Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.
jondek napisał(a):W wiecznym narzekaniu i "biadoleniu" jesteśmy w czołowce krajowej.Lepsi od nas są tylko mieszkańcy RadomiaPisze to na podstawie badań naukowych,ale i bez nich,dawno o tym wiedziałem.Po co ja to pisze,nikt tego nie przeczyta
Jakie to sosnowieckie
Sarmat napisał(a):jondek napisał(a):W wiecznym narzekaniu i "biadoleniu" jesteśmy w czołowce krajowej.Lepsi od nas są tylko mieszkańcy RadomiaPisze to na podstawie badań naukowych,ale i bez nich,dawno o tym wiedziałem.Po co ja to pisze,nikt tego nie przeczyta
Jakie to sosnowieckie
Przeczyta , a nawet skomentuje![]()
Co racja to racja , kapka optymizmu wymieszana ze zdrowym rozsądkiem Was nie zabije !
Lars napisał(a):Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.
lupi123 napisał(a):Lars napisał(a):Na porannym sparingu nie byłem. Mecz z Górnikiem ME to jakieś nie porozumienie. Sparing dwóch słabiutkich drużyn, których głównym celem było utrzymanie się przy piłce, po to by przeciwnik jej nie miał i tym samym nie miał okazji strzelenia jakiejs przypadkowej bramki, bo innej spodziewac sie nie mozna było.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników