sedzia z meczu Chorwacja- Australia :shock: :shock:
3 zółte dla jednego zawodnika, wyrazne rece w polu karnym, odnosilem wrazenie ze byl na zjezdzie i nie wiedzial zbytnio gdzie jest i po co ? Czy on przypadkiem nie byl z PZPnu ? :lol:
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):sedzia z meczu Chorwacja- Australia :shock: :shock:
3 zółte dla jednego zawodnika, wyrazne rece w polu karnym, odnosilem wrazenie ze byl na zjezdzie i nie wiedzial zbytnio gdzie jest i po co ? Czy on przypadkiem nie byl z PZPnu ? :lol:
bencwalek napisał(a):Dla mnie komentatorzy w publicznej OK , tylko Jońca odstaje , do Szpakowskiego nic nie mam , posiada głos który bardzo lubię słuchać , a błędy każdemu się zdarzają , przecież Szpaku komentuje już przeszło 20 lat jak nie więcej . Na polsacie duet Borek - Kołtoń , też nie mogę się przyczepić , zajebisty komentarz . Eksperci ok , Gmoch czasami się posmieje , jakiś dowcip wtrąci i te jego analizy na tej maszynie [ taki swojski chłop ]. Strejlau też jak zacznie machać tą pałeczką wokól tego monitora aż miło , wszystkie tajniki opowie . Mi nie przeszkadzają .
Brakuje tylko Jana Tomaszewskiego :D .
Wieszczu jak coś to wyłącz głos w TV i sam sobie komentuj.
PS. Czechy go home.
adas napisał(a):TAK SIĘ SKŁADA, ŻE ZNA I TO BARDZO BLISKO, BO TO MOJA DZIEWCZYNA.^m@rcin^ napisał(a):http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/w/hfc/fom_d.html?id=810057
zna ktos ta Pania ? :D
Back home she supports second division Zagjebic Soskowiel and says. “For me football has been pretty good over the last few months. My team in Poland nearly were promoted and now I am here at the World Cup. But I just wish the results for both my team and my country would have been better.
MrCricket napisał(a):Niemcy przeszli jak tornado po Szwedach, nie spodziewałem się takiego poziomu w wykonaniu Niemców, bo Szwedzi to klasowa drużyna. Ich przygotowanie fizyczne jest niesamowite i Argentyna, która strrasznie męczyła się z Meksykiem może mieć spore problemy, żeby ich powstrzymać. Do tego Klose w zabójczej formie, dopada mnie nostalgia jak patrzę co ten facet wyrabia na boisku grając z czarnym orzełkiem, a nie z białym :(
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack