Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
A coś ci sztywniaku nie masi?slawojka napisał(a):Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
Ile masz lat? :?
TO CO ? ŻÓŁTA.Grzegorz napisał(a):A coś ci sztywniaku nie masi?slawojka napisał(a):Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
Brawo WOJTAS z przedszkolem trzeba krótko!!WOJTEK napisał(a):TO CO ? ŻÓŁTA.Grzegorz napisał(a):A coś ci sztywniaku nie masi?slawojka napisał(a):Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
Panowie nie robcie z Forum Klubu Wzajemnej Adoracji.Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie czy mozemy sie z nia zgadzac czy tez nie.Jesli chodzi o sprawe Ujka to wydaje mi sie ze prawda jak zwykle lezy posrodku.ZASTANAWIAJACE JEST JEDNAK TO ze nie doszlo do transferu Chylaszka bo Szczakowianka zazadala za niego......sprzet sportowy!mały napisał(a):Brawo WOJTAS z przedszkolem trzeba krótko!!WOJTEK napisał(a):TO CO ? ŻÓŁTA.Grzegorz napisał(a):A coś ci sztywniaku nie masi?slawojka napisał(a):Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
Powiem ci tylko tyle że jezeli chodzi o lat to napewno mam dużo więcej od ciebie i troche szacunku prosze do starszych, A tak wogule to możesz dawac nawet 8 czerwonych kartek, szczeże to mi to wiśi teraz. Co za cenzure tu wprowadzasz?!!!, poto jest forum aby każdy mógł się wypowiedziec, to czy owo. I prosze nie wkużaj mnie bo jestem na gażdym meczu Zagłębia u siebie, od 30 lat i co drugi wyjazd zaliczam. A ty i podobni do ciebie pewnie siedzicie razem z dziadkami po prawej stronie na Ludowym i plaszczycie pupska bez dopingu (zapraszam do młyna) .Zakładać jak najszybciej te koszulki białe i każdy zobaczy co zwas za kibice:) jeżeki kogoś uraziłem to przepraszam, ale inaczej nie mogłem bo sie zdenerwowałem na gościa. Sorki za błędy, w ekonomiku też mi zwracali uwage, pozdrawiam prawdziwych kibicówdziejus napisał(a):Panowie nie robcie z Forum Klubu Wzajemnej Adoracji.Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie czy mozemy sie z nia zgadzac czy tez nie.Jesli chodzi o sprawe Ujka to wydaje mi sie ze prawda jak zwykle lezy posrodku.ZASTANAWIAJACE JEST JEDNAK TO ze nie doszlo do transferu Chylaszka bo Szczakowianka zazadala za niego......sprzet sportowy!mały napisał(a):Brawo WOJTAS z przedszkolem trzeba krótko!!WOJTEK napisał(a):TO CO ? ŻÓŁTA.Grzegorz napisał(a):A coś ci sztywniaku nie masi?slawojka napisał(a):Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
keff79 napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2811822.html .. - w poniedziałek wóz albo przewóz i finito..
Grzegorz napisał(a):......jeżeki kogoś uraziłem to przepraszam, ale inaczej nie mogłem bo sie zdenerwowałem na gościa.
Grzegorz napisał(a):A coś ci sztywniaku nie masi?slawojka napisał(a):Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników