ZAGŁĘBIE II SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2003-08-10, 6:20 pm

Górnik - Zagłębie II 2-1

Po tym co zobaczyłem w Łazach podczas meczu pucharowego liczyłem na więcej w sobotniej konfrontacji. Niestety chłopaki nie sprostali oczekiwaniom. Czyżby zjadła ich trema? Piłka zupełnie się nie kleiła a celność podań lepiej przemilczeć. Jedynymi zawodnikami którzy coś pokazali byli mimo puszczonych bramek Iwiński - gdyby nie on wynik mógł być jeszcze tragiczniejszy. Dobrze spisywał się też Rosół, który szarpał ile mógł. Groźnie też strzelał z rzutów wolnych.
Z dobrej strony pokazał się jeszcze młody Semper. Szukał gry, kilkakrotnie wychodził na dobrą pozycję, potrafił się też urwać obrońcom. Niestety koledzy nie widzieli go w tym meczu. A szkoda.
Z pozostałych zawodników na malutkie plusy zasłużyli jeszcze rezerwowy Kardaszewski oraz w końcówce obudził się Studziński. Reszta zagrała poniżej normy.
Gość

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-08-10, 6:39 pm

Morpheus napisał(a):Górnik - Zagłębie II 2-1

Po tym co zobaczyłem w Łazach podczas meczu pucharowego liczyłem na więcej w sobotniej konfrontacji. Niestety chłopaki nie sprostali oczekiwaniom. Czyżby zjadła ich trema? Piłka zupełnie się nie kleiła a celność podań lepiej przemilczeć. Jedynymi zawodnikami którzy coś pokazali byli mimo puszczonych bramek Iwiński - gdyby nie on wynik mógł być jeszcze tragiczniejszy. Dobrze spisywał się też Rosół, który szarpał ile mógł. Groźnie też strzelał z rzutów wolnych.
Z dobrej strony pokazał się jeszcze młody Semper. Szukał gry, kilkakrotnie wychodził na dobrą pozycję, potrafił się też urwać obrońcom. Niestety koledzy nie widzieli go w tym meczu. A szkoda.
Z pozostałych zawodników na malutkie plusy zasłużyli jeszcze rezerwowy Kardaszewski oraz w końcówce obudził się Studziński. Reszta zagrała poniżej normy.

A ile bylo kibicow ????
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Gość 2003-08-10, 7:07 pm

No tak wiedziałem że coś przegapiłem :oops:
Kibiców było z 80. (za biletem może z 30 :wink: ). Stadionik mały, więcx mogło się zdawać że jest ich dość sporo. Z trybunami jak nasze niewyremontowane sektory (te w lepszym stanie).

Ale chciałbym przenieść jedną rzecz z ich stadionu. Niestety chyba nie dożyję takiej chwili. Mianowicie trybunkę mają bardzo blisko boiska (nie ma bierzni), a pomiędzy murawą a trybuną jest tylko półmetrowej wysokości. Kiedy będzie tak na Ludowym??????????????????
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-08-10, 8:43 pm

A CZEMU NIE BYŁEŚ NA ROZWOJU????
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-10, 8:49 pm

Bo byłem na Piaskach. :lol: :shock: :lol:
Chciałem zobaczyć ich stadionik, kiedyś dużo słyszałem o nim i o ich kibicach. Wybierałem się tam przez rok i pewnie gdyby nie nasze rezerwy zawitałbym tam za następny rok. :) Niestety bardzo się rozczarowałem. Stadion nie taka znowu rewelacja a kibice "0" (słownie: zero) tego co mi mówiono. Poza tym obiecałem Krzysiowi sprawozdanie :).
Gość

Postprzez Gość 2003-08-10, 8:51 pm

A i jeszcze jedno. Ta adrenalina kiedy jesteś jedynym kibicem przyjezdnych na trybunach i wszyscy (czyt. dziadki) o tym wiedzą. :lol: :lol:
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-08-10, 9:04 pm

NIE PRZESADZASZ?KTO BY CIĘ RUSZYŁ NA PIASKACH?POZA TYM POWINIENEŚ BYC NA BRYNOWIE.AMEN.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-08-10, 9:06 pm

WOJTEK to o tej adrenalinie napisałem w formie żartu :lol: , więc nie przesadzaj z krytyką. Każdy jeździ tam gdzie ma ochotę.
Dla dobra nas wszystkich i poczytności tego tematu proponuję zamknąć już tą kwestię. :)
Gość

Postprzez Gość 2003-08-12, 5:43 pm

Już w czwartek 14 sierpnia drużyna rezerw zadebiutuje przed własną publicznością. Pierwszym rywalem jakiego nasi młodzi zawodnicy podejmą w Sosnowcu będzie zespół rezerw Ĺšródła Kromołów.

Pierwszy zespół Ĺšródła w poprzednim sezonie wywalczył w pięknym stylu awans do 4 ligi. W pierwszej kolejce Ĺšródło II nie sprostało u siebie drużynie Milenium Wojkowice. My natomiast nie poradziliśmy sobie w debiucie z Górnikiem Piaski na wyjeździe.

Miejmy nadzieję, że nasi zawodnicy tym razem staną na wysokości zadania i odprawią z kwitkiem przyjezdnych.

P.S.
Tym razem nie będzie mnie na meczu (chyba że będą grali rano, bo jeszcze nie znam godziny), mam nadzieję że jeśli ktoś się wybierze to zaraz po powrocie poda na forum wynik.
Gość

Postprzez Lars 2003-08-13, 8:38 am

Wie ktoś o której jest mecz o którym wyzej pisze Morpheus???
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez lukes 2003-08-15, 9:25 am

ZagłebieII - Ĺšródlo II 6-0 :!:

1:0 Bugaj 19'
2:0 Stolpa 49'
3:0 Bogacz 65' (wolny)
4:0 Stolpa 72'
5:0 Stolpa 76
6:0 Bogacz 87
niezly wynik - niech sie chlopaki ogrywaja :wink:
niezly wystep Stolpy (hattrick w 45 minut!)a i Bugaj cos dorzucil
gratulacje

na miedz polowe tego niech strzelą - wystarczy :wink:
lukes
no spin

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-08-17, 1:58 pm

Strażak Mierzęcice - Zagłębie II Sosnowiec 2:5
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez krzysiu 2003-08-17, 2:21 pm

^m@rcin^ napisał(a):Strażak Mierzęcice - Zagłębie II Sosnowiec 2:5

nie 2:5 tylko 3:5 !!!
Bramki dla Zagłębia: Studziński 2, Leszczyński, Gołębiowski, Luty
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Postprzez bankier 2003-08-17, 2:35 pm

boje sie ze zaraz ktoś napisze 4:5 :)))
bankier

Postprzez fabian 2003-08-17, 2:53 pm

bankier napisał(a):boje sie ze zaraz ktoś napisze 4:5 :)))
byle nie 6:5 ;)
fabian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna