Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez August 2006-08-30, 9:34 pm

Mam nadzieję, że od tego zwycięstwa rozpocznie sie nasz marsz w góre tabeli
August

Postprzez wieszczu 2006-08-30, 9:39 pm

Nie traktujcie tego jako typowej napinki,ale kibic, który się wychował na Zagłębiowsko-śląskiej nienawiści doceni ile to zwycięstwo znaczy.Do następnego zwycięstwa pozostanę szczęśliwym człowiekiem.Dziękuję tym ,którzy dzisiaj reprezentowali barwy ZAGŁĘBIA.Tego się nie zapomina!!!!
Śmierć kormelom i niech ta nienawiść trwa!!!!
wieszczu
Żółta kartka

Re: slaskie glupoty

Postprzez PTAQ84 2006-08-30, 9:56 pm

tomek199 napisał(a):Apel
wszyscy którzy są na naszym forum niech mnie wysłuchają.
bylem na forum ruchu a tam powypisywane sa same bzdury o nas i o naszym Zagłębiu. niech kazdy z was wejdzie na strone chorzowskiego psa, na forum, zarejestruje sie i wejdzie na temat "Zagłębie Sosnowiec-ruch chorzow - sroda godz. 17.00 "
pojedzmy z dziadami!!!!!!!!! Napiszmy to co my o nich myślimy!

to jeszcze umówmy się na konkretną godzine i wszyscy zaatakujemy ich forum ale bedzie fajnie.. :? :?

co do spotkania krótko..NARESZCIE
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez zgredds 2006-08-30, 10:01 pm

niezapominajcie że to zuban zgrywał piłkę Folcowi przy pierwszej bramce.... świetnie Pach, Kościukiewicz, Bensz pozytywnie szczególnie na przedpolu....szkoda straconej bramki ewidentny błąd środkowych obrońców
zgredds

Postprzez laki 2006-08-30, 10:06 pm

Dzisiaj Zagłebie na tle Ruchu prezentowało sie o dużo lepiej , byc moze
wynikało to z taktyki defensywnej niebieskich, niemniej jednak to pierwszy
mecz w którym do umiejetnosci nasi piłkarze dołożyli determinacje i
walke do 93 minuty.
Jeżeli tak bedziemy grac w każdym meczu , (oczywiscie zawsze można
pechowo przegrac ) to wydaje mi sie że nie potrzebujemy wirtuoza na
ławce trenerskiej.
Motywacja i realizacja zadań taktycznych , tylko to gwarantuje awans do O.E.
Ruch to naprawde dobra ekipa co wiecej ich motywacja na dzisiejsze spotkanie na pewno nie była gorsza od naszej , wiec dlaczego praktycznie
nie stwarzali sobie sytuacji strzeleckich, bo nie mogli przy bardzo dorze
zorganizowanej obronie Zagłebia.
Jeszcze nie wszystko stracone jestem przekonany że właczymy sie do
walki o awans , oni naprawde potrafia grac na wysokim poziomie.
laki

Postprzez Warson 2006-08-30, 10:23 pm

Jest juz Film an Stronie, Szkoda ze w Polowie Bez Glosu :(

Ale Widac Wyraźnie ze Przy bramce Zawalil i to Mocno Tak chwalony Dżenan ...

Odpuscil Zupelnie Krycie, Ale po tak Super Meczu Mozna Zawodnikom wybaczac!

Jeszcze Raz dziekujemy!
Warson

Postprzez Degland 2006-08-30, 10:48 pm

Dzisiejszy mecz w wykonaniu naszych piłkarzy był dobry, w końcu zobaczyliśmy to czego oczekujemy czyli walki, Folc to nasz jedyny pewniak w ataku, dobry mecz Kościukiewicza, Chwalibogowskiego,ale bez wątpienia najlepzy dziś był Pach,walczył, walczył i jeszcze raz walczył, bardzo dobre spotkanie,szkoda dwóch okazji Zubana,mogło być wyżej, mam nadzieje że już w najbliższym meczu sie odblokuje i coś strzeli
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE ZA WALKE !!!
Degland

Postprzez Wally 2006-08-30, 11:11 pm

Piłkarze zmazali plamę powstałą w pojedynku z Kmitą. Wreszcie jakiś solidny pozytyw w ostatnim czasie. Ale nie ma co popadać w hurraoptymizm, Hydrobudowa wygrywa mecz za meczem i nie możemy tracić punktów, bo w najbliższych kolejkach utworzy się czołówka ścigająca Hydro. Za dzisiejszy mecz dziękuje, pierwszy od ponad 2 lat oglądany z normalnej trybuny :o Miło się ogląda spotkanie, gdy widać zaangażowanie i walkę. Oby tak dalej!
Wally

Postprzez MarJol 2006-08-30, 11:34 pm

ZObaczycie.... Zuban wam jeszcze pokaze ;D tak jak juz wczesniej wspomniał Charon, Hadis ma w dalszym ciągu problemy z achillesem... trzeba być tez wyrozumiałym dla tego zawodnika który ma na swoim koncie kilka ciekawych asyst ;D
no.. w ogole ja zawsze bede po jego stronie ;D
mecz piękny.. oprawa piękna...
wszystko na swoim miejscu.. oby tak już było zawsze..
MarJol

Postprzez Łowca_gorolskiego_sciyrwa 2006-08-30, 11:57 pm

RUCH RUCH HKS!
wieRni po porazce dumni po zwyciestwie!
Tylko Ruch!
Łowca_gorolskiego_sciyrwa

Postprzez Misaki 2006-08-31, 12:05 am

Mecz w wykonaniu Zagłębia dobry Mankamentem była jak zwykle druga połowa która wyglądała zdecydowanie gorzej od drugiej (być może to taka taktyka lecz raczej to braki w przygotowaniu które mam nadzieje będą cały czas nadrabiane i będzie tylko lepiej)
Personalnie wyróżniłbym Kościukiewicza który wyróżniał się nie tylko wzrostem ale jak to mówi Gmoch czy ktoś tam doskonale czyści przedpole - taki nasz Vieira :D żeby jeszcze tak grał jak dzisiaj w każdym meczu do będzie super) Następnie Pach który jest według mnie na chwile obecną najwartościowszym zawodnikiem Zagłębia niesłychanie waleczny a i umiejętności też niczego sobie Folca za to że robi to co do niego należy (strzela bramki) Chwalibogowskiego (czy ktoś wie ile on ma na setke? 2 bramka to przede wszystkim jego zasługa) i Bensza który mimo kiepskich warunków pogodowych pewnie łapał wszystkie piłki
Co do trenera to mam nadzieje że w najbliższym czasie zostanie zakontraktowany jakiś dobry trener obecnemu nie mam nic do zarzucenia jak na razie ale wolał bym kogoś kto na prowadzeniu drużyn na wyższym poziomie jak to się mówi zęby zjadł i przy okazji ma jakieś sukcesy Bym był wtedy spokojniejszy
Misaki

Postprzez acid64KW 2006-08-31, 12:49 am

Łowca_gorolskiego_sciyrwa napisał(a):RUCH RUCH HKS!
wieRni po porazce dumni po zwyciestwie!
Tylko Ruch!

- Bazie, bazie na razie!

Please one ban for this fucking guy ;)
(po niemiecku nie umiem)
acid64KW

Postprzez Cygan 2006-08-31, 12:50 am

Mecz dramatyczny.
Do Warson: to nie Hosić zapierniczył, ale TERESA: to on nie krył gościa z Ruchu i później na kroku założył mu siatę. On był najblizej zawodnika. A teraz do tych sceptyków wszystkich, którzy stawiali na przegraną: jak ja wiem, że bedzie wygrana, to musi być!!! Nie każcie mi wierzyć, ze to koniec Zagłębia! Bo ja nigdy w to nie uwierzę...

A teraz dalej: sądzę że Dworczyk wniósł do zwycięstwa najmniej (w/g mnie kiepski trener - opinia mojego brata, jak najbardzie dla mnie się licząca, któryto, miał "przyjemność" grać pod jego wodzą i doznał jego "metod szkoleniowych"), a chwała należy się reszcie sztabu szkoleniowego!
Ps: Spytajcie kiedyś dzięki komu zagrał Dawid 8)
Cygan

Postprzez Przemo329 2006-08-31, 6:52 am

Ja uważam tak:

1. Zawodnicy dopiero teraz są godni reprezentować Nasz klub.

2. "Jesteś tak dobry jak zagrałeś ostatni mecz". To stwierdzenie jest najprawdziwszą prawdą. Spokojnie nie popadajmy w huraoptymizm.
Poczekajmy na następny mecz.

3. Zmiana trenera pomogła a w szczególności zmiana systemu na 4-4-2.
4. Następnie teorie tak wychwalanego trenera Tochela ( o Białku nie ma co wspominać bo nie ma o czym), że albo grać pieknie i przegrywać albo brzydko i wygrywać są jak najbardziej mylne. Kibice wymagają pięknej gry i zwycięstw. Można tego dokonać a przykładem jest właśnie mecz z ruchem.

5. Jak widać nieźle się podkurw... hanysy tą flagą. a koleś z ruchu udowodnił tym postem, że naprawdę są brakujący ogniwem w teorii Darwina.

I liga! I liga! HKS! - buahahahahahahhahahahahaahaha!!!!!!!!!
Przemo329

Postprzez adas 2006-08-31, 8:44 am

WSZYSCY KRYTYKUJĄ ZUBANA A MNIE OSOBIŚCIE BARDZO SIĘ WE WCZORAJSZYM MECZU PODOBAŁ. TAKIEJ WALKI I CHĘCI ZDOBYCIA BRAMKI U NIEGO DAWNO NIE WIDZIAŁE. JEST WOLNY TO FAKT, ALE O TYM WIEDZIELIŚMY OD ZAWSZE.
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna