PANIE TRENERZE TOCHEL!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez CZaRnYY 2005-07-31, 9:02 pm

Gramy tymi, których mamy, a Małoche mamy i wg. mnie, mimo wielu krytycznych głosów pod jego adresem, uważam że taki zawodnik może się jeszcze nam przydać. Były mecze gdzie Małoche wychwalano, notował asysty i bramki i jestem zdania, że jeszcze coś w tym sezonie dorzuci mimo ostatniego słabego meczu w Jego wykonaniu

P.S
Wg. mnie kartka słuszna, chociażby za wyzwisko z Twojej strony(ktoś Cie pierwszy wyzwał tutaj, że piszesz, że "zostałeś sprowokowany"?)
CZaRnYY

Postprzez wieszczu 2005-07-31, 9:06 pm

Krzysztof,jeśli sugerujesz,że swoją dezaprobatę co do postawy piłkarzy Zagłębia w danym meczu wyrażam w taki sposób,że im ubliżam to jesteś w błędzie.Nie mam też wątpliwości,jeśli chodzi o warsztat Pana Tochela.Wręcz przeciwnie-chylę przed Nim nisko swoją głowę.Nurtują mnie jedynie te pytania,które postawiłem w pierwszym poście tego tematu.To ,że ten temat nie ma żadnego pozytywnego przesłania wcale nie oznacza,że o pewnych rzeczach nie należy mówić.

Czarny nikt mi nie będzie pisał,że pier.... głupoty,w sytuacji gdy moja racja jest niepodważalna!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2005-07-31, 9:14 pm

W tym tygodniu czekamy od Was Kibice na pytania do trenera naszych zawodników Krzysztofa Tochela. Pytania te należy wysyłać na adres mailowy adam@zaglebie.sosnowiec.pl . Proszę pytanie podpisać swoim nickiem bądź imieniem i nazwiskiem, które później zostaną umieszczone na stronie. Tak więc do dzieła.

I myśle że to najrozsadniejsze rozwiązanie.
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez xXx_1906 2005-07-31, 9:53 pm

Po co się kłócić? Jednym się podoba jego gra, innym nie. Ja nie lubię drewniaków i tyle, a Małocha w większości meczów jest dodatkowym obrońcą przeciwników. To tylko moje zdanie dlatego proszę się ze mną nie wdawać w polemikę.
xXx_1906

Postprzez Pesto 2005-08-01, 2:04 am

Zgadzam się z wieszczem. Pisałem po meczu w Łodzi (1.06) , napiszę i teraz - aż przykro patrzyć , jak to nieszczęście (Małocha) niweczy pracę 10 piłkarzy. Na szczęście trenerowi starczyło intuicji , żeby zdjąć to drewno.

CharoN^ napisał(a):Dokładnie, ciekawe co sam Małocha powiedziałby o dopingu, który napewno nie był lepszy od jego gry.

Bez twojej urazy - g. mnie obchodzi , co powiedziałoby to nieszczęście. To my płacimy za mecz , a on bierze pieniądze ===> to my mamy prawo go oceniać , a nie na odwrót.
Pesto
kumaty

Postprzez Dziura^^ 2005-08-01, 7:18 am

Małocha jest Zagłębiu potrzebny ! przypomnijcie sobie mecz z Mława .... kto wtedy dał zwyciestwo Zagłębiu ?... nikt inny jak Wojtek Małocha !!... teraz widocznie nie ma formy .... sadze ze trzeba dac mu szanse... choc tym sobotnim meczem nikogo nie zachwycil :?
Dziura^^

Postprzez Wally 2005-08-02, 1:54 pm

Problem w tym, że Małocha strzeli gola, jak go piłka dobrze trafi... :lol:

Byłem na sparingu z Wierną Małogoszczą i ten gośc piłkę przez przypadek dotknął raz czy dwa.

Jest słaby i nic tego nie zmieni, a jak strzeli gola, to dziękować należy dobrze wrzucającym skrzydłowym, a nie W.M.
Wally

Postprzez zibi 2005-08-02, 2:59 pm

Małocha miał cały rok żeby się pokazać niestety moim zdaniem czas się skończył i powinien grzać ławę albo grać w rezerwach.
zibi

Postprzez asdf 2005-08-02, 3:32 pm

wieszczu napisał(a):NIE TEGO OCZEKIWAŁEM OD WPISUJĄCYCH,NIE TAKIE BYŁO PRZESŁANIE TEGO TEMATU.

A jakie ? Zwrociles sie w tytule do pana trenera. Idz i wytlumacz mu pare kwestii bo przeciez potrzeba mu rad w prowadzeniu zespolu.
wieszczu napisał(a):NAJWIĘCEJ DO POWIEDZENIA MAJĄ CI,KTÓRZY ROZUMIEJĄ NAJMNIEJ.

Ty jako jedyny dostapiles łaski i jako jedyny wiedzacy ehh. Sadzisz ze na forum jest miejsce do wylewania swoich zalow ?
wieszczu napisał(a):RACJONALNIE BĘDĘ KRYTYKOWAŁ KAŻDEGO,KTO NA TO ZASŁUGUJE.

A kimze ty jestes kolezko ? Lansujesz sie na jakiegos guru-krytyka, loze szydercow? Jestem zwolennikiem krytyki i argumenty "zrob lepiej' do mnie nie przemawiaja, jednak na SWOJEGO pilkarza (ktory badz co badz zapewnil nam pare pkt w poprzednim sezonie) wylewal pomyji nie bede, bo gra dla mnie, dla ciebie, dla klubu i chodz nie potrafi moze tak jakbysmy chcieli to nosi koszulke z herbem Zaglebia.

Ps. Pitry nie ma jeszcze sil na 90 minut.
asdf

Postprzez wieszczu 2005-08-02, 4:31 pm

Szkoda,że odbierasz to w ten sposób.Wszechwiedzący guru?.Dobre.
Jeśli Małocha reprezentuje mój i Twój klub to niech go reprezentuje godnie,tak jak na to Nasz klub zasługuje.Za chałturę,jaką z sobą przedstawia będę go napiętnował zawsze!!!Takie jest moje święte prawo jako kibica! I nie próbuj mi wmawiać, że jest inaczej.Daremny Twój wysiłek!
wieszczu
Żółta kartka

...

Postprzez Krawiec 2005-08-02, 4:32 pm

Cholera wie... moze i Małocha przyda się w meczach z Polonią Bytom czy Parkietem ale na razie w sytuacji niepełnej dyspozycji Zubana i Pitrego stawiałbym na młodych. Jak dla mnie WM nie powinien wychodzić w pierwszym skladzie w ważnych meczach .

Myślę, że mamy prawo do wyrażenia opnii ale lepiej nie w jakiejś radykalnej formie - chodzi o dobry klimat i zaufanie do naszego treniero.
Krawiec

Wojtek Małocha

Postprzez aleki4 2005-08-02, 6:33 pm

Bardzo sznuje pana KRZYSZTOFA T. Myslę że doskonale wszystko widzi na boisku i na treningach. Uchodzi za trenera znającego sie i majacego doskonały warsztat. Chciałem zwrócić uwagę, że na forum wypowiada sie niewielki procent kibiców. Większość NIEWYPOWIADAJĄCYCH SIĘ niestety w zeszłym sezonie miała wiele znaków zapytania co do gry Wojtka? ALE JA MAM JEDNO PODSTAWOWE DLACZEGO NIE DAJE SZANSĘ JUNIOROM ? 20/30 MINUT SĄ W STANIE WYTRZYMAC I POSMAKOWAĆ DOROSŁEJ PIŁKI. RÓWNIEŻ WOJTEK MÓGŁBY WCHODZIC JAKO AS NA CZĘŚĆ DRUGIEJ POŁOWY. JA OSOBISCIE PAMIĘTAM PANA JAKO PIŁKARZA I WIE PAN PANIE KRZYSZTOFIE ŻE PRZYKRO JEST SŁUCHAC PIŁKARZOWI NIEPRZYCHYLNYCH TRYBUN/wprawdzie to jest znikoma chamska część ale jest/. NA KONIEC PYTANIE DO TRENERA DLACZEGO W ZESZŁYM ROKU ZREDUKOWANO O POŁOWĘ STANY GRUP TRAMPKARSKO-JUNIORSKICH?
aleki4

Re: Wojtek Małocha

Postprzez CharoN^ 2005-08-02, 6:49 pm

aleki4 napisał(a):...NA KONIEC PYTANIE DO TRENERA DLACZEGO W ZESZŁYM ROKU ZREDUKOWANO O POŁOWĘ STANY GRUP TRAMPKARSKO-JUNIORSKICH?...

Mogę udzielić Ci odp. na to pytanie, choć trenerem nie jestem :D. Pomysł ten wprowadził w Zagłębiu bodajże prezes Motto (o ile się nie myle, ale to nie istotne). Zredukowano nam liczebność grup, wzorem zachodnich szkółek trampkarskich. Z jednej strony jest to dobre rozwiązanie (Ci naprawde dobrzy i tak będą grać, a w przyszłości mogą zostać dobrymi zawodnikami), z drugiej strony niektórym poprostu podziękowano za współpracę, a niektórzy zawodnicy (Ci, którzy niezałapią się do kadry starszych) są tak jakby sezon w tył. Osobiście na to nie narzekam :wink:.
CharoN^
Zagłębiak

Re: Wojtek Małocha

Postprzez aleki4 2005-08-02, 7:57 pm

Znam to z pierwszej reki nie zostali najlepsi a jak sam mówisz i tak jeden z łączonych roczników co roku drzemie. Ale do czego zmierzam, jak mamy wychowac nastepców jeśli sie ich nie szuka i nie pracuje z nimi a robi irracjonalne redukcje. Potem zostaje sprowadzanie a tu nie wszyscy czuja klimat Zagłębia /jak Ujek/ lub sie nie sprawdzaja do końca /jak Wojtek/.
Grupy owszem zredukowali ale trenerów nie a dobrano nowych którym Pan Krzysztof mógłby sie przypatrzeć. Pondto klub potrzebuje od zaraz menagera z prawdziwego zdarzenia! [/quote][/u][/b]
aleki4

Postprzez Fan 2005-08-02, 8:12 pm

Ciekawe ze na naszym forum 3/4 tematow to klotnie miedzy nami. Bo zawsze kazdy do kazdego ma sie o co przypierdolic.
Wracajac do tematu prawda jest taka ze jak bedziemy wychodzic skladem z 1 napastnikiem typu Malocha to nasze mecze beda wygladac jak w pierwszej polowie. Dlatego w Łodzi napad powienien od poczatku stanowic duet Zubanovic - Pitry. Bez tego niestety wrocimy bez punktow. Pawlak nas dojedzie.
Fan
Working Class

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna