Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):django napisał(a):Wydaje mi się, że powoli praca Ojrzyńskiego zaczyna przynosić efekty. Inna bajka to gra w obronie i tutaj zimą trzeba będzie zrobić rewolucję.
Może, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Mnie się wydaje, że konieczne będzie więcej zmian anizeli w obronie
django napisał(a):Patrząc na takiego Folca trudno nie odnieść wrażenia, że stać go na kilkanaście bramek w tej lidze, tylko chyba nie za bardzo mu się chce. Tak na dobrą sprawę powinno się wymienić 3/4 składu, ale mierzmy zamiary na siły. Kozielski jasno się określił, że nie wniesie tu wielkiej kasy.
August napisał(a):django napisał(a):Co do Kozielskiego, nie oczekuję od niego wniesienia choćby złamanego grosza tylko pomysłu na lepsze prowadzenie tego biznesu.
August napisał(a):Folc akurat zrobił to co do niego w meczu należało. Załatwił karny i strzelił co miał strzelić. Mnie sie wydaje, że Folcowi potrzebny jest ktoś kto mu dobrze dogra. Jak kiedyś Berek. TO chyba taki typ napastnika. Co do Kozielskiego, nie oczekuję od niego wniesienia choćby złamanego grosza tylko pomysłu na lepsze prowadzenie tego biznesu.
August napisał(a):Folc akurat zrobił to co do niego w meczu należało. Załatwił karny i strzelił co miał strzelić. Mnie sie wydaje, że Folcowi potrzebny jest ktoś kto mu dobrze dogra. Jak kiedyś Berek. TO chyba taki typ napastnika.
PawełK napisał(a):August napisał(a):Folc akurat zrobił to co do niego w meczu należało. Załatwił karny i strzelił co miał strzelić. Mnie sie wydaje, że Folcowi potrzebny jest ktoś kto mu dobrze dogra. Jak kiedyś Berek. TO chyba taki typ napastnika. Co do Kozielskiego, nie oczekuję od niego wniesienia choćby złamanego grosza tylko pomysłu na lepsze prowadzenie tego biznesu.
Z perspektywy całego meczu można tak powiedzieć, ale gdyby sytuacja, po której liniowy słusznie wskazał spalonego (niepotrzebnie Folc dobijał piłkę do pustej bramki) miała miejsce w końcówce meczu przy stanie 0:0 to zapewne ocena Marcina byłaby zupełnie inna.
swiezy52 napisał(a):tylko skad wziac pieniadze na te pomysly... bo z pustego to i Kozielski nie naleje
patrios91 napisał(a):Napisze to samo co po ostatnim meczu. Szczescie,ze nie przegralismy. To zasluga wylacznie szczescia gdyz po pierwszej polowie moglo byc po meczu. Defensywa do wymiany...reszta pozycji dobrze funkcjonuje.
matidd97 napisał(a):dlaczego lacha nie grał?
August napisał(a):A co do Folca, niech Ogiela najpierw załatwi dobrego rozgrywającego. To co zrobił Folc w końcówce I połowy mogło być li tylko działaniem instynktownym. W II zrobił to co do napastnika należy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników