Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):Przemek26 napisał(a):A my się go pozbyliśmy a chłopak zacznie teraz grać i będzie :lol: :lol:
http://www.90minut.pl/sparing.php?id=4809
:lol:
Tadziu to Nasz były zawodnik i w takim temacie należało bo to umieścić i ktoś już wczesniej to zrobił, więc czytaj uważnie...
problematyk-ziom napisał(a):niebieski1920 napisał(a):problematyk-ziom
w wymienianiu wpadek zapomniales o meczu Zaglebie - Ruch 2-1
Nie zapomniałem. Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego. Ja wymieniałem niespodzianki i zaskakujące wyniki! A nie zasłużone, planowane zwycięstwa piłkarsko lepszych zespołów!
ps. wiem że wpadką z Naszej strony była wasza tak niska porażka, ale pozwoliłem sobie to subtelnie pominąć :twisted:
niebieski1920 napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):niebieski1920 napisał(a):problematyk-ziom
w wymienianiu wpadek zapomniales o meczu Zaglebie - Ruch 2-1
Nie zapomniałem. Czytanie ze zrozumieniem się kłania kolego. Ja wymieniałem niespodzianki i zaskakujące wyniki! A nie zasłużone, planowane zwycięstwa piłkarsko lepszych zespołów!
ps. wiem że wpadką z Naszej strony była wasza tak niska porażka, ale pozwoliłem sobie to subtelnie pominąć :twisted:
wiedzialem ze to napiszesz ;)
Co do porazki, byla zasluzona z tym sie zgodze...ale jakos sie tym nie martwie. Te kilka punktow przewagi nad Wami zupelnie przeslania mi gorycz porazki - nawet z waszym sezpolem
Przemek26 napisał(a):http://www.90minut.pl/news.php?id=503896
Mam nadzieję że klub nie zrobi jaj i nie będzie go próbował ściągnąć.
WOJTEK napisał(a):Kuźba w Sosnowcu ? Kurde, szkoda, że Ronaldo poszedł do Milanu.
Ale może Drogba ?? Jednak wolę Szewczenkę, słowianina.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Przemek, zastanów się zanim coś palniesz.
Tomano napisał(a):Ostatnio mial gorszy okres w Wisle ale jakby stal sie taki cud i zakontraktowali by go w ZS to uznal bym to za zajebisty transfer i bardzo duze wzmocnienie. Moim zdaniem kogos takiego nam trzeba;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników