Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez August 2009-06-23, 7:27 am

bombel84 napisał(a):pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB

A zwycięstwa Wisły w ELM i lidze będą doliczane też i naszym :)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bombel84 2009-06-23, 7:40 am

August napisał(a):
bombel84 napisał(a):pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB

A zwycięstwa Wisły w ELM i lidze będą doliczane też i naszym :)

O widzisz w lidze nie ale w ELM jak najbardziej - zwycięstwa to punkty - punkty to wyższe miejsce w tabeli UEFA - wyższe miejsce to łatwiejsza droga w pucharach - wiadomo nam to za bardzo teraz na nic ale braciom z Warszawy na pewno wyższa lokata w klasyfikacji UEFA by się przydała
bombel84

Postprzez August 2009-06-23, 7:58 am

bombel84 napisał(a):widzisz w lidze nie ale w ELM jak najbardziej - zwycięstwa to punkty - punkty to wyższe miejsce w tabeli UEFA - wyższe miejsce to łatwiejsza droga w pucharach - wiadomo nam to za bardzo teraz na nic ale braciom z Warszawy na pewno wyższa lokata w klasyfikacji UEFA by się przydała

Ty poważnie czy dowcip Ci się wyostrza :lol: ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez dziejus 2009-06-23, 8:15 am

XXI wiek,środek Europy,czlowiek juz dawno wylądowal na Księzycu. :redface:
dziejus

Postprzez Smazu 2009-06-23, 10:57 am

bombel84 lepiej zrób sobie przerwę od pisania bo to co piszesz nadaje się do tematu "Humor".
Zamiast lepiej wyzywać tych co chcą iść na mecze pożegnajmy się bo możemy już z nimi nigdy nie pogadać ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez SO_1906 2009-06-23, 11:17 am

Ciekawe czy wisła ma jakieś scyzoryki czy noże z ich herbem na internetowych sklepach z pamiątkami... Kurde niech ktoś da info bo mi nóż do chleba potrzebny bo nie moge nic zjeść :-(
SO_1906

Postprzez PawełK 2009-06-23, 11:27 am

SO_1906 napisał(a):Ciekawe czy wisła ma jakieś scyzoryki czy noże z ich herbem na internetowych sklepach z pamiątkami... Kurde niech ktoś da info bo mi nóż do chleba potrzebny bo nie moge nic zjeść :-(

Poszukaj sobie w internecie... kupując taki nóż pamiętaj, że wspierasz Wisłę... a tak na poważnie to pisz na temat bo i Ty odpoczniesz od forum...
PawełK
pyszałek

Postprzez SO_1906 2009-06-23, 11:30 am

PawełK napisał(a):
SO_1906 napisał(a):Ciekawe czy wisła ma jakieś scyzoryki czy noże z ich herbem na internetowych sklepach z pamiątkami... Kurde niech ktoś da info bo mi nóż do chleba potrzebny bo nie moge nic zjeść :-(

Poszukaj sobie w internecie... kupując taki nóż pamiętaj, że wspierasz Wisłę... a tak na poważnie to pisz na temat bo i Ty odpoczniesz od forum...

Spoko, spoko już wracam do tematu ;-)
SO_1906

Postprzez ostry 2009-06-23, 2:10 pm

Z wielką checią wybiore się na Ludowy na Wisełke mam wielki sentyment do tego stadionu i samego Zagłebia od meczu z moim kochanym Śląskiem Wrocław w 3lidze!!!

Pozdrowienia z Twierdzy Wrocław!!!
ostry

Postprzez krak78 2009-06-23, 5:18 pm

witam jestem z Krakowa.GRATULACJE za wygranie barazu. :brawo: jak wiadomo Wisla bedzie swoje ligowe i pucharowe 2x mecze rozgrywac w SOSNOWCU.Chcialbym dowiedziec sie jak ten fakt jest odbierany przez fanow ZAGLEBIE SOSNOWIEC.Wiadomo ze za jeden mecz Wiasla bedzie placic ok. 60tys pln.co daje kwote ponad 1 milion pln 15x liga ,2 x puchary europejskie. sam na wyjezdzie bylem 2x w Katowicach i 2x Chorzowie w Sosnowcu jakos nie udalo mi sie wybrac .teraz na pewno przyjade .pozdrawiam
krak78

Postprzez Minion 2009-06-23, 6:32 pm

Jest odbierany kiepsko. Euforii nie ma.
Minion

Postprzez mallarz 2009-06-23, 6:58 pm

Chłopaki tego nie zrozumieją:) To Ci najwięksi "krzykacze"... TYlko w gębie twardzi. Lepiej powtarzajcie materiały bo 3 klasa gimnazjum jest podobno trudna...
Nie mam zamiaru brać szalika (szalika Zagłębia też nie posiadam) tylko obejrzeć mecz na poziomie. Prawdziwy mecz a nie show tych zapijaczonych "zawodników" z Zagłębia...

Edit (Lucas): Zegnam!
mallarz

Postprzez Przemek26 2009-06-23, 7:08 pm

mallarz napisał(a):Chłopaki tego nie zrozumieją:) To Ci najwięksi "krzykacze"... TYlko w gębie twardzi. Lepiej powtarzajcie materiały bo 3 klasa gimnazjum jest podobno trudna...
Nie mam zamiaru brać szalika (szalika Zagłębia też nie posiadam) tylko obejrzeć mecz na poziomie. Prawdziwy mecz a nie show tych zapijaczonych "zawodników" z Zagłębia...

Powodzenia do widzenia
Wróci jeden z drugim z obitym ryjem ( w najlepszym wypadku) z własnego stadionu to zaraz będzie inaczej śpiewał na forum
Przemek26

Postprzez yahaya 1906 2009-06-23, 7:08 pm

bombel84 napisał(a):
mallarz napisał(a):Śmieszni jesteście:):)

Ja też chętnie zobaczyłbym w Sosnowcu mecz LM niż baraże o III ligę. Jeśli bilety będą dostepnę to się wybiorę. Połowa z Was pewnie w Krakowie była na wycieczce z podstawówki - a tacy wrogowie ten Kraków:)

Moim zdaniem kolega ma rację ja tego nie rozumiem przecież i tak każdy mecze wisły w ELM (bo tylko o te mi chodzi) obejrzał by w telewizji - to nie lepiej wybrać się na stadion (pieniądze z biletów pewno w dużej części idą na NASZ KLUB) to raz a dwa nikt nie ma zamiaru ubierać się w barwy Wisły i jechać przez 90minut WISŁA WISŁAA oooo czy jakie tam oni mają przyśpiewki

A ja nawet jak miałbym za darmo wejść to i tak nie pójde,TYLKO ZAGŁĘBIE !!
yahaya 1906

Postprzez krak78 2009-06-23, 7:15 pm

to normalne .chodzilo mi o to czy jak przyjade na mecz autem to po meczu bedzie mial cale opony i szyby bo jak ostatnio gralismy w Sosnowcu to takie historie sie zdazyly.bo wy nie hanysy ktorych my bardzo nie lubimy.wasza sztana z Legia to osobna sprawa ale generalnie mamy wspolnego wroga z ktorym nawet w 2000 r ramie w ramie walczylismy.Polska -luxemburg w wawie.co do nozownikow to powiem tak.WK....WIA MNIE TO.ALE zydzi nie chca na gole rece .jak nie wierzysz to przyjedz do kraka i ustaw sie z zydem na solo zapewniam przyjdzie z kumplami i nozami ,tasakami ITP.TAKIE FAKTY wiekszosc to dilerzy ,zlodzieje taka patologia.ten ich METAL boss to KANAREM byl dluga chwile.NEO to przezut .powiesil sie w celi.mieszkam w nowej-hucie znam moze z 10 osob ktorzy sa pasiakami prawdziwymi reszta to PRZEZUTY.chodzili na Wisle ,Hutnika ale w 1993r Wisla dala dupy Legii pamietne 0-6.spadek pasy awans do 2 ligi nagle okazalo sie ze wiekszosc ludzi co na tym meczu byla Wisle opuscila.

edit (Lucas): Nazwy klubow, miast, narodowosci itd. piszemy z duzej litery - ostrzezenie z dobra perspektywa na bana.
krak78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna