Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez Szakal 2010-03-03, 9:44 pm

django nie poprawiaj Patriosa91 On ma monopol na wiedze o polskiej pilce noznej , przy nim Andrzej Gowarzewski wypada blado ;-)

Sparing - fajnie ze trener dał pograc mlodziezowca i rezerwowym - im wiecej teraz pograja tym pewniej beda grali w razie gdy beda potrzebni !
Szakal

Postprzez patrios91 2010-03-03, 9:53 pm

Strojek 14 wystepow(11 pelnych),Balul 16(12),Ryndak 20(12),Szatan18(14),15(9). To takie rezewry to to nie sa. Klus kolejna brameczka,ladnie... Cos czuje ze Klusa szykuja na PP i oszczedza go na Miedz. ;-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez PawełK 2010-03-03, 10:51 pm

patrios91 napisał(a):Klus kolejna brameczka,ladnie... Cos czuje ze Klusa szykuja na PP i oszczedza go na Miedz. ;-)

Gdzie, co, kiedy...
? ? ?
PawełK
pyszałek

Postprzez mariusz76 2010-03-03, 11:08 pm

Kolejna żałosna wypowiedź naszego trenejro : Cały czas powtarzam, że nie ma sensu przywiązywać wagi do wyniku.(Słysze to od Craxy, przez Victorie i Espanie).
Ciekawi mnie jedno co powie na inauguracjÄ™ sezonu - na wiosnÄ™ w pierwszym wywiadzie ???
Pewnie coś w tym stylu: To był nasz pierwszy mecz w tej części sezonu, więc nie ma co przywiązywać się do wyniku !? (idąc oczywiście tropem rozumowania Pierścionka)
Chce się mylić ale taką postawą i grą jak na tych sparingach (czy nie sparingach bo już nie wiem co jest sparingiem a co nie,pewnie wie to tylko trener) daleko nie zajdziemy chyba że rywale też się będą potykać jak to miało miejsce na jesień. aby....
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez RRRR18 2010-03-03, 11:19 pm

Myślę,że wzorem Janka Urbana usłyszymy:"To był trudny mecz."
RRRR18

Postprzez patrios91 2010-03-04, 12:32 am

PawełK napisał(a):Gdzie, co, kiedy...
? ? ?

Wydawalo mi sie,ze na liscie strzelcow widnialo nazwisko Klus,moj blad.

RRRR18 napisał(a):Myślę,że wzorem Janka Urbana usłyszymy:"To był trudny mecz."

Nie wazne co trener powie,gdyz w wypowiedziach pomeczowych nie jest mocny bo na zwyciestwo,remis i przegrana sa juz nagrane gotowe tasmy :)

Tlumaczenie,ze grali rezerwowi(mlodziez dopiero w drugiej polowie,bramki padly w pierwszej) nic nie wnosci,gdyz rezerwowi to zmiennicy,ktorzy maja godnie zastapic podstawowa silna jedenastke w razie potrzeby. Skoro tak tlumaczymy ten sparing to znaczy,ze nie mamy rezerw. Jak dla mnie te 45 minut to wpadka lub pewnie brak skutecznosci. Bylo minelo,osatni sparing powinien byc surowo oceniany przed startem ligi i tego sie trzymajmy.
patrios91

Postprzez django 2010-03-04, 1:32 am

patrios91 napisał(a):Tlumaczenie,ze grali rezerwowi(mlodziez dopiero w drugiej polowie,bramki padly w pierwszej) nic nie wnosci,gdyz rezerwowi to zmiennicy,ktorzy maja godnie zastapic podstawowa silna jedenastke w razie potrzeby. Skoro tak tlumaczymy ten sparing to znaczy,ze nie mamy rezerw. Jak dla mnie te 45 minut to wpadka lub pewnie brak skutecznosci. Bylo minelo,osatni sparing powinien byc surowo oceniany przed startem ligi i tego sie trzymajmy.

Ale to dla ciebie jest jakieś zaskoczenie? Pierwszy raz ich widziałeś? Przecież to, że Jaromin jest nieskuteczny wiadomo było już od meczu z Radzionkowem. Albo to, że Strojek, czy Ryndak nie są zawodnikami podnoszącymi jakość gry zespołu. Gdyby nie wymóg gry młodzieżowcami, to przy obecnej kadrze nie wiem, czy by się łapali na ławkę. Możesz sobie ten sparing oceniać surowo, tylko że nijak on się nie przekłada na ligę,no chyba że juniorów starszych.
django

Postprzez patrios91 2010-03-04, 11:40 am

django napisał(a):Ale to dla ciebie jest jakieś zaskoczenie? Pierwszy raz ich widziałeś? Przecież to, że Jaromin jest nieskuteczny wiadomo było już od meczu z Radzionkowem. Albo to, że Strojek, czy Ryndak nie są zawodnikami podnoszącymi jakość gry zespołu. Gdyby nie wymóg gry młodzieżowcami, to przy obecnej kadrze nie wiem, czy by się łapali na ławkę. Możesz sobie ten sparing oceniać surowo, tylko że nijak on się nie przekłada na ligę,no chyba że juniorów starszych.

Jaromin nieskuteczny-zgadzam sie,co do Strojka czy Ryndaka nie. Gdy sa w formie to potrafia zagrac na przyzwoitym,jakosciowym poziomie. Ryndak wybuchl w meczu ze Sleza,pozniej troche gasl. Stroju trzymal w miare rowna forme. No wiadomo,ze nie przelozy sie na lige,ale z ,5,6 zawodnikow tego skladu z pewnoscia skorzystamy i oni musza byc przygotowani na taka ewentualnosc. Konkurencja jest duza,ale to nie oznacza,ze nalezy ich skresclac. Tak jest to dla mnie jakies zaskoczenie bo myslalem,ze zmiennikow mamy gotowych tak samo jak podstawowa jedenastke.
patrios91

Postprzez mariusz76 2010-03-04, 12:59 pm

Wszyscy piszecie że - niby kim graliśmy, jakim składem- A ja się zapytam jakim składem grali Czarni. Dla mnie wielki szacunek dla Czarnych którzy po pracy trenują i grają w lidze jak im czas pozwoli. O czym my mówimy? A poziomem nie odbiegali od naszych wschodzących gwiazd! Kpina!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez handitto 2010-03-04, 3:17 pm

tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski :kiepsko:
handitto

Postprzez SO_1906 2010-03-04, 3:37 pm

handitto napisał(a):tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski :kiepsko:

Moim zdaniem całkiem niezły grajek, a widziałem 9 sparingów.
SO_1906

Postprzez patrios91 2010-03-04, 3:42 pm

handitto napisał(a):tak sie zastanawam po dwóch sparingach, które widziałem, po co nam ten Flejterski :kiepsko:

Umiejetnosci Flejterskiego to nie jak planowano rozgrywajacy tylko defensywny pomocnik,na ktorych "brak" nie narzekamy. Dobrze mu wychodzi gra "defensora",glownie blokowanie podan przeciwnika,lecz na tej pozycji mamy zdecydowanie lepszych graczy. Transfer nieprzemyslany. Mam nadzieje,ze chlopak pokaze podobne umiejetnosci jak w sparingu z GKSÄ…. Juz po zaledwie dwoch sparingach Klusa widac jak swietnie potrafi grac,a Radek jest juz u nas nie od dzis. Nie wiem i nie znam powodu,dlaczego tak slabo mu idzie jako playmaker.
patrios91

Postprzez handitto 2010-03-04, 3:56 pm

SO_1906 napisał(a):

w takim razie poczekam na mecze o punkty, żeby wyrokować
handitto

Postprzez nivealol 2010-03-04, 7:45 pm

Rezerwowi powinni podnosic poziom druzyny poprzez rywalizacje ale widze ze do tego nam daleko :zolta:
nivealol

Postprzez SO_1906 2010-03-04, 9:26 pm

handitto napisał(a):
SO_1906 napisał(a):

w takim razie poczekam na mecze o punkty, żeby wyrokować

Oczywiście nie chodzi mi o to, że on ma Bóg wie jaki talent :) Myśle, ze jest to solidny zawodnik z dobrym podaniem no i niekiedy strzałem .
SO_1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników