Siemanko wszystkim,mecz każdy widział więc pewnie nie zaskocze nikogo-ale może kilka par oczu otworze.
Zacznijmy od początku.Mecz jeden z najlepszych w tym sezonie a na pewno najlepszy wiosną.Najbardziej zawsze drażnią mnie komentarze fachowców na temat Krzysia Mysliwego.Buractwo nie raz nawet nie wie kto to jest.Ale zamknął ryje niedowiarkom.BRAWO MYŚLIWY!!!!!
Sam meczyk?Atak-nawet spoko.Pomoc-mieszane uczucia,Obrona-jaka??No i Gostomski-słabiutko.
Ale walczyli(pamietacie deklaracje??).
Kibicowsko-rewelacja.Byłem dumny.....do czasu.
1-wróg NR 1? Haha.Brawo DEBILE!!!!Ustaw się durniu pod komendą,ustawke sobie załatw.Tacy kibole...hoho.Respekt.Zwłaszcza tych wszystkich kibiców którzy patrzą i komentują tylko:
"..niech ich nap...ają,bydło trzeba skrócić...."-taki oto respekt budzicie.
2-bardziej interesujący mnie temat-Umiecie gówniarze kibicować,prawda.Może by tak poziom utrzym,ać do końca spotkania??I co za debil wymyślił ta końcówke? Bawisz się w kolejnego buca do którego masz pretensje o niespełnione obietnice??
Słyszałeś co było mówione na spotkaniu? Czy byłeś zajęty napinaniem się przed kamerą czy kolegami??
Co to $%@# za texty "zagłębie to my.....a nie wy???"Więc wy..eb całą drużynę i chodź na stadion podrzeć gumiora!!!Debilu.Oni dali z siebie wszystko,niestety było widać że mają braki i zawisza dała rade to wykorzystać. W ramach podziękowania za walke odwrócenie się od piłkarzy-super motywacja.Ja najchętniej bym wyj...bał nie piłkarzy tylko debili którzy nie potrafią niczego uszanować.
"pokażcie chęć do gry,wole walki,ambicje-a my będziemy z wami" to są kibice(niestety to były tylko słowa.