Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez swiezy52 2011-07-15, 5:05 pm

za odbieganie od tematu pewni uzytkownicy pouczeni a zbedne posty usuniete
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Lars 2011-07-16, 5:17 pm

Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez jondek 2011-07-16, 6:44 pm

A ja widzialem walke,ambicje,serce do gry,piękną bramke Ryndaka.Cieszyla mnie kombinacyjna gra mlodych chłopaków,z naszego regionu.Wyróżniali się szczególnie Ryndak i Mróz.Albo byłem na innym sparingu albo odezwał się "głód piłki" albo wina oglądania meczu zza bramki.Natomiast mecz dopołudniowy mnie rozczarował,poza piękną bramką z wolnego(Lacha).Będzie dobrze :niezle: bo już jest lepiej :-)
jondek

Postprzez wojtas sc 2011-07-16, 7:18 pm

szykuje się nie zła paka damy rade :niezle:
wojtas sc

Postprzez pyla 2011-07-16, 10:26 pm

Lars napisał(a):Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.

Chyba byliśmy na innych meczach , a to wieczne narzekanie zaczyna być denerwujące. Moim zdaniem buduje się całkiem nie zła drużyna a napewno lepsza od tej z wiosny. Troche wiecej optymizmu.
pyla

Postprzez jondek 2011-07-17, 9:41 am

W wiecznym narzekaniu i "biadoleniu" jesteśmy w czołowce krajowej.Lepsi od nas są tylko mieszkańcy Radomia :redface: Pisze to na podstawie badań naukowych,ale i bez nich,dawno o tym wiedziałem.Po co ja to pisze,nikt tego nie przeczyta ;-) Jakie to sosnowieckie :kiepsko:
jondek

Postprzez Sarmat 2011-07-17, 10:40 am

jondek napisał(a):W wiecznym narzekaniu i "biadoleniu" jesteśmy w czołowce krajowej.Lepsi od nas są tylko mieszkańcy Radomia :redface: Pisze to na podstawie badań naukowych,ale i bez nich,dawno o tym wiedziałem.Po co ja to pisze,nikt tego nie przeczyta ;-) Jakie to sosnowieckie :kiepsko:

Przeczyta , a nawet skomentuje ;-)
Co racja to racja , kapka optymizmu wymieszana ze zdrowym rozsądkiem Was nie zabije !
Sarmat

Postprzez lupi123 2011-07-17, 12:50 pm

Sarmat napisał(a):
jondek napisał(a):W wiecznym narzekaniu i "biadoleniu" jesteśmy w czołowce krajowej.Lepsi od nas są tylko mieszkańcy Radomia :redface: Pisze to na podstawie badań naukowych,ale i bez nich,dawno o tym wiedziałem.Po co ja to pisze,nikt tego nie przeczyta ;-) Jakie to sosnowieckie :kiepsko:

Przeczyta , a nawet skomentuje ;-)
Co racja to racja , kapka optymizmu wymieszana ze zdrowym rozsądkiem Was nie zabije !

KIM TY JESTEŚ CZŁOWIECZKU ŻE UŻYWASZ ZNAKU "POLSKA WALCZĄCA"????????????
lupi123

Postprzez lupi123 2011-07-17, 12:52 pm

Lars napisał(a):Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.

:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: :czerwona: N TYLE W TYM TEMACIE :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Edit (LucasUSA): Chcesz odpoczac od forum? Ostrzezenie!
lupi123

Postprzez jondek 2011-07-17, 1:39 pm

lupi123 napisał(a):Lars napisał(a):Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.

No i o to w piłce chodzi,żeby jak najdłużej być przy piłce,bo każda strata,to utrata sił aby ją odzyskać.Życze jak najwięcej takich "przypadkowych" goli,jak ta w wykonaniu Ryndaka.Nie podejrzewałem autora cytowanych słów o takie dyletanctwo :redface: Z całym szacunkiem :-)
jondek

Postprzez yahaya 1906 2011-11-18, 11:48 pm

Pogoń Siedlce zagra 13 sparingów

4 lutego - Zagłębie Sosnowiec (miejsce do ustalenia)

http://www.90minut.pl/news/174/news1744 ... ingow.html
yahaya 1906

Postprzez RUDI 2011-12-05, 12:58 pm

Niespodziewany sparing -

Szanse na podpisanie kontraktów wciąż mają Paweł Krzysztoporoski (LZS Leśnica ) oraz Mateusz Wrześnień (ME Górnik Zabrze). - Decyzja w sprawie ich w przyszłości powinna zapaść po piątkowym sparingu z Zagłębiem Sosnowiec. Nie planowaliśmy tego spotkania, ale skoro nadarza się okazja, żeby zagrać to dlaczego z niej nie skorzystać - mówi Skowronek, który podkreśla, że w najbliższych dniach powinna być znana lista transferowa klubu z Radzionkowa.

Więcej .....http://www.sport.pl/sport-slask/1,12185 ... owany.html
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez novack 2012-01-28, 2:40 pm

Byłem na sparingu z Flotą. Słaby mecz z przewagą gości. Bramki po ewidentnych błędach. Wynik wysoki, ale nie o wynik na tym etapie chodzi, choć poszedł w świat. Na tym etapie chodzi m.in. o to by dostrzec wreszcie , że pan (nie potrafię się zmusić, by napisać zawodnik) Zieliński nie zajmował miejsca w drużynie, nie uszczuplał budżetu klubu swoim wynagrodzeniem i nie męczył kibiców swoim przebywaniem na boisku. Należy mu natychmiast podziękować i wspaniałomyślnie wybaczyć osobie która go tu sprowadziła!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez django 2012-01-28, 2:50 pm

Zieliński Zielińskim, ale prawdziwy dramat to środkowi obrońcy. Dalej jest to co jesienią, czyli dwóch kryje gościa w ten sposób, że strzela bramkę. Jak to możliwe, że przy takim dramacie nie są testowani żadni piłkarze na tą pozycję?
django

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2012-01-28, 4:29 pm

To co wiadomo to na pozycje STOPERA przymierzany jest Ostouszko - ktory załatwia formalnosci
na Ukrainie, moze Ostouszko - Bolek lub Białek to bedzie para stoperów ktorzy beda sobie radzili
Sparing z Flota przegrali w 10 min gdzie Flota strzeliła 2 bramki a Zielinski jedna. Mysle ze
tym zawodnikom ktorych trener chce miec - nalezy dac czas na zgranie. Prawdopodobnie tych zawodników ze Skry Czestochowa to trzeba wykupic - i to jest problem. Zobaczymy jak to bedzie wygladalo w nastepnych sparingach.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna