zag23 napisał(a):Podobno Widzew Lódz jest zainteresowany Marcinem Folcem !!!
Podobno Chelsea jest zainteresowana Fabiańskim i Kowalewskim... :roll: :roll: :roll: To sa tylko spekulacje,nie warto na to zwracac uwagi poki co....
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Łuki19 napisał(a):Grzegorz Kmiecik chce odejśc z Łks bo niema miejsca w skladzie wiec gdyby chcial przejsc do 2 ligi to można by było go zaprosić na Testy bo jak dlamnie na ataku z Folcem by był Kmiecik wzmocnieniem,.
mały napisał(a):Tylko , że Kmiecik w żadnym klubie nie może załapać się do podstawowej jedenastki. To o czym swiadczy i nie jest to przypadek.
Grał też w słabtym wtedy Bełchatowie i nic. Jak dla mnie gość ma tylko nazwisko i nic więcej. Widziałem go parę razy w akcji i nie przekonał mnie .Łuki19 napisał(a):mały napisał(a):Tylko , że Kmiecik w żadnym klubie nie może załapać się do podstawowej jedenastki. To o czym swiadczy i nie jest to przypadek.
Tyle ze Kmiecik grał najpierw w Wisle Kraków to wiadomo że tam mógł miec problemy z gra w 1 skladzie a teraz w Łks tez ma bo widocznie maja lepszych napastników ale nam by sie napewno sprzydał i byłby duzym wzmocnieniem wkoncu to 2 liga a nie OE
zag23 napisał(a):Nie będzie wzmocnień nie będzie awansu !!!
Zainteresujcie się zatrudnieniem chociaż jednego piłkarza z tej listy transferowej: Benjamina Imeha (Zawisza Bydgoszcz), Andrzeja Kubicy (Górnik Lęczna), Pawła Sasina (Korona Kielce) to pogadamy o awansie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników