Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
slawojka napisał(a):Należy tu przed meczem z "Bytumiem" zaznaczyć, że wszystkie 5 punktów które mają dotychczas zdobyli na obcych boiskach.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przepraszam ze tutaj pisze w tej kwestii ale poruszylismy te kwestie przy okazji meczu ZAGLEBIE - POLONIA. WOJTEK NIE WYSYLAJ W KOSMOS TEGO POSTA.
Jestem swiezo po przeczytaniu odpowiedzi Pani AG na nasze pytania. Otoz odpowiedz na moje pytanie w sprawie PREMII ZA AWANS (nie chodzilo mi o liczby) ODPOWIEDZ BRZMI " PREMIA ZA AWANS JEST BARDZO SATYSFAKCJONUJACA DLA ZAWODNIKOW i odwrotnie w razie w razie braku AWANSU.
Pensje na czas, premie za wygrane mecze noi Premia za AWANS - nie jestem w stanie zrozumiec naszych zawodnikow - oczywiscie wszystko w wymiarze Polskim.
Pozdrawiam
Tadeusz
Krzysztof Tochel napisał(a):- Odczuwają tylko ci, którzy są wychowankami Zagłębia. Pozostałym staram się wytłumaczyć, jakie nastawienie jest kibiców, że kibice wybaczą wiele, ale nie wybaczą porażki czy nawet remisu z Polonią.
Gibson_mdc napisał(a):Byl post jaki slad bedzie na ten mecz ale widocznie zostal skasowany :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników