Slask Wroclaw. zaczynamy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Erazmus 2004-04-14, 10:15 pm

szczav napisał(a):
Erazmus napisał(a):Nasze żadełka Wielgus i Ulatowski ukłują 3 razy a doświadczona obrona z reprezentatem młodzieżówki w bramce Janukiewiczem zagra na zero . Na trybunach fiesta i mecz o którym będzie się mówic w Polsce przez długi czas .

Tak, tak bo Wilgus i Ulatowski to Raul i Ronaldo,
a reszta waszej drużyny to drem team, galacticos.

Człowieku nie słódz sobie, bo nawet Polonii nie daliście rady !!!!

Chłopcy grają techniczną , szybką piłkę i jeśli zagracie otwarty futbol, na co liczę, to wasi obrońcy będą mijani jak tyczki ;-) Jeśli zdecydujecie się zagrać z kontry to będzie to nudne widowisko. Spotykają się lider z wiceliderem więc mecz powinien dostarczyć wielu pozytywnych wrażeń a nie wyglądać jak partia szachów.

Co do Poloni to jesienią była to inna drużyna a z nami zagrali naprawdę świetne spotkanie i ten remis na Oporowskiej był dużym sukcesem zarówno dla Poli jak i dla nas.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-04-14, 10:38 pm

ja tylko napisze mój typ na wynik meczu 2-1 d;a Zagłebia :wink: :!:
*c*i*c*h*y*

re

Postprzez Qba 2004-04-14, 10:40 pm

idac Twoim tokiem rozumowania, to jak dostaniecie 2 w plecy to bedzie dla Was sukces :D nie no zartuje, ale masz racje... widowisko bedzie ,jak dla mnie, arcyciekawe
pzdr
Qba

Postprzez ARAS1906 2004-04-15, 7:11 am

Będzie super widowisko :!: :!: :!: :!: - to na bank.
Wierzę w naszych chłopaków stawiam 3:1 8) :!: :!: po super meczu :D :D :D :D
ARAS1906
Środula

Postprzez PawełK 2004-04-15, 7:50 am

2-1 dla Zagłębia
PawełK
pyszałek

Postprzez slawojka 2004-04-15, 8:19 am

Zagłębie zawsze gra ofensywnie. Trudno powiedzieć czy K. Tochel skupi się na czystym koncie S. Rydla, bo taki remis nas w zupełności satysfakcjonuje, czy zagra ofensywnie i w tym meczu. To my jesteśmy liderem, mamy 7 pktow przewagi, gramy u siebie, jesteśmy na fali, zajebista publiczność...Wszystkie atuty po naszej stronie. Z drugiej strony Śląsk interesuje tylko 3 pkty. Tyle mu z remisu co i z porażki.
Wszyscy widzę obstawiają bramkowe wyniki, więc żeby mieć szansę dogonić liderów typowania stawiam 0:0 (tyle mi z 1 pkt co i z 0).
slawojka

Postprzez wukaesik 2004-04-15, 9:01 am

no meczyk napewno bedzie Kozacki :D Atmosfera i oprawa ULTRAS I-Ligowa :wink: a co do wyniku to Boisko zadecyduje kto jest lepszy :!: Ja oczewiscie stawiam na Śląsk :D
wukaesik

Postprzez W@llace 2004-04-15, 12:46 pm

Co tu dużo gadać.Ludzi ok.9 - 10 tyś.Oprawa lux.Wynik 2:1.Chyba wszystko :)
W@llace

Postprzez Proktorinio 2004-04-15, 12:50 pm

Wygramy 3-1 Jestem tego pewny :)
Proktorinio

Postprzez G@L@ 2004-04-15, 1:50 pm

A ja obstawiam skromne 1:0 , a z resztą nie liczy sie wynik tylko zwycięstwo....... :wink:
G@L@

Postprzez piwo 2004-04-15, 2:12 pm

4:0 ślask na boisku bedzie jeszcze gorszy niz my we wroclawiu....wszystko okaze sie w niedziele
piwo

Postprzez lukes 2004-04-15, 2:28 pm

moj typ: kwalifikator straszliwie przestraszony nie pozwoli rozegrac meczu bo bedzie nas za duzo 8) 8)
nie zmiescimy sie w naszych klatkach :D
lukes
no spin

Postprzez Sebastian 2004-04-15, 3:55 pm

ja obstawiam 4:1 ... szybko strzelona pierwsza bramka (do 15 minuty) przez Zagłębie spowoduje odkrycie się Śląśka... po jakiś 10 minutach od strzelenie pierwszej bramki kontra Zagłębia i 2:0 :D piłkarze Śląśka będą poddenerwowani i postawią wszystko na jedną kartę ... kolejna kontra tuż przed końcem spotkania i mamy już 3:0 czyli powtórka wyniku z Wrocławia...w przerwie trener Śląśka powie swoim piłkarzom , żeby walczyli do końca o honorowe trafienie ( da to Śląśkowi lepszy bilans w meczu między nami, co jest istotne przy takiej samej liczbie punktów ) ... po przerwie piłkarze z Wrocławia zaczynają spokojnie , próbująć wciągnąć piłkarzy Zagłębia , jednak ta metoda nie skutkuje ,gdyż nasi grajkowie grają rozsądnie , kontrolująć przebieg spotkania ... w tej sytuacji zespół Śląska zrywa się do ataku i zdobywa honorową bramkę ( 65-80 minuta po błędzie Rydla ) ... po tej bramce zespół Śląśka nabiera jeszcze wiary w remis w tym spotkaniu i rzucza się do ataku ... w 80-85 minucie Śląśk ma "setkę" jednak fantastycznie broni Rydel , który tym samym rehabilituje się za swój wcześniejszy błąd ... do końca meczu zespół gości atakuje ... jednak sami piłkarze z Wrocławia ponownie tracą wiarę w chociażby remis w tym spotkaniu...na dodatek po kontrze Zagłębia zdobywamy kolejną bramkę w 90 minucie i jest 4:1 ... Takim też wynikiem kończy się to spotkanie :D po meczu długo kibice dziękują piłkarzom za wspaniałą grę,natomiast piłkarze kibicom dziękują za świetny doping :D :D :D
Sebastian

Postprzez Pampek 2004-04-15, 4:05 pm

Sebastian napisał(a):ja obstawiam 4:1 ... szybko strzelona pierwsza bramka (do 15 minuty) przez Zagłębie spowoduje odkrycie się Śląśka... po jakiś 10 minutach od strzelenie pierwszej bramki kontra Zagłębia i 2:0 :D piłkarze Śląśka będą poddenerwowani i postawią wszystko na jedną kartę ... kolejna kontra tuż przed końcem spotkania i mamy już 3:0 czyli powtórka wyniku z Wrocławia...w przerwie trener Śląśka powie swoim piłkarzom , żeby walczyli do końca o honorowe trafienie ( da to Śląśkowi lepszy bilans w meczu między nami, co jest istotne przy takiej samej liczbie punktów ) ... po przerwie piłkarze z Wrocławia zaczynają spokojnie , próbująć wciągnąć piłkarzy Zagłębia , jednak ta metoda nie skutkuje ,gdyż nasi grajkowie grają rozsądnie , kontrolująć przebieg spotkania ... w tej sytuacji zespół Śląska zrywa się do ataku i zdobywa honorową bramkę ( 65-80 minuta po błędzie Rydla ) ... po tej bramce zespół Śląśka nabiera jeszcze wiary w remis w tym spotkaniu i rzucza się do ataku ... w 80-85 minucie Śląśk ma "setkę" jednak fantastycznie broni Rydel , który tym samym rehabilituje się za swój wcześniejszy błąd ... do końca meczu zespół gości atakuje ... jednak sami piłkarze z Wrocławia ponownie tracą wiarę w chociażby remis w tym spotkaniu...na dodatek po kontrze Zagłębia zdobywamy kolejną bramkę w 90 minucie i jest 4:1 ... Takim też wynikiem kończy się to spotkanie :D po meczu długo kibice dziękują piłkarzom za wspaniałą grę,natomiast piłkarze kibicom dziękują za świetny doping :D :D :D

Szkoda że napisałeś to przed meczem - jak dla mnie twój scenariusz może się spełnić i trzymam kciuki aby tak było..

Drugoligowiec Z A G Ł Ę B I E Drugoligowiec !!!!
Pampek

Postprzez Erazmus 2004-04-15, 4:07 pm

Sebastian świetna relacja szkoda że marzenia się nie spełniają ;-)

Pozdrawiam
Erazmus
Wrocławianin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna