Robert Stanek nie dgadał się w Cidrach czy to prawda?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-01-30, 11:10 am

ZNALAZŁ SIĘ MĄDRALA.NAWET SIĘNIE PODPISUJESZ KOLEŚ.NAJMĄDRZEJSZY???TYLKO KTO DAŁ CI TAKIE PRAWO???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 11:40 am

WOJTEK napisał(a):ZNALAZŁ SIĘ MĄDRALA.NAWET SIĘNIE PODPISUJESZ KOLEŚ.NAJMĄDRZEJSZY???TYLKO KTO DAŁ CI TAKIE PRAWO???

Podpisuję się w taki sam sposób jak ty.

Rozumiem, że postawione przeze mnie pytanie przerosło twoje zdolności intelektualne, skoro zamiast na nie odpowiedzieć, napisałeś posta zupełnie nie na temat.
A-No-Nim

Postprzez amstat 2003-01-30, 12:16 pm

Anonim i bankier zamknijcie juz te cipy, bo za bardzo wyszczekani jestescie

i koniec bajery w Waszym przypadku
amstat
Fanatyk

Postprzez zbynio 2003-01-30, 12:36 pm

Tak sobie czytam i się dziwię że część z was ma pretensje do Adamczyka i Baczyńskiego, pewno dla tego że nie znam szczegułów i klimatu panującego na Ludowym ( reprezentuje Piasta ), ale - panowie po pierwsze nie wiadomo czy obaj panowie będż grać w Gliwicach, jak na razie "angaż" pewny mają Uss Andraszak i Matusiak ( ale bardziej jako trener bramkarzy ze statusem zawodnika ), a po drugie to my kibice tworzymy jakieś tam podziały, zgody, kosy itd, oni zawodnicy grają w piłkę dla kasy, prestiżu itp. Tam gdzie mają ciekawsze warunki ( nie koniecznie finansowe ) tam idą, i nie ma to większego znaczenia czy to na śląsk w góry czy na pomorze. To my kibice wiecznie się kłócimy, bluzgamy na siebie a oni ( zawodnicy ) kumplują się wzajemnie ( znam to z naszego podwórka Piast-Górnik ).
Jeżeli w swoim zawodzie dostaniecie ciekawszą propozycje pracy np. w Rudzie Śląskiej, to nie mówcie że byście z niej nie skorzystali.
Pozdrawiam i do 15-03-03.
zbynio

Amstat

Postprzez bankier 2003-01-30, 12:50 pm

amstat ścisz szamot i nie szczekaj tak głośno - pilnuj lepiej swojej dupy! forum jest po to żeby każdy mógł wyrazić swoje opinie! Chyba trudno Ci pojąć, że ktoś ma inne zdanie od ciebie (o wielki nieomylny amstacie) - jesli tak jest to zmień podwórko.
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-01-30, 1:00 pm

A MOŻE TY KOLEŚ ZAMKNIJ MORDĘ???KIM TY JESTEŚ ABY MIESZAĆ KOGOKOLWIEK Z BŁOTEM???JEŚLI MASZ TYLE ODWAGI TO POWIEDZ TO AMSTATOWI W OCZY.MNIE TEŻ MOŻESZ.I TEN TWÓJ KOLEŚ ANOMIM.TAKI SAM IDIOTA.DLA MNIE SPRAWĄ HONORU JEST BYCIE ZAGŁĘBIAKIEM.W ŻYCIU NIE ZAGRAŁBYM PRZECIW SWEMU KLUBOWI(BRAWO WOJTEK KOWALCZYK).A TAK MOŻE TERAZ BYĆ.ALE CO TY,ANONIM,ADAMCZYK I BACZYŃSKI WIECIE O HONORZE???PEWIEN PIŁKARZ NAWET PO PRZEGRANYM MECZU WRACAJĄC AUTOKAREM WYSIADAŁ NAJEBANY.I TE WASZE RADY,DO WIĘZIENA TO SAMI SIĘ ZGŁOŚCIE.ADAMZCYK I BACZYŃSKI BĘDĄ MIEĆ FAJNE PRZYJĘCIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Honor

Postprzez bankier 2003-01-30, 1:08 pm

a co to jest HONOR (pytanie do Wojtka)? Tylko nie pisz mi odpowiedzi w stylu: to jest to czego Ci brakuje! Ps. jak się przyjrzysz dyskusji to sam zobaczysz kto kogo zaczął obrażać. I wiedz o tym, że na wszelkie uwagi w stylu "zamknij cipę" odpowiem w taki sam sposób (może wtedy zrozumiecie co się do Was mówi).
bankier

Wojtek

Postprzez bankier 2003-01-30, 1:11 pm

KIM TY JESTEŚ ABY MIESZAĆ KOGOKOLWIEK Z BŁOTEM??? - teraz mnie śmieszysz:)))
Sam sobie odpowiedz na to pytanie! Sam mieszasz niektórych z błotem (i dobrze wiesz że chodzi tu MA i RB). I co to ci nie przeszkadza - dopiero jak ktoś zaatakował ciebie i twojego kumpla amstata - zobaczyłeś, że ostre słowa bolą! Gratulacje - może wyciągniesz z tego jakieś wnioski! Nie zalezy mi na opluwaniu kogokolwiek! Nie po to jest to forum... ale...
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-01-30, 1:49 pm

HONOR?JUŻ ODPOWIADAM.NIECH SOBIE IDĄ GDZIE CHCĄ.ALE NIECH NIE PIERDOLĄ JAK BARDZO KOCHAJĄ ZAGŁĘBIE.A TERAZ OD RAZU DO NAJWIĘKSZEGO RYWALA (AKTUALNIE).A CO DO ROZŚMIESZANIA.TAKI ZE MNIE DOWCIPAS.MIMO WSZYSTKO MA MW DUPIE ADAMCZYKA I BACZYNSKIEGO.NIECH DLA NICH WZOREM BEDĄ KOWALCZYK,WIESZCZU,WOJCIECHOWSKI.WOJCIECHOWSKI NIE GRA NIGDZIE,ALE DO ARKI TEŻ NIE POSZEDŁ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez mr.bean 2003-01-30, 1:56 pm

DLA MNIE SPRAWĄ HONORU JEST BYCIE ZAGŁĘBIAKIEM.
Wojtek , to co ty nazywasz honorem, inni nazywają fanatyzmem.
mr.bean

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 2:05 pm

Rozumiem, że honorowy Wojtek nigdy nie pójdzie pracować w Katowicach i będzie wolał chodzić po 50 złotytch zasiłku do pomocy społecznej niż uczciwie pracować za 2000 zł.
A-No-Nim

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 2:10 pm

WOJTEK napisał(a):A MOŻE TY KOLEŚ ZAMKNIJ MORDĘ???KIM TY JESTEŚ ABY MIESZAĆ KOGOKOLWIEK Z BŁOTEM???JEŚLI MASZ TYLE ODWAGI TO POWIEDZ TO AMSTATOWI W OCZY.MNIE TEŻ MOŻESZ.I TEN TWÓJ KOLEŚ ANOMIM.TAKI SAM IDIOTA.DLA MNIE SPRAWĄ HONORU JEST BYCIE ZAGŁĘBIAKIEM.W ŻYCIU NIE ZAGRAŁBYM PRZECIW SWEMU KLUBOWI(BRAWO WOJTEK KOWALCZYK)

Pierdolisz od rzeczy. Kowalczyk chciał grać przeciwko Legii i w wywiadach mówił, że chciałby aby w Pucharze UEFA Anorthosis wylosował Legię.

Ale ty oczywiście wiesz wszystko najlepiej.
A-No-Nim

Postprzez A-No-Nim 2003-01-30, 2:17 pm

WOJTEK napisał(a):NIECH DLA NICH WZOREM BEDĄ KOWALCZYK,WIESZCZU,WOJCIECHOWSKI.WOJCIECHOWSKI NIE GRA NIGDZIE,ALE DO ARKI TEŻ NIE POSZEDŁ.

Znowu pierdolisz. Wojciechowski nie gra w Arce wcale nie dlatego, że nie chce, tylko dlatego, że jest za słaby i Arka nawet nigdy nie myslała o jego zatrudnieniu.

Tak więc przestań już wypisywać bzdury i kompromitować się na forum.
A-No-Nim

ILe razy

Postprzez bankier 2003-01-30, 2:28 pm

Wojtek ile razy jeszcze ktoś będzie musiał na tym forum napisac, że Wieszczu, Kowal czy Wojciechowski sa pilkarzami z innej (wyzszej) półki niż MA i RB! Oni zarobili furę kasy wyjeżdzając na zachód (choc nie pokazali tam nic szczególnego)! Nasi zawodnicy nigdy nie będą mieli takiej możliwości bo są słabi. Ale żyć za coś muszą - więc będą grali tam gdzie im zapłacą! A jak tego nie rozumiesz to przeczyatj sobie wypowiedź A-no-nima! A że odchodzą do Piasta to wcale nie znaczy, ze nie kochają Zagłębia! To jest sport człowieku - tu ma wygrać lepszy na boisku (w naszej piłce lepszy także przy zielonym stoliku) - a nie ten któremu fanatycznie kibicujesz. I co jak nie awansujemy (a uda się to gliwicom - czego nie chcę bo są za bardzo pewni siebie) to powiesisz się na gałęzi, oblejesz benzyną i podpalisz na zank protestu? Nie nie zrobisz tego - zycie będzie toczyło sie dalej a ty będziesz kombinował skad wziąść kasę by zapłacic rachunki, kupic sobie browar czy jakieś ciuchy! A w soboty czy środy bedziesz pojawiał się na meczach (czy na Ludowym czy na wyjazdach) aby kibicować Zagłębiu.
bankier

Postprzez Gość 2003-01-30, 2:34 pm

Wow To jest chyba temat o R.S. a nie o M.A. i R.B. :D hehe Zaczeliscie od bramkarza skonczycie na napastnikach :) ok Pozdro all
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna