Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Wojewoda zamknął Stadion Ludowy

Postprzez August 2010-05-13, 12:04 pm

Krzysztof_Ju napisał(a):Czy Wam czasem już nie odjebało? Tak łatwo Wami manipulować?
Stał, a jakże, a nawet podskakiwał (co za żenada ) i mu się gęba śmiała i cała jego ekipa się radowała że konkurencja traci, a jemu rośnie ! Stał bo jak nigdy obawia się porażki w wyborach.

Myślicie że stał z miłości do kibiców, do klubu i regionu? Jeśli tak myślicie to jesteście frajerami którymi łatwo manipulować !

Już mu szacunek oddajecie że stał w błocie (akurat stał na dopiero co wysypanym żwirze), a już nie pytacie dlaczego to błoto? Już zapominacie nie dotrzymanie wszystkich obietnic Już zapominacie jakie wizualizacje nowego Ludowego przedstawiano i co z tego zrealizowano? A z szerszych spraw już mu darujecie że Silesie z nas, z Zagłębia robi?

Ja powiem tak, jebać PO za to co odwaliła, ale i jebać czerwonych z Górskim na czele bo oni wszyscy po równo się przyczynili i do ostatniej sytuacji i do tego co w ogóle jest z naszym klubem, stadionem i regionem.

POLITYCY DO BRYNICY, ale WSZYSCY bez wyjątku !!!!!

Ja odpowiem tak. Gdyby Górski naprawdę nie traktował Zagłębia jak wrzodu na dupie, a naprawdę mu zależało na klubie już od dawna mielibyśmy koncepcję rozwoju klubu z sensownym właścicielem i sponsorem (lub sponsorami). Przykładem umiejętności Górskiego, co by o nim nie mówić, jest np. przyciągnięcie Kolportera wiadomo gdzie.I muszę w tym miejscu przyznać, że wielka szkoda, że gość nie jest pasjonatem sportu. Bo w mojej ocenie jest z pewnością sprawniejszym Prezydentem niż np. Uszok w Katowicach. Nie ulega dla mnie wątpliwości, że działanie Górskiego i jego ludzi w ostatnich dniach jest zdeterminowane wyrachowaniem przed wyborami. Ale jak już wspominałem wcześniej, nie można mu formalnie nic zarzucić bo zachował się jak Prezydent. W przeciwieństwie do kontrkandydata w wyborach Pięty, który poza obrażaniem ludzi na spotkaniu we wtorek niczym się nie wykazał. I na tym polega przewaga czerwonego Kazia Prawda jest taka, że dzisiaj bez miejskich polityków klub nie przetrwa ani dnia dłużej. A jaki mamy wybór? Zaznaczam, moja wypowiedź nie jest próbą agitacji ani insynuacji. A ja nie jestem ani za SLD, ani za PO. Jestem co najwyżej za moja i żona i Zagłębiem (choć jak złośliwi twierdzą, żon można mieć kilka, Zagłębie jest tylko jedno).
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez swiezy52 2010-05-13, 12:05 pm

Krzysztof_Ju napisał(a):
maly__kibic napisał(a):
paskuda napisał(a):Nie wiem czy wszyscy zwrócili na to uwagę ale Prezydent Górski z Wiceprezydentem Łukawskim byli przez większość meczu w błocie tak jak my. Co by nie powiedzieć wielki szacun.

owszem, stali nieco dalej niż inni kibice, chociaż zanim rozpoczął się mecz
stał wśród nich i słuchał, co mają do powiedzenia, żaląc się, że jego również
nie chcą wpuścić.

Czy Wam czasem już nie odjebało? Tak łatwo Wami manipulować?
Stał, a jakże, a nawet podskakiwał (co za żenada ) i mu się gęba śmiała i cała jego ekipa się radowała że konkurencja traci, a jemu rośnie ! Stał bo jak nigdy obawia się porażki w wyborach.

Myślicie że stał z miłości do kibiców, do klubu i regionu? Jeśli tak myślicie to jesteście frajerami którymi łatwo manipulować !

Już mu szacunek oddajecie że stał w błocie (akurat stał na dopiero co wysypanym żwirze), a już nie pytacie dlaczego to błoto? Już zapominacie nie dotrzymanie wszystkich obietnic ? Już zapominacie jakie wizualizacje nowego Ludowego przedstawiano i co z tego zrealizowano? A z szerszych spraw już mu darujecie że Silesie z nas, z Zagłębia robi?

Ja powiem tak, jebać PO za to co odwaliła, ale i jebać czerwonych z Górskim na czele bo oni wszyscy po równo się przyczynili i do ostatniej sytuacji i do tego co w ogóle jest z naszym klubem, stadionem i regionem.

POLITYCY DO BRYNICY, ale WSZYSCY bez wyjątku !!!!!

święte słowa
politycy teraz robią sobie ogromną kampanię wyborczą, ten telebim (owszem wielkie dzieki), to taka paróweczka
wyborcza. Nie dajmy sobie mydlić oczu
POLITYCY DO BRYNICY
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez swiezy52 2010-05-13, 12:10 pm

August napisał(a):Prawda jest taka, że dzisiaj bez miejskich polityków klub nie przetrwa ani dnia dłużej. A jaki mamy wybór? Zaznaczam, moja wypowiedź nie jest próbą agitacji ani insynuacji. A ja nie jestem ani za SLD, ani za PO. Jestem co najwyżej za moja i żona i Zagłębiem (choć jak złośliwi twierdzą, żon można mieć kilka, Zagłębie jest tylko jedno).

owszem Auguście masz rację, że teraz bez udziału miasta klub będzie w mało ciekawej sytuacji. Jestem za tym aby miasto przejęło 49% akcji
ALE NIE WYOBRAŻAM SOBIE SYTUACJI GDZIE PRZED WSZYSTKIMI WYBORAMI STADION KLUB I PRZEDE WSZYSTKIM MY KIBICE STANIEMY SIĘ JEDNĄ WIELKA KIEŁBASĄ WYBORCZĄ A WSZYSTKO KOSZTEM NASZEGO ZAGŁĘBIA.
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez August 2010-05-13, 12:22 pm

swiezy52 napisał(a):ALE NIE WYOBRAŻAM SOBIE SYTUACJI GDZIE PRZED WSZYSTKIMI WYBORAMI STADION KLUB I PRZEDE WSZYSTKIM MY KIBICE STANIEMY SIĘ JEDNĄ WIELKA KIEŁBASĄ WYBORCZĄ A WSZYSTKO KOSZTEM NASZEGO ZAGŁĘBIA.

W sytuacji, w której klub bez pomocy Miasta by nie przeżył,będziesz musiał sobie to wyborazić. Za darmo, umarło.
August

Postprzez dziejus 2010-05-13, 12:29 pm

Ja tak odpowiem.Skurwysyństwo jest nabyte lub posiada sie je już w genach.Nie bede podkładał do tej tezy żadnych nazwisk bo kazdy moze zrobić to sam.To że prezydent wykorzystuje sytuacje ktora stworzył mu przeciwnik jest lepsze niż gdyby jej nie wykorzystał.To tak jakby zastanawiać sie czy strzelić gola po kiksie obrońcy.Natomiast wojewoda zachowal sie zupełnie irracjonalnie.Pomijam tu argumenty typu:wina-kara,bezpieczeństwo kibiców i inne tego typu bzdety.Chcial dobrze dla siebie i swojej partii a wyszła wielka"KUPA".Jak przeczytałem gdzieś na forach."W okresie przedwyborczym obiecuje sie igrzyska i chleb.Igrzyska nam zabrali.Pora na chleb."To nie jest dobry wizerunek "przewodniej partii". :redface:
dziejus

Postprzez django 2010-05-13, 12:36 pm

Mnie w tej sytuacji rozśmieszyło to, że Kaziu w jeden dzień wskoczył na pozycję naczelnego dobroczyńcy Zagłębia w miejsce innego prawdopodobnego kandydata na stołek prezydenta, który od dłuższego czasu kręci się przy klubie.
django

Postprzez August 2010-05-13, 12:38 pm

django napisał(a):Kaziu w jeden dzień wskoczył na pozycję naczelnego dobroczyńcy Zagłębia

Co by o nim nie powiedzieć to sposób i wyrachowanie z jakim to zrobił zrobiły (poniekąd) na mnie wrażenie.
August

Postprzez Krzysztof_Ju 2010-05-13, 1:30 pm

A co Wy dzieci jesteście że nie wiecie iż każdy polityk każde gówno zeżre i powie że to czekolada byle się utrzymać lub dorwać do koryta :lol: Należy to dostrzec, bo przez wszystkich ciągle będziemy zawsze robieni w wała.

Górski to po mistrzowsku wykorzystał ale nie na darmo po forach biega jego ksywa KAZIO KAMELEON. Policzcie sami ile rządzi Sosnowcem : 2 kadencje czyli 8 lat jako prezydent i jeszcze 4 jako wiceprezydent, czyli razem 12 lat.

Czy tym jednym dniem odkupił u Was swoje 12-to letnie winy zaniedbań i zaniechań w stosunku do stadionu, klubu, miasta i regionu? Jeśli tak, to tanio Was kupił, to tylko jedne przemoknięte lakierki ;-)
Krzysztof_Ju

Postprzez August 2010-05-13, 1:33 pm

Krzysztof_Ju napisał(a):Górski to po mistrzowsku wykorzystał ale nie na darmo po forach biega jego ksywa KAZIO KAMELEON. Policzcie sami ile rządzi Sosnowcem : 2 kadencje czyli 8 lat jako prezydent i jeszcze 4 jako wiceprezydent, czyli razem 12 lat.

Podaj alternatywę dla Górskiego. A dla klubu, co w zamian za miejskie pieniądze i wpływy polityczne ?
August

Postprzez YOOSHKY 2010-05-13, 1:39 pm

Krzysztof_Ju napisał(a):Czy tym jednym dniem odkupił u Was swoje 12-to letnie winy zaniedbań i zaniechań w stosunku do stadionu, klubu, miasta i regionu?

Ja ciągle wierzę że spełni swoją obietnicę i zamontuje nad całym stadionem tęczowe markizy :niezle:
YOOSHKY

Postprzez Sir 2010-05-13, 2:12 pm

Myślę, że już tematy polityczne pora skończyć w tym wątku.

Wszyscy wiemy co zrobił Prezydent Górski, a czego nie zrobili inni ( bo nie mogli, nie chceli ).

Będą wybory każdy zagłosuje według swojego sumienia.

Mam podpowiedź dla Prezydenta!!!

Panie Kazimierzu teraz czas na ZNALEZIENIE MOCNEGO SPONSORA, a zapunktuje Pan dwukrotnie i tym razem utrwali się już na dobre obraz SPRAWDZONEGO GOSPODARZA
Sir

Postprzez patrios91 2010-05-13, 2:15 pm

Sir napisał(a):
Panie Kazimierzu teraz czas na ZNALEZIENIE MOCNEGO SPONSORA, a zapunktuje Pan dwukrotnie i tym razem utrwali się już na dobre obraz SPRAWDZONEGO GOSPODARZA

Takze czas na nowy zarzad by nie tylko miasto tych sponsorow musialo szukac..
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Uruk 2010-05-13, 2:31 pm

No tak Górski znowu be. A gdzie byli w tym czasie ludzie z po? Dlaczego nie przyszli i nie stali w błocie?
Ktoś im zabronił? A może siedzieli w tym czasie na krytej z uśmiechniętymi buziami?
Uruk

Postprzez Ilove41-200 2010-05-13, 2:42 pm

Wiadomo może już czy na mecz z Elana Toruń będą wpuszczać?
Ilove41-200

Postprzez Misaki 2010-05-13, 2:50 pm

Wizytacja policji na ludowym. Ciekawe co ma ona do rzeczy. Na stadionie grała niedawno ekstraklasa i wszystko było ok. Widać wojewoda jest świadom tego, że podjął fatalną decyzję i szuka jakiejś możliwości żeby wyjść z twarzą, przecież nie przyzna się, że popełnił błąd...a może PO prostu misja już wykonana tzn to co miała zrobić ta marionetka to zrobiła? Tej sprawy nie można zostawić tak. Jak nic nie zrobimy to będzie znak, że Zagłębie dalej można kopać po dupie...
Misaki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna