Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Może zatem Artur dostanie szansę...
robus1906 napisał(a):Luczywek już oficjalnie w Legii bo na zdjęciach w legionisci.com jest widoczny na ostatnim treningu w Madrycie i na meczu siedzi na trybunach razem z zawodnikami Legii
Anakin napisał(a):Przed meczem Legii z Realem Madryt trener Łuczywek poinformował Zagłębie, że pojedzie z warszawską drużyną do Hiszpanii. Stwierdził również, że ma propozycję pracy z tego klubu.
Tomasz Łuczywek będzie pracował w sztabie Magiery
Tomasz Łuczywek dołączy do sztabu szkoleniowego Legii Warszawa. 37-latek był asystentem Jacka Magiery w Zagłębiu Sosnowiec, a teraz będzie wspomagał go przy Łazienkowskiej. Szkoleniowiec był z Legią nawet w Madrycie, ale pracę oficjalnie rozpocznie w najbliższych dniach. Jako piłkarz Łuczywek większość kariery - z krótką przerwą na grę w GKS-ie Bełchatów, Górniku Zabrze i Hetmanie Zamość - spędził w Zagłębiu, gdzie w 2012 roku zakończył karierę. Umowa Łuczywka z Legią powinna wkrótce zostać sfinalizowana.
Łuczywek był w Sosnowcu asystentem Magiery i Jarosława Araszkiewicza. Po przyjściu do Zagłębia Piotra Madrysza, były gracz Zagłębia dostał wolną rękę, choć proponowano mu również pracę w akademii.
August napisał(a):Anakin napisał(a):Przed meczem Legii z Realem Madryt trener Łuczywek poinformował Zagłębie, że pojedzie z warszawską drużyną do Hiszpanii. Stwierdził również, że ma propozycję pracy z tego klubu.
Novack, coś mi mówi, że to Twoja sprawka.Ty jako pierwszy taki pomysł rzuciłeś
novack napisał(a):August napisał(a):Anakin napisał(a):Przed meczem Legii z Realem Madryt trener Łuczywek poinformował Zagłębie, że pojedzie z warszawską drużyną do Hiszpanii. Stwierdził również, że ma propozycję pracy z tego klubu.
Novack, coś mi mówi, że to Twoja sprawka.Ty jako pierwszy taki pomysł rzuciłeś
Do usług! Mam też "pomysł" żeby awansować do ekstraklasy i dokopać Legii Magiery (sorry bracia), oby tylko po naszej wygranej nie wyszlo na jaw, że Siwy ma w kontrakcje jakieś zgniłe jajo i zastąpi MagieręOby Pietrek Mandrysz był z nami 10 lat i święcił sukcesy, ale w razie czego za dwa lata mamy gotowego do pracy Siwego, a Siwy jest Nasz, a to zupełnie co innego niż np. Magiera dla którego Sosnowiec był zsyłką.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników