Sparing - fajnie ze trener dał pograc mlodziezowca i rezerwowym - im wiecej teraz pograja tym pewniej beda grali w razie gdy beda potrzebni !
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Klus kolejna brameczka,ladnie... Cos czuje ze Klusa szykuja na PP i oszczedza go na Miedz.
PawełK napisał(a):Gdzie, co, kiedy...
![]()
![]()
RRRR18 napisał(a):Myślę,że wzorem Janka Urbana usłyszymy:"To był trudny mecz."
patrios91 napisał(a):Tlumaczenie,ze grali rezerwowi(mlodziez dopiero w drugiej polowie,bramki padly w pierwszej) nic nie wnosci,gdyz rezerwowi to zmiennicy,ktorzy maja godnie zastapic podstawowa silna jedenastke w razie potrzeby. Skoro tak tlumaczymy ten sparing to znaczy,ze nie mamy rezerw. Jak dla mnie te 45 minut to wpadka lub pewnie brak skutecznosci. Bylo minelo,osatni sparing powinien byc surowo oceniany przed startem ligi i tego sie trzymajmy.
django napisał(a):Ale to dla ciebie jest jakieś zaskoczenie? Pierwszy raz ich widziałeś? Przecież to, że Jaromin jest nieskuteczny wiadomo było już od meczu z Radzionkowem. Albo to, że Strojek, czy Ryndak nie są zawodnikami podnoszącymi jakość gry zespołu. Gdyby nie wymóg gry młodzieżowcami, to przy obecnej kadrze nie wiem, czy by się łapali na ławkę. Możesz sobie ten sparing oceniać surowo, tylko że nijak on się nie przekłada na ligę,no chyba że juniorów starszych.
handitto napisał(a):tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski
handitto napisał(a):tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski
SO_1906 napisał(a):handitto napisał(a):tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski
Moim zdaniem całkiem niezły grajek, a widziałem 9 sparingów.
handitto napisał(a):SO_1906 napisał(a):handitto napisał(a):tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski
Moim zdaniem całkiem niezły grajek, a widziałem 9 sparingów.
w takim razie poczekam na mecze o punkty, żeby wyrokować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników