Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 28 lipiec, 20:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ALOSZA 2006-07-31, 9:32 am

Nie bede komentował wiekszości postów tu zamieszczonych bo są żałosne i swiadczą o totalnej niewiedzy "fanatyków z internetu" !!!

Napisze jedno liga dopiero rusza i liczy sie efekt końcowy - POWTARZAM KOŃCOWY !

Piast nam nigdy nie leżał, do tego ułozył im sie fantastycznie mecz i wygrali ile wygrali ale LICZY SIE EFEKT KOŃCOWY !!!
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez Bodzio 2006-07-31, 12:53 pm

Banan napisał(a):...Piast -prawie jak organizacja
Prowokatora miałeś przy ławce Zagłębia-skakał przez ogrodzenie itd.
w jednym z pierwszych postów napisałem więcej pokory dla kibiców Zagłebia " ale zostałem obrzucony "błotem" przez kibiców Z.S zostałem ostrzeżony z dostanę bana od pana Wojtka ale próbuję coś napisać na temat meczu Zagłębie nic nie grało !!! wasze wzmocnienia może i będą dobre ale za jakiś czas bo teraz np .Pan Berensztajn to gwiazdka taka jak w KSZO czyli 'PANIENKA" którą się dotknie to upada i płacze że faul !!! tak było i w KSZO na wiosnę , a co do tego [/b]Jaki to prowokatorl!!! Poprostu prowadził doping po stronie pikników i tyle !!! Tak więc pierwsze starcie na naszą korzyśc czyli Gliwic a co dalej będzie to pokażą piłkarzei sztab trenerski i niestety nie my kibice !!! Tak więc wyzwiska i wzajemne obrażanie nie jest porzebne i na miejscu !!![/b]
Bodzio
kumaty

Postprzez WOJTEK 2006-07-31, 1:16 pm

No tak, kibice Piasta pokażą najwięcej.
A ten "rozkręcający" doping to już będzie wymiatał.
Bodzio(ch) - skieruj łaskawie swe żale na inne forum. Podsyłam Ci link byś się szukaniem nie zmęczył:
http://www.jary.blokowe.pl/forum/
Myślę, że kibice Ceramiki przyjmą Ciebie i Twoje wpisy z radością.
My ze swej strony chcemy dodać, że będziemy czekać z utęsknieniem do marca gdy znów objawisz się w naszych niskich progach. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy na wiosnę.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PTAQ84 2006-07-31, 3:26 pm

najśmieszniejszy był manager Bodzioch :lol: na pytanie redaktorka o małą klatke w Gliwicach odpowiedział że spełnia wszelkie wymogi pzpnu :shock: :lol: :lol: ciekawe kiedy tam zamontują dach z siatki dla poprawy bezpieczeństwa :wink: :roll:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez olo69 2006-07-31, 4:46 pm

miałem napisac cos więcej, ale napiszę tylko, że dla Zagłębiaka, który miał okazję od ojca i dziadka w dzieciństwie słuchać wspomnień z meczów z drużynami z drugiej strony Brynicy rozgrywanych na Ludowym, a takze na Mireckiego to bardzo przykre co się stało.
Jeśli ktoś uważa, że 0-4 z hanysami to nic złego to może jest kibicem ale raczej nie Zagłębiakiem i chyba lepiej byłoby gdyby pociąg zatrzymał się kilka stacji dalej niż Sosnowiec Południowy.
W ostatnim okresie powstały pewne inicjatywy jak akcja krwiodawstwa czy ostatnio wpuszczanie za darmo kibiców z miast Zagłębia mające zachęcić do odwiedzania naszego stadionu - bardzo dobrze, że tak się dzieje ale mimo wszystko uważam, że najlepszą promocją klubu są zwycięstwa z takimi druzynami jak Ruch, Polonia czy Piast gdyż mecze te mają wymiar nie tylko sportowy, szczególnie gdyż byłoby to pewnym uwiarygodnieniem w oczach kibiców dyrektora klubu oraz drugiego trenera czyli osób (napiszę delikatnie- spoza naszego regionu)
Pierwszy raz na forum skrytukuję trenera bo oto Pan Białek jedzie na ostatni sparing Piasta z Pogonią ogląda mecz wyciaga wnioski i ....dupa, natomiast Pan Zieliński (trener Piasta) przyjeżdża na nasz sparing z Widzewem ogląda mecz wyciaga wnioski i .....jedzie z nami jak z juniorami - my z tego faktu też mozemy wyciągnąć wnioski i nie powinno to być trudne.
olo69

Postprzez PawełK 2006-07-31, 6:54 pm

Nikt już raczej nie wymyśli w temacie nic mądrego. O tym blamażu powinniśmy zapomnieć jak najszybciej zarówno my kibice jak i piłkrze.

ZAMYKAM

Obrazek
PawełK
pyszałek

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników