1000 osób musi być!
nie można też zapomnieć o powiadomieniu TVP 3 Katowice
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kobył napisał(a):Poza tym w poniedziałek wpadne na manifestacje ze sprzętem. Postaram się zrobić dobry, rzetelny fotoreportaż i porozsyłać go po różnych redakcjach z nadzieją, że ktoś to opublikuje.
Była już okazja we wcześniejszych wyborach wybrać radnych, którzy są mocno związani z klubem.gumisroman napisał(a):Cały Górski to cwaniak w każdym mieście kandydaci błyszczą takimi jak on obietnicami.
może pora znaleźć jakiegos kandydata który był już związany z Zagłębiem ?
trzeba znaleźć kogoś z otoczenia klubu żeby startował
Pocieszę Cię, że ja również i dlatego daleki jestem od propozycji padających na forum dotyczących prób demokratycznych obalenia prezydenta. Mamy strasznie mierny elektorat jako kibice, bądź też jesteśmy strasznie nieskonsolidowani.laki napisał(a):No i właśnie na nich głosowałem i przegrałem z kretesem
^m@rcin^ napisał(a):A kto powiedział ,że w poniedziałek jest manifestacja ? Przecież dzisiaj dopiero jest spotkanie aby ustalić szczegóły a pyzatym Górski ma L4 i raczej do poniedziałku nie wyzdrowieje.
gumisroman napisał(a):Adas hm w Chorzowie wygrał prezydent który mówił ze nie zrobi stadionu a jednak go wybrali. My też powinnismy może tak zrobić. Ci co obiecuja zazwyczaj nic nie robią .
Polska rzeczywistosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom