Kalu Uche chce grać w kadrze Polski

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Ksawera 2003-03-01, 3:49 pm

Ostatnio kiedy otwieram jakiś temat, tam zaraz pojawia się wojtek i z kimś się znowu kłóci.
Dzisiaj chciałem sobie poczytać co sądzicie na temat gry kalu uche w reprezentacji a tu znowu Wojtek się wymądrza ,gdzie rośnie najwięcej bananów i skąd pochodzi kawa, Wojtek! zrób sobie przerwe!
Czy ty zawsze musisz mieć ostatnie słowo?
Ksawera

Uche?

Postprzez smash the zog 2003-03-02, 12:25 am

TAk czasy się zmieniają ale czy każda zmiana jest na lepsze?,jeśli tak patrzysz na sprawe wyślijmy Listkiewicza do Brazylii weżmy 11 typów i chyba po sprawie reprezentacja jak się patrzy.Co do Francji to raczej to że gra tam tylu czarnych tfu.o ciemnym kolorze skóry,tak chyba teraz trzeba mówić :lol: tojest wynik ich dawnej polityki kolonialnej.Nie rozwiąże sięproblemów polskiej piłki dając czarnuchom obywatelstwa nalewo i prawo.Legia-Olimpia-Zagłębie 8) Pozdrowienia<RAHOWA-skins>
smash the zog

Postprzez Leyton 2003-03-02, 3:03 am

Heheeh :mrgreen: No nie zgadzam się z Tobą. Ale w każdym razie miło jest jak chłopaki z Elbląga zaglądają na naszą sytronę. Bo Ty chyba z Elbląga jesteś ??? ( No chyba, że się qrva mylę - jeśli tak to sorry).
Leyton

Postprzez WOJTEK 2003-03-03, 8:14 am

Ksawera napisał(a):Ostatnio kiedy otwieram jakiś temat, tam zaraz pojawia się wojtek i z kimś się znowu kłóci.
Dzisiaj chciałem sobie poczytać co sądzicie na temat gry kalu uche w reprezentacji a tu znowu Wojtek się wymądrza ,gdzie rośnie najwięcej bananów i skąd pochodzi kawa, Wojtek! zrób sobie przerwe!
Czy ty zawsze musisz mieć ostatnie słowo?
NIE KUMAM.PRZECIEŻ TO OKAZJA DO NAUKI.A POWAŻNIE,JEŚLI KTOŚ PISZE,ŻE JAKIŚ CZŁOWIEK JEST GORSZY TYLKO Z POWODU SKÓRY,RELIGII CZY CZEGOŚ INNEGO TO ZAWSZE BĘDĘ PRZECIW.CZY SIĘ TO PODOBA CZY NIE...A WIEDZIAŁEŚ SKĄD POCHODZI KAWA?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-03-03, 8:18 am

_sZaDi_ napisał(a):wiedzialem ze sie wojtus bedzie napinal heh specjalnie to napisalem i w sumie mniej wiecej takie sa moje poglady na ten temat...ale jedno mnie zastanawia...po c*** wjtus to komentuje..co mu do tego?? czy on zawsze ma miec cos do powiedzenia??!?! panie swiety wojtku wyluzuj patrz na siebie a nie na innych..a jak ci sie tak podoba komentowanie wypowiedzi innych moze jakas robote w tym kierunku znajdziesz?? pomysl o tym ,jestes w tym dobry...pzdr
TY SZADI NIE BĄDĹš TAKI MĄDRY. :twisted: MOŻE JESZCZE KILKA PYTAŃ?JAKIE BUTY NOSISZ,JAKIE ŁACHY, JAKI MASZ TELEFON?WSZYSTKO ZAGRANICZNE.A MOŻE TO ŻYDZI PRODUKUJĄ TWOJE RZECZY.NIE PRZESZKADZA CI TO???NA GŁUPOTĘ NIGDY NIE BĘDZIE ZGODY.A JEŚLI UWAŻASZ INACZEJ TO WIESZ GDZIE MNIE ZNALEĹšĆ.A WCALE NIE JESTEM ŚWIĘTY,WRĘCZ PRZECIWNIE.ALE NA RASIZM NIE BĘDZIE ZGODY!!!CZAISZ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-03-03, 8:19 am

voytech napisał(a):A co ze zlodziejami szadi? Zapomniales o sobie? Dla nich tez nie widzisz miejsca w Polsce?
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-03, 8:25 am

wojtek wyraziłem swoje zdanie mam w dupie czy uważasz mnie za rasiste czy nie...heh niech sobie kalu uche zarabia na banany w noigerii a nie Polsce..na c*** sie tu te pedaly zjezdzaja...
_sZaDi_

Postprzez WOJTEK 2003-03-03, 9:06 am

_sZaDi_ napisał(a):wojtek wyraziłem swoje zdanie mam w dupie czy uważasz mnie za rasiste czy nie...heh niech sobie kalu uche zarabia na banany w noigerii a nie Polsce..na c*** sie tu te pedaly zjezdzaja...
ZAUWAŻYŁEM,ŻE JESTEŚ BARDZO ELOKWENTNY.TO W KOŃCU KTO CIĘ DENERWUJE ?PEDAŁY CZY MURZYNI ?A MOŻE TY SAM ?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Soyer 2003-03-03, 1:57 pm

Zgadzam sie z Wojtkiem co do tematu pochodzenia a zycia. Jakby mnie np zaproponowano prace w Niemczech i dali konkret kase - to bym sie nie namyslal tylko wyjezdzal. Peqwnie co niektorzy w tym kraju takze nazywali by mnie "czarnuchem" bo w ich kraju pracuje. SWIAT JEST WOLNY DLA KAZDEGO! I kazdy ma prawo zyc gdzie chce. Odbieglem od tematu - czy UCHE ma grac w Polsce? - nie mam przeciwskazan. Jesli prawo zezwala mu grac u nas to niech tak bedzie.
Soyer
Moderator

Postprzez Wojna 2003-03-03, 3:20 pm

Soyer napisał(a):Zgadzam sie z Wojtkiem co do tematu pochodzenia a zycia. Jakby mnie np zaproponowano prace w Niemczech i dali konkret kase - to bym sie nie namyslal tylko wyjezdzal. Peqwnie co niektorzy w tym kraju takze nazywali by mnie "czarnuchem" bo w ich kraju pracuje. SWIAT JEST WOLNY DLA KAZDEGO! I kazdy ma prawo zyc gdzie chce. Odbieglem od tematu - czy UCHE ma grac w Polsce? - nie mam przeciwskazan. Jesli prawo zezwala mu grac u nas to niech tak bedzie.

Bez podtekstów.Pytam z własnej ciekawosci.Przyja bys nowe obywatelstwo????
Wojna

Postprzez WOJTEK 2003-03-03, 3:34 pm

Wojna napisał(a):
Soyer napisał(a):Zgadzam sie z Wojtkiem co do tematu pochodzenia a zycia. Jakby mnie np zaproponowano prace w Niemczech i dali konkret kase - to bym sie nie namyslal tylko wyjezdzal. Peqwnie co niektorzy w tym kraju takze nazywali by mnie "czarnuchem" bo w ich kraju pracuje. SWIAT JEST WOLNY DLA KAZDEGO! I kazdy ma prawo zyc gdzie chce. Odbieglem od tematu - czy UCHE ma grac w Polsce? - nie mam przeciwskazan. Jesli prawo zezwala mu grac u nas to niech tak bedzie.

Bez podtekstów.Pytam z własnej ciekawosci.Przyja bys nowe obywatelstwo????
A TY?MYŚLĘ,ŻE TAK.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Soyer 2003-03-03, 3:37 pm

Nie zaglebiajac sie w szczegoly - TAK
Soyer
Moderator

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-03, 9:59 pm

dobra juz mi sie nawet nie chce pisac co i jak bo mam swoje zdanie na ten temat i juz ise wojtek nie poc nad ta klawiatura...pytanie bylo o uszaka czy ma grac czy nie i c*** mu w dupe niech spierdala na banany do afryki-moje zdanie..i nie komentuj go bo nie zycze sobie tego-proste..pzdr
_sZaDi_

Postprzez Bas 2003-03-03, 11:56 pm

cewka moczowa w dupe i dwunastnice uche , polacy potrafią wychować sobie mistrzów europy i zajedobrych piłkarzy na światowym poziomie w wieku młodzierzowym. i co się z nimi dzieje .to jest paranoja na skale światową ,przecierz oni nie umierają. rzecz w tym że pierdolone "władze piłkarskie"nie potrafią wykorzystac potencjału jaki dostają .stac ich później tylko( tzn. pzpn HWDPZPN)na płacz że mało talentów i adoptują sobie obcych.

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Bas
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2003-03-04, 8:00 am

_sZaDi_ napisał(a):dobra juz mi sie nawet nie chce pisac co i jak bo mam swoje zdanie na ten temat i juz ise wojtek nie poc nad ta klawiatura...pytanie bylo o uszaka czy ma grac czy nie i c*** mu w dupe niech spierdala na banany do afryki-moje zdanie..i nie komentuj go bo nie zycze sobie tego-proste..pzdr
SZADI!TYLKO KROWA NIE ZMIENIA ZDANIA.A TO CZEGO TY SOBIE ŻYCZYSZ MAŁO MNIE OBCHODZI-PROSTE...PZDR
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna