSZA napisał(a): Ale powiem jeszcze że ja wiem kórwa na 100% że awansujemy a doddatkowy smak tego doda fakt że rozstrzygnie sie to w jednym z ostatnich meczy i wtedy bedzie sie działo....!!! :twisted:

A ja już nie moge tego słuchać, czytać itd.
xXx_1906

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-10-10, 9:11 pm

twari napisał(a):

Smutnym jak cos :twisted:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez LucasUSA 2005-10-11, 4:03 am

Dlaczego teorie spiskowe sa zawsze tak popularne :roll: ?? Ja mysle, ze Dyr. Rudy sie tam zalapal, bo ta "organizacja" bedzie wysylac swoich przedstawicieli do Ekstraklasy, oczywiscie na zasadzie konia trojanskiego, zeby zamieszali, podebrali sponsorow etc. I mi to nie przeszkadza, ze w nastepnym sezonie to Zaglebie bedzie szpiegowalo w I lidze :twisted:

P.S. Tylko nie mowcie nikomu, pssst..
LucasUSA

??

Postprzez Diouf39 2005-10-11, 7:48 am

A nie jest to czasami tak, że dopóki dobrze ma sie ERSI - ERGOM, dopóty kasa na nasz klub idzie i " pierze" sie dobrze.
Diouf39

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna