Krzysztof_Ju napisał(a):Czy Wam czasem już nie odjebało? Tak łatwo Wami manipulować?
Stał, a jakże, a nawet podskakiwał (co za żenada ) i mu się gęba śmiała i cała jego ekipa się radowała że konkurencja traci, a jemu rośnie ! Stał bo jak nigdy obawia się porażki w wyborach.
Myślicie że stał z miłości do kibiców, do klubu i regionu? Jeśli tak myślicie to jesteście frajerami którymi łatwo manipulować !
Już mu szacunek oddajecie że stał w błocie (akurat stał na dopiero co wysypanym żwirze), a już nie pytacie dlaczego to błoto? Już zapominacie nie dotrzymanie wszystkich obietnic Już zapominacie jakie wizualizacje nowego Ludowego przedstawiano i co z tego zrealizowano? A z szerszych spraw już mu darujecie że Silesie z nas, z Zagłębia robi?
Ja powiem tak, jebać PO za to co odwaliła, ale i jebać czerwonych z Górskim na czele bo oni wszyscy po równo się przyczynili i do ostatniej sytuacji i do tego co w ogóle jest z naszym klubem, stadionem i regionem.
POLITYCY DO BRYNICY, ale WSZYSCY bez wyjątku !!!!!
Ja odpowiem tak. Gdyby Górski naprawdę nie traktował Zagłębia jak wrzodu na dupie, a naprawdę mu zależało na klubie już od dawna mielibyśmy koncepcję rozwoju klubu z sensownym właścicielem i sponsorem (lub sponsorami). Przykładem umiejętności Górskiego, co by o nim nie mówić, jest np. przyciągnięcie Kolportera wiadomo gdzie.I muszę w tym miejscu przyznać, że wielka szkoda, że gość nie jest pasjonatem sportu. Bo w mojej ocenie jest z pewnością sprawniejszym Prezydentem niż np. Uszok w Katowicach. Nie ulega dla mnie wątpliwości, że działanie Górskiego i jego ludzi w ostatnich dniach jest zdeterminowane wyrachowaniem przed wyborami. Ale jak już wspominałem wcześniej, nie można mu formalnie nic zarzucić bo zachował się jak Prezydent. W przeciwieństwie do kontrkandydata w wyborach Pięty, który poza obrażaniem ludzi na spotkaniu we wtorek niczym się nie wykazał. I na tym polega przewaga czerwonego Kazia Prawda jest taka, że dzisiaj bez miejskich polityków klub nie przetrwa ani dnia dłużej. A jaki mamy wybór? Zaznaczam, moja wypowiedź nie jest próbą agitacji ani insynuacji. A ja nie jestem ani za SLD, ani za PO. Jestem co najwyżej za moja i żona i Zagłębiem (choć jak złośliwi twierdzą, żon można mieć kilka, Zagłębie jest tylko jedno).