MrCricket napisał(a):To nie takie proste znaleźć odpowiedniej klasy napastnika do grania w tej lidze
Zobaczymy co pokażą Jarka z Matuszem w Radzionkwoie i Rybski z Kosmalskimw Bydgoszczy.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MrCricket napisał(a):To nie takie proste znaleźć odpowiedniej klasy napastnika do grania w tej lidze
MrCricket napisał(a):To nie takie proste znaleźć odpowiedniej klasy napastnika do grania w tej lidze . Oglądałem wczoraj mecz Górnika z Gieksą i w Zabrzu dopiero mają problem z napastnikami. Budżet 5 razy większy od naszego, grają w wyższej klasie rozgrywkowej i oczekwiania mają ogromne... a tymczasem kto oglądał mecz to widział co ich napastnicy robili na boisku. Sypniewski prosto z baru pokazałby im miejsce w szeregu
August napisał(a):Zobaczymy co pokażą Jarka z Matuszem w Radzionkwoie i Rybski z Kosmalskimw Bydgoszczy.
MrCricket napisał(a): Sypniewski prosto z baru pokazałby im miejsce w szeregu
maniek-75-75 napisał(a):a mówiłem że Lilo to porażka....
maniek-75-75 napisał(a):a mówiłem że Lilo to porażka....
patrios91 napisał(a):maniek-75-75 napisał(a):a mówiłem że Lilo to porażka....
Nie mowiles...porazka,owszem,dla Zawiszy.
maniek-75-75 napisał(a):za darmo mu klub będzie płacił ...
Jutro na stadionie AKS-u biało-zieloni rozegrają mecz sparingowy z zespołem II-ligi zach Zagłębiem Sosnowiec.Najprawdopodobniej wyżej notowany przeciwnik zagra zawodnikami którzy nie rozegrali ani minuty w Grudziądzu lub rozegrali go w mniejszym wymiarze czasu.Mecz z podopiecznymi Piotra Pierścionka będzie rozegrany w rozmiarze czasowym 2x35min.Spotkanie zaplanowane jest na jutrzejszy dzień 7 kwietnia na godzine 18:00.ZAPRASZAMY!
Smazu napisał(a):Jutro na stadionie AKS-u biało-zieloni rozegrają mecz sparingowy z zespołem II-ligi zach Zagłębiem Sosnowiec.Najprawdopodobniej wyżej notowany przeciwnik zagra zawodnikami którzy nie rozegrali ani minuty w Grudziądzu lub rozegrali go w mniejszym wymiarze czasu.Mecz z podopiecznymi Piotra Pierścionka będzie rozegrany w rozmiarze czasowym 2x35min.Spotkanie zaplanowane jest na jutrzejszy dzień 7 kwietnia na godzine 18:00.ZAPRASZAMY!
http://aksniwkasosnowiec.futbolowo.pl/a ... m-s-c.html
mario999 napisał(a):Niwka niebyła słabszym zespołem od Zagłębia tracąc bramkę na 2-1 w ostatniej minucie, niektórzy nasi zawodnicy byli wręcz osmieszani przez 18,19 latków z Niwki.
Gra tragedia....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników