Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez swiezy52 2010-02-21, 4:33 pm

kasa napisał(a):Jeśli widzicie tych DEBILI drących ryja dlaczego nie możecie zrobić z nimi porządku???????????Przecież to są zwykłe ŚMIECI a śmieci wyrzuca się do kosza i na wysypisko :czerwona: :czerwona: :czerwona: Dramat!!!!Takie zachowanie się tych DEBILI robi pośmiewisko z prawdziwych KIBICÓW!!Trenerze.Proponuję nie komentować takich zachowań DEBILI mieniących się kibicami bo to jest dla nich młyn na wodę!!!!Zostawić tych zakompleksionych PROSTAKÓW ze swoimi problemami-PAJACÓW którzy w domu siedzą pod wersalką bo mama lub żona(a może mąż :lol: )trzymają ich za mordę i jak ich wypuszczą na spacer to idą pokrzyczeć na meczu !!!P :Pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH KIBICÓW!!!!! :brawo:

konczymy temat "pseudokibicow" bo to nie na to miejsce...
nastepnym razem cyknijcie im fote wlepcie na forum moze sie co poniektorzy opamietaja jak zobacza swe krzywe mordy na publice... tylu ludzi narzeka ale zaden sie nie odwazyl podejsc i upomniec pajacow... :czerwona:
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez YOOSHKY 2010-02-21, 6:15 pm

SO_1906 napisał(a):Przecież ręce miał rozłożone a nie przy ciele, a zawodnik o takim ograniu powinien raczej wiedzieć, że za takie zagranie w "11" jest od razu karny...

-> 7m 40s
http://zaglebie.eu/skrot-remisowego-mec ... 6_124.html
YOOSHKY

Postprzez dziejus 2010-02-21, 9:43 pm

A swoją drogą to szkoda ze Pierscionek swojej zlosci i frustracji nie potrafi przelać na prezesa,ktory robi co moze zeby mu utrudnić prace.Skonczylyby sie zachwyty nad defensywą(zresztą sluszne)a zaczelibysmy sie cieszyc z gry ofensywnej i bramek.,Gdyby trener miał wiecej do powiedzenia w sprawie transferow a Hytry zająl sie"trzepaniem kasy" dla klubu to wyszloby to z korzyscią dla wszystkich.
dziejus

Postprzez gregor 2010-02-21, 9:50 pm

z filmu można zauważyć że to Wisła cisła , a Zagłębie w defensywie ,reasumując chciałbym by to co widziałem wystarczyło na awans do I-ligi Unibetu .
nara Zagłębiacy
gregor

Postprzez SO_1906 2010-02-21, 10:57 pm

YOOSHKY napisał(a):
SO_1906 napisał(a):Przecież ręce miał rozłożone a nie przy ciele, a zawodnik o takim ograniu powinien raczej wiedzieć, że za takie zagranie w "11" jest od razu karny...

-> 7m 40s
http://zaglebie.eu/skrot-remisowego-mec ... 6_124.html

Przyznaje rację- ewidentnie odbił ramieniem, ale z tego miejsca gdzie siedziałem wyglądało to na rękę.
SO_1906

Postprzez Pedroevo 2010-02-21, 11:30 pm

Chłopaki co macie do darcia się na trybunach :D
Na ludowym na lidze jest czasami większy spokój niż na Zimowym , tam już jak zaczną wyzywać hokejste czy sędziego to nie ma przebacz :lol: :lol:

Jak ktoś był na naprzodzie ostatnio to słyszał co 5/6 minut

ZATKO TY H.. ZATKO DO BUDY a potem przez Pare Minut WYpier.Dalaj itp.

Pozdro panowie , krzyki na meczu dla mnie to dobra rzecz .
Pedroevo

Postprzez MrCricket 2010-02-22, 12:08 am

Pedroevo napisał(a):Chłopaki co macie do darcia się na trybunach :D
Na ludowym na lidze jest czasami większy spokój niż na Zimowym , tam już jak zaczną wyzywać hokejste czy sędziego to nie ma przebacz :lol: :lol:

Jak ktoś był na naprzodzie ostatnio to słyszał co 5/6 minut

ZATKO TY H.. ZATKO DO BUDY a potem przez Pare Minut WYpier.Dalaj itp.

Pozdro panowie , krzyki na meczu dla mnie to dobra rzecz .

Człowieku, NIGDY nie obrażąj i nie szczekaj na SWOICH !!!

Ps. Pewnie jesteś jednym z tych którzy szczekali :kiepsko:
MrCricket

Postprzez Pedroevo 2010-02-22, 12:31 am

Zatko był z janowa .

nie na swoich nie , bo chłopaki grają dla nas to czemu ich wyzwać ;D

Ale przyjezdnych czemu nie ,piłka to co innego niż hokej .
ZATKO wyjebał z kija naszemu , a pare miesiecy temu bił się z naszym zawodnikiem .
to mieli racje .

Ale Hokejsci muszą mieć mocną psyche ,bo czasami przez przypadek coś sie stanie i przez cała kariere w klubie ma już przerąbane ;D
ja nie wiem jak bym zaregował gdyby 2000 tyś osób mnie wyzywało , krzyczało wypierd... albo co

a Ty gosciu jestes chyba z Chorzowa... skoncz pisac te bzdury bo tylko siebie osmieszasz. przyjdziesz pokrzyczysz moze w koncu w ryj dostaniesz i sie opamietasz... i po co... a tak wracajac, ostatni Twoj post w tym stylu / swiezy52
Pedroevo

Postprzez gargamele 2010-02-22, 1:11 am

Lachowski do środka pola!Nie traci piłek i b.dobrze rozgrywa,tak jak dzis i mozna grac 4-5-1,co przy dobrych skrzydłowych jest bardzo ofensywne.Filipowicz na prawo,ma swietna wrzutke!Kupic napastnika-choc niekoniecznie,ja uważam,ze nie jest zle!Ps.zero z tyłu zaczyna sie od napastnikó,którzy tez bronia,przesuwaja i kryja podczas stałych fragmentów gry.A to,ze bramki rozkładaja sie na wieksza ilosc zawodników...to nasz atut-ciezej nas rozszyfrowac!
gargamele

Postprzez patrios91 2010-02-22, 2:40 am

gargamele napisał(a):Lachowski do środka pola!Nie traci piłek i b.dobrze rozgrywa,tak jak dzis i mozna grac 4-5-1,co przy dobrych skrzydłowych jest bardzo ofensywne.Filipowicz na prawo,ma swietna wrzutke!Kupic napastnika-choc niekoniecznie,ja uważam,ze nie jest zle!Ps.zero z tyłu zaczyna sie od napastnikó,którzy tez bronia,przesuwaja i kryja podczas stałych fragmentów gry.A to,ze bramki rozkładaja sie na wieksza ilosc zawodników...to nasz atut-ciezej nas rozszyfrowac!

:kiepsko: :kiepsko:

Co do nastepnego Sparingu...sparing mial byc "wartosciowy" tak jak mowiono,wartosciowy pilkarsko,a nie kibicowsko...nie chcialo sie zalatwiac.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-02-22, 3:22 am

gargamele napisał(a):A to,ze bramki rozkładaja sie na wieksza ilosc zawodników...to nasz atut-ciezej nas rozszyfrowac!

Nie rozkładają się bo ich zwyczajnie brakuje...
YOOSHKY

Postprzez Sir 2010-02-22, 4:36 am

rossoneri napisał(a):znowu znalazlo sie paru idiotow ,az wstyd ,sam nie przepadam za Pierscionkiem ,ale robi dobra robote wedlug mnie ,zawsze dobry zespol uklada sie od obrony ,a to zrobil bardzo dobrze , gra w ataku troche uzalezniona jest od zawodnikow jakich mamy ,a typowym napastnikiem jest tylko Mysliwy ,ale mysle ze i zaczna bramki padac ,najwazniejsze zeby w lidze strzelali ,co do tych paru idiotow to nie wiem po co chodza na mecze ,powinni sobie kupic flaszke i isc na stawiki ,a nie psuc wizerunek prawdziwych kibicow takich ktorym zalezy na klubie ,no ale niestety zdarzaja sie i tacy ,choc sami z siebie debili zrobili

Rosso....to jeszcze pochwal Filipowicza i otwieram szampana!! ;-)
Sir

Postprzez Pedroevo 2010-02-22, 8:55 am

A na mecz z Bks'em za darmo też można wejść ?
Pedroevo

Postprzez swiezy52 2010-02-22, 9:11 am

Pedroevo napisał(a):A na mecz z Bks'em za darmo też można wejść ?

na ten sparing bilety maja kosztowac 10 i 5 zeta, i trzeba miec karte kibica bo ma to byc mecz podwyzszonego ryzyka... 8)
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Adam1906 2010-02-22, 10:35 am

Bramkarz Zagłębia zaskoczony brakiem roboty w meczu z Wisłą.

10:11, 2010-02-22

Źródło: SportSlaski.pl / SPORT

Choć niektórzy kibice w Sosnowcu wciąż narzekają, to remis Zagłębia z Wisłą Kraków należy potraktować jako sporą niespodziankę. II-ligowiec nie stracił bramki w konfrontacji z mistrzem Polski!

Czyste konto zachował Mateusz Prus. - Zaskoczony jestem brakiem pracy - przyznał bramkarz, który został sprowadzony z Hetmana Zamość. - To jednak wynikało z dobrej realizacji taktyki, bo nie dopuszczaliśmy rywali do sytuacji strzeleckich. To chyba dobrze, bo skoro nam Wisła nie strzela goli, to...

- Bezbramkowy remis z takim klasowym zespołem to marzenie - dodał Adrian Pajączkowski.

http://www.sportslaski.pl/Bramkarz-Zagl ... ,info.html

Ehhhh. Wszystko cacy, tylko żeby jeszcze w lidze do bramki zaczęli częściej trafiać :redface:
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack