03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

wkurzyłem się

Postprzez voytech 2007-05-30, 7:50 am

Jaka tam bitwa? Tak to się może tylko nam, naiwnym kibicom wydawać, o czym się niestety wczoraj przekonałem.
Mianowicie wczoraj, o 22:15 widziałem na rynku we Wrocławiu Marcina Lachowskiego. Bynajmniej nie w dresie czy innym ubraniu treningowym. Szedł z 3 kolegami (nie rozpoznałem z którymi, niestety), wydaje mi się, że "rządzić" po knajpach.
Więc to tak się nasi piłkarze przygotowują do najważniejszego meczu o I ligę?
Do tej pory lubiłem bardzo M.L., ale po tym co zobaczyłem wściekłem się i to dość mocno.
voytech

Re: wkurzyłem się

Postprzez flex 2007-05-30, 8:12 am

voytech napisał(a):Jaka tam bitwa? Tak to się może tylko nam, naiwnym kibicom wydawać, o czym się niestety wczoraj przekonałem.
Mianowicie wczoraj, o 22:15 widziałem na rynku we Wrocławiu Marcina Lachowskiego. Bynajmniej nie w dresie czy innym ubraniu treningowym. Szedł z 3 kolegami (nie rozpoznałem z którymi, niestety), wydaje mi się, że "rządzić" po knajpach.
Do tej pory lubiłem bardzo M.L., ale po tym co zobaczyłem wściekłem się i to dość mocno.

Może był tylko odwiedzić kolegów z prokuratury a ty już piszesz o baletach.
Temat jest o meczu z Jagiellonią więc nie ma co rozmywać o pozaboiskowym życiem grajków Zagłebia, ale odkąd chodzę na mecze naszej drużyny to zawsze dawali w czajnik. Dawniej pijali w Novotelu na Kresowej, później imprezowali w centrum Sosnowca, a teraz o ile jest prawdą to co piszesz ukrywają się we Wrocławiu.

Nam nie pozostaje nic innego jak kibicować Zagłębiu. W końcu nawet w tak dobrze zorganizowanym klubie jak Legia piłkarze nie stronią od alkoholu.
flex
Administrator

Postprzez klara 2007-05-30, 8:13 am

Cóż może wracał z kina..? a Tak powaznie to musimy zdobyc 4 punkty w 2 meczach (wygrana z jaga i remis z KSZO) aby miec 2 miejsce i pewny udział w Ekstraklasie...wszystkie kluby złozył (lub złożą) odwołanie o degradacji, nawet Arka, która sie przyznała do korupcji, teraz moze jeszcze Podbeskidzie złoży...Ma ktos rozmiar "S" białej koszulki na mecz pozyczyć... Klara.
klara

Postprzez Jagafan123 2007-05-30, 8:16 am

Witam jestem z Bialego
I to JAGUSIA wygra z wami, historia zatoczy koło(ważne mecze zawsze z wami wygrywaliśmy, choćby 20 lat temu, albo rok temu).

DIADEM napisal

A ja zaprawdę powiadam wam będzie tak:

Zagramy w najmocniejszym składzie
10 tys. ludzi wejdzie na stadion, choćby razem z płotem ;)
Już po 5 minutach będzie 1:0 dla nas
W 10 minucie bramkarz Jagi fauluje Folca poza polem karnym. Dostaje czerwoną kartkę, a my mamy rzut karny i już po chwili prowadzimy 2:0
Jaga się załamuje, pęka i odskakuje do obrony, a my ciśniemy dalej
W drugiej połowie padają jeszcze dwie bramki dla nas, tak samo jak w meczu Miedź-Polonia
Kibice szaleją, jedna meksykańska fala za drugą okrąża stadion
Spiker podaje, że Lechia i obie Polonie przegrały swoje mecze
Końcowy gwizdek, kibice wlewają się na murawę, a w siebie wlewają dopiero co otwarte szampany

Wreszcie Oranżada jest nasza.
......................................................................................................................................
Czlowieku czy musisz denerwowac ludzi.
Po pierwsye jak nawet bramkary sfauluje po za polem karnym to nie bedzie karnego tylko wolny.
Po drugie wy w bialych kosyulkach mz w penzm Jagiellonskim opakowaniu.

Oranzade to masz w sklepie.
Pozdrawiam wszzstkich kto sie stawi na meczu.

Sorry za znaki, ale klawirka mi sie jebie.
Ostatnio edytowano 2007-05-30, 8:17 am przez Jagafan123, łącznie edytowano 1 raz
Jagafan123

Postprzez adas 2007-05-30, 8:16 am

voytech napisał(a):Mianowicie wczoraj, o 22:15 widziałem na rynku we Wrocławiu Marcina Lachowskiego. Bynajmniej nie w dresie czy innym ubraniu treningowym.
Zawodnicy dostali dwa dni wolnego od treningów aby odpocząć fizycznie i psychicznie. Są to tacy sami ludzie jak my. Nie wiesz co robił, gdzie się wybierał to po co w ogóle takie teksty.
adas

Postprzez Seba30 2007-05-30, 8:17 am

voytech napisał(a):Jaka tam bitwa? Tak to się może tylko nam, naiwnym kibicom wydawać, o czym się niestety wczoraj przekonałem.

No właśnie wydaje Ci się. Człowieku czy Ty się dobrze czujesz? Piłkarz tak samo jak kazdy człowiek ma prawo do prywatnośći i to że Marcin szedł sobie po rynku z kolegami po 22 to nic nie znaczy.Trudno żeby chłopak po 22 trenował biegając w dresie po rynku we Wrocławiu. Tu się akurat składa ,że znam Marcina na tyle by móc powiedzieć,że jest to jeden z tych piłkarzy Zagłębia którzy zasługują na szacunek od strony kibiców,a to że Lacha zgubił gdzieś forme,to tylko ,że miał kontuzję. Tak więc gościu nie wysuwaj pochopnych wniosków bo to co napisałeś to nadaje się do brukowca.
Seba30

Postprzez voytech 2007-05-30, 8:20 am

Jak to nie ma?
Jeśli balował we Wrocławiu z wtorku na środę, to najwcześniej do Sosnowca może wrócić dzisiaj, ale środa i tak jest już stracona, bo będzie przepity, na kacu, zmęczony podróżą, niewyspany, itd.
Zatem na trening pozostajÄ… tylko 2 dni - czwartek i piÄ…tek.
Chyba, że wie, że na pewno nie zagra w sobotę.
voytech

Postprzez adas 2007-05-30, 8:27 am

voytech napisał(a):Jak to nie ma?
Jeśli balował we Wrocławiu z wtorku na środę, to najwcześniej do Sosnowca może wrócić dzisiaj, ale środa i tak jest już stracona, bo będzie przepity, na kacu, zmęczony podróżą, niewyspany, itd.
Słuchaj bo strasznie mnie wk..... takie nowinki. Napisałem wyraźnie, że zawodnicy dostali dwa dni wolnego po pierwsze a po drugie skąd wiesz, że balował. Nie odpowiadaj oczywiście na to pytanie, a tego rodzaju nowinki proponuje sprzedać do "Faktu".
adas

Postprzez Przemek26 2007-05-30, 8:44 am

adas napisał(a):
Słuchaj bo strasznie mnie wk..... takie nowinki. Napisałem wyraźnie, że zawodnicy dostali dwa dni wolnego po pierwsze a po drugie skąd wiesz, że balował. Nie odpowiadaj oczywiście na to pytanie, a tego rodzaju nowinki proponuje sprzedać do "Faktu".

Obyś sie nie zdziwił Adaś. Wiesz że ten &^%$^ Polaczkiewicz z chęcią tu zagląda i kto wie czy za dzień dwa nie przeczytamy jakiś bzdur w fuckcie. :diabelek:

Sorry za OT
Przemek26

Postprzez Minion 2007-05-30, 8:49 am

Chyba, że więe, że na pewno nie zagra w sobot.

No raczej wie ze nie zagra w sobotÄ™, bo mecz w niedzielÄ™ jest.

Naprzód Zagłebie!
Minion

Postprzez Minion 2007-05-30, 8:57 am

Jagafan123 napisał(a):Witam jestem z Bialego
I to JAGUSIA wygra z wami, historia zatoczy koło(ważne mecze zawsze z wami wygrywaliśmy, choćby 20 lat temu, albo rok temu).
...................................................................................................................................... Czlowieku czy musisz denerwowac ludzi.
Po pierwsye jak nawet bramkary sfauluje po za polem karnym to nie bedzie karnego tylko wolny.
Po drugie wy w bialych kosyulkach mz w penzm Jagiellonskim opakowaniu.

Oranzade to masz w sklepie.
Pozdrawiam wszzstkich kto sie stawi na meczu.

Sorry za znaki, ale klawirka mi sie jebie.

A czy Ty musisz denerwowac ludzi? To nie klawiatura Ci się "jebie" tylko nacisnąć musisz jednoczesnie Alt+Shift . To takie trudne?
Do zobaczenia na meczu. Uwielbiam mecze z JagielloniÄ… :)
Minion

Postprzez jay-jay 2007-05-30, 10:17 am

Witam Zagłębiaków ;)

Szykuje się wspaniałe widowisko, na murawie i na trybunach. O formę Jagiellonii jestem spokojny, wierzę, że wracać do Białego będziemy jako I-ligowcy, a w specjaly będzie masakryczna atmosfera.

jagafan123 - skończ waść się spinać na tym forum, bo jak wiesz, kara dosięgnąć Cię może na forum Jagi...
jay-jay

Postprzez Oktawian 2007-05-30, 2:57 pm

pamiętajcie żeby dopingować naszych grajków nawet gdy stracą bramkę....
Oktawian

Postprzez czop91 2007-05-30, 3:26 pm

Oktawian napisał(a):pamiętajcie żeby dopingować naszych grajków nawet gdy stracą bramkę....

to chyba oczywiste.!
Zagłębie Do BOJUUUU.!
czop91

Postprzez Lookash 2007-05-30, 3:30 pm

Szykuje sie najwazniejszy mecz ostatnich lat... W niedziele wieczorem bedzie wielka radosc albo wielki smutek.Mam nadzieje ze to pierwsze :)

Moze nasz treneiro powinien dac szanse Oziembale? Dlaczego on nie gra wogule?
Lookash

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników