Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2006-08-30, 8:33 pm

Dziękuję
olo69

Re: slaskie glupoty

Postprzez WOJTEK 2006-08-30, 8:36 pm

tomek199 napisał(a):Apel
wszyscy którzy są na naszym forum niech mnie wysłuchają.
bylem na forum ruchu a tam powypisywane sa same bzdury o nas i o naszym Zagłębiu. niech kazdy z was wejdzie , na forum, zarejestruje sie i wejdzie na temat "Zagłębie Sosnowiec-ruch chorzow - sroda godz. 17.00 "
pojedzmy z dziadami!!!!!!!!! Napiszmy to co my o nich myślimy!
Zgłupiałeś ? Ile Ty masz lat ?? 10 ? Nie róbcie nam siary.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez milka 2006-08-30, 8:41 pm

Mam pytanie co dokłednie pisało na tej fladze z ruchem??
Takie pytanie już padłona forum ale niestety nikt nie udzielił na nie odpowiedzi.....
milka

Postprzez rajchi 2006-08-30, 8:42 pm

no ! nareszcie chłopaki zagrali z zębem.była przede wszystkim WALKA
najlepszy Pach , niestety Zuban - ławka
oby tak dalej a może będzie a... :D
rajchi

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-30, 8:44 pm

Czy sektorówka jest tematem nadającym się bardziej do działu "Piłka nożna" czy do działu "Kibice"? Jak wydedukujesz odpowiedz to znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie...

dla ułatwienia... http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... 2&start=75
problematyk-ziom

Postprzez niebieski1920 2006-08-30, 8:44 pm

Wlasnie wrocilem z waszego miasta i musze powiedziec ze wygraliscie zasluzenie. Choc z drugiej strony prawde mowiac nie zaprezentowaliscie sie wiele lepiej od bedacego naszym ostatnim rywalem - Slaska Wroclaw. Po prostu kazdy mecz jest inny. Nam ten mecz nie wyszedl i tyle. Wychowanek i kibic Ruchu zapewnili wam wygrana co widze wam specjalnie nie przeszkadza.
Sedzia tez miim zdaniem gwizdal troche pod was gdyz czesto gwizdal "nie rowno" podobne sytuacje ale wyniku meczu nie wypaczyl.
Kto bedzie lepszy - zobaczymy na koniec sezonu.

Zgłupiałeś ? Ile Ty masz lat ?? 10 ? Nie róbcie nam siary

juz wam zrobil
niebieski1920

Postprzez milka 2006-08-30, 8:46 pm

Moim zdaniem takie derby to powinny by co tydzień jesli wola walki miałaby byc taka sama jak dzisiaj !
milka

Postprzez kwachu 2006-08-30, 8:47 pm

kwachu napisał(a):Remis to jutro absolutne minimum którego jednak nie przyjmuję do wiadomości. Wygramy 2-0.

Niewielka pomyłka 8)

Co do meczu:

1. W końcu widać było ambicję, wolę walki i zadziorność - to czego brakowało od początku sezonu.

2. Ocena zawodników - prawie wszyscy na +, na szczególne wyróżnienie zasługują Kościukiewicz (dziś jako defensywny pomocnik sprawdził się świetnie), Pach (nie tylko za bramkę, ale za całokształt) oraz Folc (to już 4 bramka w 6 meczach - oby tak dalej). Na minus jedynie Zuban - kompletny brak szybkości. Gdyby nie jego dwie zmarnowane "setki" (właśnie przez braki szybkościowe) to w 61 minucie powinno być ze 4-0. Ale nie narzekajmy, wynik bardzo dobry.

3. Bramka na 2-0 to chyba najładniejsza akcja Zagłębia w tym roku, z niecierpliwością czekam na filmik na stronie.

4. Żeby nie było tak do końca różowo - teraz aby utrzymać "dobre wrażenie" trzeba koniecznie wygrać w niedzielę ze Stalową Wolą.

5. Trener - wolę na tym stanowisku pana Dworczyka niż kogokolwiek ze "śląskiego zaciągu" o którym była już mowa na forum (Fornalik, Żurek itp.) Jeśli nie znajdzie się ktoś o klasę lepszy to... zresztą mądrzejsi będziemy po niedzielnym meczu, bo do tego czasu nowego trenera chyba nie będzie.

Oby więcej takich spotkań na Ludowym :D

PS. Chorzowscy napinacze tłumnie odwiedzający nasze forum przed meczem odpłynęli w niebyt :lol: :lol: :lol:
kwachu

Postprzez Codino 2006-08-30, 8:56 pm

Puzon napisał(a):Jak to ma w opisie jeden z forumowiczów :wink: , jedna jaskółka wiosny nie czyni. Choć trza przyznać, że pierwszą połowe zagrali bezbłędnie. To znaczy z jednym błędem, który popełnił Dworczyk jeszcze w szatni wystawiając Zubana (mówiłem już rok temu, żeby go wypieprzyć na zbity pysk).

To wypieprzyłbyś naszego najlepszego strzelca. Ciekawe kto by dla nas zdobył te 12 bramek.

tomek199 napisał(a):Apel
wszyscy którzy są na naszym forum niech mnie wysłuchają.
bylem na forum ruchu a tam powypisywane sa same bzdury o nas i o naszym Zagłębiu. niech kazdy z was wejdzie na strone chorzowskiego psa, na forum, zarejestruje sie i wejdzie na temat "Zagłębie Sosnowiec-ruch chorzow - sroda godz. 17.00 "
pojedzmy z dziadami!!!!!!!!! Napiszmy to co my o nich myślimy!

:lol: Gówno mnie to interesuje co piszą sobie Hanysy na swoim forum!

A z Zubanem to przesadzacie grubo. Dziś brakło mu tylko skuteczności, jak się przełamie to będzie ok.
Codino

Postprzez tommaz 2006-08-30, 9:01 pm

Krótko i na temat : BRAWO BRAWO ZAGŁĘBIE >>> Oby tak dalej i jeszcze wiecej zapału do gry !!! BRAWO ZAGŁĘBIE
tommaz
Obserwowany

Postprzez wieszczu 2006-08-30, 9:02 pm

przepraszam bracia ,że nie czytałem poprzednich postów,ale nie to jest najważniejsze.Możemy przegrać 28 meczów w sezonhie , ale z tymi ku.... musimy wygrać i właśnie tak się dzisiaj stalo!!!!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez lukes 2006-08-30, 9:05 pm

kwachu napisał(a):
PS. Chorzowscy napinacze tłumnie odwiedzający nasze forum przed meczem odpłynęli w niebyt :lol: :lol: :lol:

najlpesze podsumowanie meczu 8)

piec razy bylem na meczu z Ruchem i 5 raz wracam zadowolony. Ruch znowu wtopka - cos nie maja szczescia - taka ladna passa --> wyjazd do Sosnowca i koniec :D Jak ja lubie takie dni jak dzisiaj. pozdro
lukes
no spin

Postprzez bankier 2006-08-30, 9:12 pm

Bardzo osobiste - ale...

Od wyjazdu na mecz Polska - Ekwador przeżywałem same piłkarskie roczarowania (Jaga, Niemcy, Piast, Zawisza i Kmita) - tym razem dziękuję!!!

Dzisiejsza wygrana pozwala z optymizmem patrzec w przszłość - by w kazdym meczu o punkty widzieć zaangażowanie i wolę zwycięstwa takie jak dziś na Ludowym! A druga bramka dla Zagłębia to akcja roku!

:mrgreen:
bankier

Postprzez twari 2006-08-30, 9:14 pm

Ale meczyk!! :)
Po końcowym gwizdku tak słodko się zrobiło na sercu... 8)
Nareszcie była GRA, ZAANGAŻOWANIE, WALKA!!
Nareszcie był ZESPÓŁ!!
(no i nareszcie był Dawid!)
Oby tak dalej!

PS. PACH PACH PACH! :D Mocne to jest... :twisted:
twari

Postprzez CharoN^ 2006-08-30, 9:20 pm

Wszystko zostało napisane. Ja od siebie dziękuje piłkarzom, za walke, za dzisiejszy dzień. Mam nadzieję, że to początek lepszego...

ps. Zuban gra z nadwrężonym achillesem, bo nie ma go kto zastąpic. Bądzcie dla niego bardziej wyrozumiali, on nam się jeszcze zrewanżuje :wink:.
CharoN^
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna