Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez patrios91 2010-02-22, 12:23 pm

swiezy52 napisał(a):
Pedroevo napisał(a):A na mecz z Bks'em za darmo też można wejść ?

na ten sparing bilety maja kosztowac 10 i 5 zeta, i trzeba miec karte kibica bo ma to byc mecz podwyzszonego ryzyka... 8)

Zapomniales o bialej bluzie i czerwonych bokserkach...

Mnie osobiscie sparing z Wisla uspokoil. Strzelic bramke Wislakom nie jest latwo.Doprowadzic do sytuacji strzeleckiej bylo niezmiernie trudno. Dalismy rade. Chwala zawodnikom i trenerowi. Zagramy z Jastrzebiem...normalnie wymiekam przed nimi... :kiepsko: "Wartosciowy sparingpartner" ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-02-22, 12:55 pm

YOOSHKY napisał(a):Wstępna diagnoza mówi o mocno nadciągniętym więzadle przyśrodkowym kolana. Przy tego typu urazach nie przeprowadza się operacji. Słowaka czeka rehabilitacja, która może potrwać ponad miesiąc czasu. Dokładne badania zostaną przeprowadzone na początku przyszłego tygodnia.

Na szczęście z Bednarem jest lepiej niż myślano:
Kontuzja Bednara nie taka straszna
(mawa), 2010-02-22, 11:49

Podczas sparingu z Wisłą Kraków Vladimir Bednar doznał kontuzji i zszedł z boiska w 17. minucie, spodziewano się nawet 2 miesięcznej przerwy w grze. Na szczęście Słowak może spać spokojnie.
Kontuzja Bednara nie taka straszna

Vladimir Bednar jest niezwykle walecznym i twardym piłkarzem, dlatego jego poważna kontuzja byłaby dużym ciosem dla trenera Piotra Pierścionka. Szkoleniowiec może odetchnąć z ulgą, Słowak odpocznie od piłki maksymalnie 3 tygodnie i wróci do gry. Okazało się, iż prawoskrzydłowy "tylko" lekko nadciągnął więzadło przyśrodkowe w kolanie. - Urazu doznałem w starciu z Pawłem Brożkiem, gdy wybijałem piłkę. Na szczęście diagnoza jest dobra. Najbliższy tydzień będę miał nogę usztywnioną i mam odpoczywać. W drugim rozpocznę lekkie treningi, a już w trzecim tygodniu będę mógł biegać i wchodzić w pełne obciążenia - wyjaśnił nam zawodnik po wizycie u lekarza.

Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu na boisko.

http://zaglebie.eu/kontuzja-bednara-nie ... 2_403.html
YOOSHKY

Postprzez emdżej 2010-02-22, 1:08 pm

patrios91 napisał(a):Zagramy z Jastrzebiem...normalnie wymiekam przed nimi... :kiepsko: "Wartosciowy sparingpartner" ?

Nie jęcz znowu. Ekstraklasa i pierwsza liga w tym terminie grają już ligę, nie widzę sensu gry z którymkolwiek z naszych ligowych rywali, to gramy z jedyną drużyną grając na tym samym poziomie ligowym na wschodzie, która jest najbliżej z nas.
emdżej

Postprzez patrios91 2010-02-22, 2:11 pm

emdżej napisał(a):
Nie jęcz znowu. Ekstraklasa i pierwsza liga w tym terminie grają już ligę, nie widzę sensu gry z którymkolwiek z naszych ligowych rywali, to gramy z jedyną drużyną grając na tym samym poziomie ligowym na wschodzie, która jest najbliżej z nas.

Chyba na poziomie III(IV) ligi. Ja tylko pije do wypowiedzi Pierscienia o "bardzo wartosciowym sparingu",ktory mieli zalatwic za mecz z Janikowem.
patrios91

Postprzez maniek-75-75 2010-02-22, 3:09 pm

patrios91 napisał(a):Mnie osobiscie sparing z Wisla uspokoil. Strzelic bramke Wislakom nie jest latwo.Doprowadzic do sytuacji strzeleckiej bylo niezmiernie trudno. Dalismy rade.

daliśmy radę z czym??? ty chyba coś innego ogladałeś... jedno prostopadłe podanie rozmontowywało za każdym razem naszą obronę TYLKO nieskuteczności możemy zawdzięczać wiślakom że nie przerżneliśmy ostro !!nasze akcje za to bardziej przypadek przypominały niż przemyślaną piłkę . różnica klas widoczna aż nadto .. i to są właśnie nasi piłkarze z przeszłością ekstraklasową... oby tylko w lidze odpaliło....
maniek-75-75

Postprzez patrios91 2010-02-22, 6:22 pm

maniek-75-75 napisał(a):
patrios91 napisał(a):Mnie osobiscie sparing z Wisla uspokoil. Strzelic bramke Wislakom nie jest latwo.Doprowadzic do sytuacji strzeleckiej bylo niezmiernie trudno. Dalismy rade.

daliśmy radę z czym??? ty chyba coś innego ogladałeś... jedno prostopadłe podanie rozmontowywało za każdym razem naszą obronę TYLKO nieskuteczności możemy zawdzięczać wiślakom że nie przerżneliśmy ostro !!nasze akcje za to bardziej przypadek przypominały niż przemyślaną piłkę . różnica klas widoczna aż nadto .. i to są właśnie nasi piłkarze z przeszłością ekstraklasową... oby tylko w lidze odpaliło....

No to chyba cos innego ogladalem...Takie prostopadle podania mozna policzyc na palcach jednej reki,nawet jej polowie. Procz nieprzechwyconych podan,obrona jak i pomoc w defensywie radzila sobie swietnie. Wisla jak nie mogla nic zrobic, to podawala do tylu i zmieniala strone gry probojac przejsc skrzydlem,szybkim odegraniem na wrzute,co bylo strasznie przewidywalne. Trudno oczekiwac przemyslanej pilki z mistrzem Polski,choc momentami zdarzala sie ona.Jak wszedl rezerwowy sklad Wisly wtedy ich przycisnelismy i to Krakow byl zamkniety na wlasnej polowie. Roznica klas widoczna przedewszystkim przy dokladnosci. Glowna wada Zaglebia w sparingu-respekt,usztywnienie,niedokladnosc przy probie ataku. Trzeba tez policzyc bledy sedziow drogi manku,mianowicie przynajmniej 3 spalone przy wyjsciu na czysta pozycje,faul Diaza na Mysliwym przy wyjsciu na czysta pozycje(czerwona na meczu),reka,bardziej miesien(wedlug mnie specjalnie przyjeta bez ruchu reki,wiec trudno swierdzic) i kosa na Klodzie,jak dla mnie minimalnie w polu karnym. Glownie narzekalbym na liniowych. Nie narzekam na sparing gdyz ostatnio Wisla przegrala z Dynamem Kijow tylko 3:2,sklad sie nie roznil. Wynik to sprawa drugorzedna,ale nie ma co na chlopakow narzekac,szczegolnie ze barany z krytej im nie pomagaly.
patrios91

Postprzez dziejus 2010-02-22, 7:57 pm

O zero z tyłu jestem spokojny-gorzej z jedynką z przodu :twisted: Te "mamlasy"nie sa wstanie strzelic w najdogodniejszych sytuacjach :redface: Jak Hytry nie załatwi napastnika z prawdziwego zdarzenia to lezymy i kwiczymy :-(
dziejus

Postprzez puciu13 2010-02-22, 8:14 pm

A po co tu wogóle na tym forum piszą jakieś MAMLASY którz potrafią tylko wyzywać zawodników . Tak jest na meczach na Ludowym i tak samo jest na sparingach.Zastanówcie się co wy robicie bo wyzywacie już wszystkich począwszy od zawodników, trenera ,dyrektora,a kończąc na prezesie. Został Wam jeszcze kierownik drużyny i spiker . Tylko Was nie ma kto wyzwać. Pozdrowienia dla normalnych kibiców ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC.
puciu13

Postprzez rossoneri 2010-02-22, 8:48 pm

dziejus sam jestes mamlas zreszta potwierdzasz to kazdym swoim postem,moze to Ty byles jednym z tych idiotow wyzywajacych na meczu ,dajmy juz spokoj trenerowi i zawodnikom ,oceniac bedziemy ich po sezonie a nie po sparingu
rossoneri

Postprzez peterrabit3 2010-02-22, 9:02 pm

Zachwycac sie gra Zaglebia po sparingu z Wisla nie mozna Relacja tekstowa opisywala to w baaaaardzo rozowych kolorach duzo gorzej bylo z video ......
Jedno jest w tym chyba najwazniejsze ze nie dalismy sobie strzelic bramki mistrzowi Polski...
Obrona ok lecz Ciagle nieskutecznosc w ataku....
Mam nadzieje ze ta nieskutecznosc z Wisla odbije sie na 2 go ligowcach....
peterrabit3

Postprzez dziejus 2010-02-22, 9:15 pm

Alez ja w ogole nie mam pretensji do pilkarzy czy do trenera.Uwazam nawet ze Filipowicz powalczy o wysoką pozycje na liscie najskuteczniejszych strzelcow mimo ze jakiś "forumowicz"jedzie po nim jak po burej suce.Zal mam do naszego skauta o nie załatwienie drugiego tak wartosciowego napastnika.Nikogo nie wyzywam a jezeli mam ochote to tylko tego goscia od transferów :twisted: A ze marudze ? Juz przestałem.Miłej zabawy :brawo:
dziejus

Postprzez swiezy52 2010-02-22, 9:45 pm

kol dziejus i rossoneri ja Was prosze nie prowokujcie...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez frg 2010-02-22, 9:58 pm

ja wam polecam np zostać nowym kibicem Barcelony. Czego się spodziewacie po polskiej lidze - obojętnie którym szczeblu rozgrywek, czy to MKS Myszków, Zagłębie Sosnowiec czy Wisła Kraków. Kupcie sobie pakiet Canal+ i bądźcie wierni Realowi czy tam którejś innej drużynie, do której będziecie emocjonalnie przywiązani, a tak na prawdę nie związani niczym. Ja osobiście lubię oglądać mecze CSKA Moskwa, O. Lionu noi czasem Barcelony. Ekstraklasy naszej zajebistej nie oglądam bo nie będę płacił 100 zł za te pseudo mecze tych naszych polskich kopaczy w Orange Sport... ja zawsze mówię, że kibicuje Zagłębiu, mimo, że nie chodzę na mecze. Kiedyś chodziłem często, ale przestałem bo ine ma na co patrzeć w sumie, czasem chodzę w sumie i nie żałuję:)

Więcej patriotyzmu lokalnego panowie.. Czego się spodziewacie? chcecie internaszional lewel w Zagłębiu?:D No ale dla kogo oni mają grać. W pucharze sobie jakoś radzą, a wiemy że dużo nas jest na meczach PP w tegorocznej edycji:) Przecież oni nie wygrywają dla siebie. Myślę, że oni też mają nadzieję na to, że na mecze w końcu zaczną przychodzić kibice, a nie dziadki, pożeracze słoneczników i menele. Patrzcie jak jest na meczach Jagi, czy Lechii.. Oni też awansowali niedawno i mogą liczyć na kibiców, Przyjeżdzając jednak do Sosnowca, który jest 6 czy 7 miastem w rankingu najbardziej zaludnionych miast Polski (http://wapedia.mobi/pl/Miasta_w_Polsce_ ... no%C5%9Bci), przed Kielcami, Zabrzem, Bytomem czy Chorzowem, liczą na to, że kilka tysięcy się zbierze ludzi na stadionie.. yja, chyba na relacji live na stronie Zagłębia.

Oczekujcie trochę od siebie, a nie tylko od nich. Oni tu tylko grają, a klub należy do "kibiców"
frg

Postprzez Sonda 2010-02-22, 11:29 pm

frg napisał(a):Ekstraklasy naszej zajebistej nie oglądam bo nie będę płacił 100 zł za te pseudo mecze tych naszych polskich kopaczy w Orange Sport...

Te 100 zł to chyba za sezon od razu policzyłeś, bo ja za miesiąc płace 10 zł.
Sonda

Postprzez SO_1906 2010-02-23, 12:51 am

Sonda napisał(a):
frg napisał(a):Ekstraklasy naszej zajebistej nie oglądam bo nie będę płacił 100 zł za te pseudo mecze tych naszych polskich kopaczy w Orange Sport...

Te 100 zł to chyba za sezon od razu policzyłeś, bo ja za miesiąc płace 10 zł.

Lub za cały pakiet, ale nie o tym temat ;-)
SO_1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna