W dzisiejszej Trybunie Śląskiej jest mowa o trzech zawodnikach:
1/ Wojciech Małocha (obecnie Korona Kielce - wcześniej m in. Widzew, KSZO, Płock)
2/ Adam Bała (GKS Katowice)
3/ Jacek Berensztajn (Radomsko)
8)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Krawiec napisał(a):Na mój gust Bernsztajn byłby wzmocnieniem nie tylko czysto piłkarskim ale też psychicznym dla mlodego zespołu np. tak jak Czerwiec w Jaworznie czy Zieliński w Legii.
ŁO MATKO.ALE POMYSŁ. :wow :glupek: A PO CO NAM KUBICA??WIESZ ILE SOBIE BĘDZIE ZYCZYŁ??bbartek napisał(a):A dlaczego nie Andrzej Kubica?
Wraca do Polski, ma sentyment do Zagłebia ( kiedyś w wywiadzie wspomniał, że chciałby zagrać w Zagłebiu), za młody na emeryturę, a więc.....
WOJTEK napisał(a):OBAWIAM SIĘ,ŻE ZAGŁĘBIE STANIE SIĘ TAKĄ POCZEKALNIĄ DLA EMERYTÓW.JUŻ SIĘ PCHAJĄ JAKIEŚ MAŁOCHY,SOLNICE I INNE DZIADKI.PO CO NAM TACY KOPACZE?? ZIELEK JEST W LEGII DŁUGIE LATA.I NIE TRAFIA DO MNIE ARGUMENT,ZE MAJĄ KARTĘ NA REKU.PODPISZĄ UMOWĘ NA ROK I PÓŁ ROKU BĘDĄ MYŚLEĆO NOWYM KLUBIE A NIE O GRZE.MIELIŚMY JUŻ KILKU TAKICH I JAKOŚ NIE OKAZALI SIĘ POŻYTECZNI.
ZAKUPY TAK,ALE Z GŁOWĄ.
viking napisał(a):...POWIEDZCIE MI TYLKO CZY KTOŚ W KLUBIE WYPOWIADA SIĘ OD RAZU O AWANSIE???????????
W tamtym roku mówili spokojnie nic nas nie goni mamy na to 2 lata a teraz????Atak od razu, czy czekamy i dopiero atakujemy?????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników