I liga 2007/2008

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez django 2007-07-18, 4:06 pm

Łuki19 napisał(a):» Zarząd klubu pewny otrzymania licencji

11.07.2007 › W związku z pojawieniem się informacji w mediach o nie uzyskaniu licencji na grę w Orange Ekstraklasa przez SSA Ruch Chorzów pragniemy nadmienić i tym samym uspokoić kibiców, partnerów oraz sponsorów Spółki, że powyższa decyzja PZPN jest tymczasowa, a nie ostateczna. Zarząd Spółki jest w trakcie uzupełniania brakujących materiałów, które w sposób wyczerpujący uzupełnią wniosek o wydanie licencji na grę w Ekstraklasie.
Zarząd SSA Ruch Chorzów

Mi się wydaje ze Ruch jednak dostanie licencje.....

Przeczytaj sobie na początku tego co napisałeś z jakiego dnia jest ten news.

Łoj nie zauważyłem że już kilka osób to przedemną wyczaiło

[ Komentarz dodany przez: YOOSHKY: 18-07-2007, 5:09 ]
K... czytać forum a nie tylko bezmyślnie pisać!! Ile go jeszcze będziecie upominać? Niewłaściwa kolejność, najpierw się czyta później pisze, nigdy na odwrót. Będą ostrzeżenia za to.
Ostatnio edytowano 2007-07-18, 4:10 pm przez django, łącznie edytowano 1 raz
django

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-07-18, 4:13 pm

Oczywiscie jestem zadowolony bo moje ZAGLEBIE otrzymalo Licencje, ale
to nie wszystko co chce powiedziec otóz nie moge sie pogodzic aby taki Pan
Zbigniew Sadowski - stosowal okreslenie DZIADOSTWO w stosunku do klubów
ubiegajacych sie o Licencje.
Po przeczytaniu zadalem sobie pytanie JAK MOZE BYC DOBRZE W POLSKIEJ
PILCE NOZNEJ - wiadomo iz w Zaglebiu i na Gornym Slasku jest taka a nie inna
sytuacja ze Stadionani, oświetleniem tych stadionow etc.
Uwazam iz wlasnie nasze Kluby nie prosza o laske, ale nalezy sie troche wyrozumialosci i w tym miejscu SOLIDARYZYJE SIE Z PANEM GERARDEM CIESLIKIEM
to naprawde ludzie spokojni moga dostac zawalu serca po takiej decyzji.

Zobaczymy jak to sie wszystko zakonczy, ale nie powinno byc takiego DZIADOSTWA
jak odwalil PZPN dzisiaj w stosunku do Ruchu.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Przemek26 2007-07-18, 4:20 pm

Piłka nożna dla kibiców. Jeśli chodzi o Ruch to jest skurwysyństwo. To Jaga i Ruch awansowały zgodnie z zasadami awansu określonymi na początku ubiegłego sezonu. A my ????
My dostaliśmy się tam wrzuceni na siłę nie fair, Polonia też niby z 3 miejsca I c***
pzpn pzpn jebać jebać pzpn
Przemek26

Postprzez kaczorkowski 2007-07-18, 4:26 pm

Największe jaja są w tym że na Cichej będzie grała Polonia Bytom jako pierwszoligowiec. Ruch teraz nie może nic zrobić bo pewnie już umowa podpisana. Ciekawe jak na to zareagują kibice Ruchu.

Lece na sparing z GieKSą ...
kaczorkowski

Postprzez YOOSHKY 2007-07-18, 4:29 pm

kaczorkowski napisał(a):Największe jaja są w tym że na Cichej będzie grała Polonia Bytom jako pierwszoligowiec. Ruch teraz nie może nic zrobić bo pewnie już umowa podpisana. Ciekawe jak na to zareagują kibice Ruchu.
Nie wiadomo bo ten stadion też nie spełnia wymogów. Stąd Polonia dziś nie otrzymała licencji.
YOOSHKY

Postprzez Uruk 2007-07-18, 4:33 pm

Przykro :D
Uruk

Postprzez drewinio 2007-07-18, 4:35 pm

awans awansem ale władze ruchu też zawaliły sprawe, dając komisji te same kwity co przed rokiem. Przypomina mi to postępowanie naszych starych władz. CZyli zaczniemy sie tym zajmować jak już awansujemy. Niestety ale po awansie już troche zapóźno jest na zrobienie czego kolwiek. Żal tylko kibiców mimo wszytko.
drewinio

Postprzez Pawelek_S. 2007-07-18, 5:21 pm

to forum zaczyna wyglądać jak forum onetu. ilu jeszcze najedzie na gościa że wleił news sprzed tygodnia??
Pawelek_S.

Postprzez Konew 2007-07-18, 7:32 pm

Nie rozumiem niektórych kibców Zagłębia którzy cieszą się z tego co spotkało Ruch. Ruch ma wszystko: stadion, awans z pierwszego miejsca, kibiców, i póki co to brak zamieszania w afery korupcyjne...Chociaż ze sobą nie przepadamy to żyjemy właśnie spotkaniami między naszymy drużynami czy to jest na wyjeździe czy też u siebie. Jestem wkurwiony na maksa!!!
Konew

Postprzez Bongo(zz) 2007-07-18, 8:50 pm

Jestem oczywiscie zadowlony ze moje Zaglebie dostalo licencje i wyglada na to ze wystartujemy w Oranzadzie. Inna sprawa jak skonczymy sezon.

Natomiast jestem zawiedziony tym co spotkalo Ruch. Rozumiem ze mogly byc tam jakies niedorobki wzgledem dlugow itp, ale tak uwazam ze to jest dranstwo uczynione klubowi ktory wywalczyl awans jako mistrz 2 ligi.
Bongo(zz)

Postprzez marcin___ 2007-07-18, 9:37 pm

Ja mysle ze to co stalo sie z ruchem i awans wisly plock to tylko obrazuje nasze wczesniejsz spekulacje ze ktos na sile wisle chcial do tej ligi wcisnac, bardzo ubolewam nad tym co sie stalo bo jest to tragedia i to wszystko jest coraz bardziej zalosne. Ponad Poadzialami z ruchem!!
marcin___

Postprzez Piter24DG 2007-07-18, 10:02 pm

Z jednej strony zal kibiców z Chorzowa bo zaslugują na 1 lige ale z drugiej trzeba patrzec obiektywnie ze cos tam musialo nie byc tak do konca skoro nie otrzymali tej licencji Wszyscy najezdzamy na pzpn ( i dobrze bo sam nienawidze tej organizacji ) ale z drugiej strony moze byc tak ze oni mają racje, bo przeciez nikt z nas nie widzial papierów licencyjnych z Chorzowa. Jezeli maja dlugi i ich nie splacaja to nie spelniaja wymogów licencyjnych i na dzien dzisiejszy jedynie do kogo mogą miec problem to do wlodarzy swojego klubu
Piter24DG

Postprzez Darian 2007-07-18, 10:50 pm

Jestem zdruzgotany tym że otrzymaliśmy licencję i polityką transferową jaką prowadzi klub. Wole V ligę niż tą za przeproszeniem hujnię jaką reprezentuje ta zbieranina kopaczy.

Co do Ruchu to nie zasłużył na to co go spotkało. Zarówno pod względem piłkarskim jak i kibicowskim orenżada im się popprostu należała. nie oznacza to że ich kocham, bo nienawiść do nich mam wyssaną z mlekiem matki. Jednak szacunek i obiektywizm nakazują napisać co powyżej.
Darian

Postprzez buli11 2007-07-18, 10:52 pm

k***a taka wisle wrzucili za Ruch.Eh jeden zajebisty wyjazd mniej.Szkoda bo takie mecze zawsze elektryzuja cale Zaglebie Dabrowskie.
buli11

Postprzez Konew 2007-07-18, 10:59 pm

Prezes Ruchu zapowiada odwołanie się od tej decyzji do samej Fify.Oby im sie udało.A ŚWIĘTA WOJNA NIECHAJ TRWA!!!
Konew

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna