AWANS DO LIGI W 2006R.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2005-07-09, 1:02 pm

Warson napisał(a):A ja uważam że awansu niestety nie bedzie :(
AKURAT TY JESTEŚ ZNANY Z PISANIA BZDUR. WIĘC SIĘ NIE MA CO MARTWIĆ. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Mich@ł 2005-07-10, 11:52 pm

Ja tam wierzę całym sercem w ten awans.Bo jak nie my to kto inny :lol: !!!!EKSTRAKLASA BĘDZIE ZA ROK NASZA!!!
Mich@ł

Postprzez krzysztof 2005-07-11, 6:07 am

Pewnie, że tak. Oby jak najszybciej zakończyły się zawirowania kadrowe i od wtorku (od zgrupowania) niech cała druzyna przygotowuje sie do podboju drugij ligi.
krzysztof

Postprzez MarcelZS 2005-07-11, 6:39 am

Ja jest całym sercem za Zagłębiem, ale obawiam się że na dzień dzisiejszy organizacyjnie to II liga;
- Dyrektor nauczyciel - niezbyt profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków (czegopowierdzeniem jest obecny stan - tj. brak kontraktów medialnych z czołowymi zawodnikami, zawirowanie z Ujem)
- Stadion Ludowy - tempo modernizacji strasznie wolne, brak oświetlenia (koszt. ok 4mln.PLN), co przy nakładach przewidzinaych w budżecie miasta to kwotam nieosiągalna (a Stadion Zagłębia Dąbrowskiego to mżonki i gra wyborcza)
- Zawodnicy - polityka transferowa, może dobra dla właściciela klubu, daje szanse zarobić, ale inne kluby szukają w wyższych klasach i kupują klasowych zawodników.
- System motywacji - brak wyznaczonej nagrody za awnas, nie podpisane kontrakty.

No ale mam nadzieje, że w innych klubach walczących o awans też mają swoje kłopoty i zmartwienia.
MarcelZS

Postprzez mały 2005-07-11, 7:36 am

MarcelZS napisał(a):Ja jest całym sercem za Zagłębiem, ale obawiam się że na dzień dzisiejszy organizacyjnie to II liga;
- Dyrektor nauczyciel - niezbyt profesjonalnie podchodzi do swoich obowiązków (czegopowierdzeniem jest obecny stan - tj. brak kontraktów medialnych z czołowymi zawodnikami, zawirowanie z Ujem)
- Stadion Ludowy - tempo modernizacji strasznie wolne, brak oświetlenia (koszt. ok 4mln.PLN), co przy nakładach przewidzinaych w budżecie miasta to kwotam nieosiągalna (a Stadion Zagłębia Dąbrowskiego to mżonki i gra wyborcza)
- Zawodnicy - polityka transferowa, może dobra dla właściciela klubu, daje szanse zarobić, ale inne kluby szukają w wyższych klasach i kupują klasowych zawodników.
- System motywacji - brak wyznaczonej nagrody za awnas, nie podpisane kontrakty.
No ale mam nadzieje, że w innych klubach walczących o awans też mają swoje kłopoty i zmartwienia.
TAK ! NAJWIĘKSZY KŁOPOT MA ŁKS ! CO ZROBIĆ Z 2 MLN PO AWANSIE ?!! :?
mały

Postprzez twari 2005-07-11, 9:53 am

MarcelZS napisał(a):Ja jest całym sercem za Zagłębiem, ale obawiam się że na dzień dzisiejszy organizacyjnie to II liga;

Po 1- bardziej balbym sie o dzieci ktore on uczy! :) Skoro jestesmy w 2 lidze, skoro jako beniaminek do awansu zabraklo nam zaledwie kilku punkcikow, skoro w zimie zakupiono 11 nowych zawodnikow ktorzy znaczaca wzmocnili nasz zespol... to moze jednak on nie jest taki zly?? Ja wiem ze kazdy chce zeby bylo jak w bajce... ale zycie TO NIE BAJKA!
Martwicie sie i martwicie... patrzcie na Legie - jakie niby znaczace wzmocnienia zrobila?? A maja kasy kupe i chca walczyc o mistrza!
Po 2- Stadion to rzeczywiscie poblem ale jestem PRZEKONANY ze jesli wywalczymy awans to prezydent rzuci grosza aby licencje uzyskac! Inaczej zostalby zlinczowany! :D
Po 3- co Ci sie nie podoba w polityce transferowej?? W zimie kupili wystarczajaca ilosc nowych aby wygrac wiosne! Wiec po co teraz to zmieniac?? Myslisz ze inni az tak mocno sie wzmocnili??
Po 4- o premie za awans to sie nie martw! Skoro klub podkresla ze to jego cel to takowa bedzie! Spokojnie... po co wszystkim rozglaszac ile bedzie premii? Co to dalo ŁKSowi?? Chyba to ze jak nie awansuja to bedzie sie z czego smiac!
Tyle.
twari

Postprzez adas 2005-07-11, 8:05 pm

wybaczcie mi mój pesymizm, ale czy jest jakiś drugi klub, który jak wszyscy zgodnie twierdzą,chce walczyć o awans, pozbywa się swoich dwóch kluczowych zawodników. Wystarczy popatrzeć na rubryki na 90minut.pl w transfery, kogo pozyskaliśmy? Ogarnia mnie śmiech ale przez łzy
adas

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna