Mariusz Ujek

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Grzegorz 2005-07-08, 3:49 pm

Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato
Grzegorz

Postprzez slawojka 2005-07-08, 3:54 pm

Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato

Ile masz lat? :?
slawojka

Postprzez Grzegorz 2005-07-08, 4:37 pm

slawojka napisał(a):
Grzegorz napisał(a):Mam nadzieje że będzie tak: za rok Bełchatów wraca do 2 ligi, my wracamy do 1, Ujo prosi o powrót do ZAGŁĘBIA, my zgadzamy sie pod warunkiem że wyremontuje na własny koszt nasz Stadion Ludowy i wypierze sektorówke ręcznie w Przemszy, (bez proszku) :lol: co wy nato

A coś ci sztywniaku nie masi?
Grzegorz

Postprzez mały 2005-07-08, 4:38 pm

Miałem więcej nie zajmować głosu w tej sprawie ale jak czytam niektóre posty to przypominają mi się lata w szkole postawowej.
Ludzie przeczytajcie co wy piszecie :

Prawdopodobnie słyszałem , mój kolega słyszał od znajomego który ponoć zna kogoś w klubie , mam informacje prawie pewną bo słszałem pod budką z piwem. Sami robicie eskalacją problemu. Nik nie był przy rozmowach , niek nie wie co powiedział " UJO" a co " RUDY". Przestańcie rośewać plotki bo to nikomu nie służy a najmniej Naszemu Ukochanemu Klubowi. Skończym raz na zawsze temat UJKA.
Zostanie to ok. Nie to Krzyż na drogę i tyle . Zagłębie to nie tylko Ujek ale pozostali gracze , i my kibice !!! I przestańcie siać propagandę bo okaże się , że za głod w trzecim świecie też winny jest UJEK.
mały

Postprzez WOJTEK 2005-07-08, 4:46 pm

Grzegorz napisał(a):
slawojka napisał(a):

TO CO ? ŻÓŁTA.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez mały 2005-07-08, 4:50 pm

WOJTEK napisał(a):
Grzegorz napisał(a):
slawojka napisał(a):

TO CO ? ŻÓŁTA.
Brawo WOJTAS z przedszkolem trzeba krótko!!
mały

Postprzez dziejus 2005-07-08, 8:06 pm

mały napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Grzegorz napisał(a):
slawojka napisał(a):

TO CO ? ŻÓŁTA.
Panowie nie robcie z Forum Klubu Wzajemnej Adoracji.Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie czy mozemy sie z nia zgadzac czy tez nie.Jesli chodzi o sprawe Ujka to wydaje mi sie ze prawda jak zwykle lezy posrodku.ZASTANAWIAJACE JEST JEDNAK TO ze nie doszlo do transferu Chylaszka bo Szczakowianka zazadala za niego......sprzet sportowy!
dziejus

Postprzez Grzegorz 2005-07-08, 8:55 pm

dziejus napisał(a):
mały napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Grzegorz napisał(a):
slawojka napisał(a):

TO CO ? ŻÓŁTA.
Panowie nie robcie z Forum Klubu Wzajemnej Adoracji.Kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie czy mozemy sie z nia zgadzac czy tez nie.Jesli chodzi o sprawe Ujka to wydaje mi sie ze prawda jak zwykle lezy posrodku.ZASTANAWIAJACE JEST JEDNAK TO ze nie doszlo do transferu Chylaszka bo Szczakowianka zazadala za niego......sprzet sportowy!
Powiem ci tylko tyle że jezeli chodzi o lat to napewno mam dużo więcej od ciebie i troche szacunku prosze do starszych, A tak wogule to możesz dawac nawet 8 czerwonych kartek, szczeże to mi to wiśi teraz. Co za cenzure tu wprowadzasz?!!!, poto jest forum aby każdy mógł się wypowiedziec, to czy owo. I prosze nie wkużaj mnie bo jestem na gażdym meczu Zagłębia u siebie, od 30 lat i co drugi wyjazd zaliczam. A ty i podobni do ciebie pewnie siedzicie razem z dziadkami po prawej stronie na Ludowym i plaszczycie pupska bez dopingu (zapraszam do młyna) .Zakładać jak najszybciej te koszulki białe i każdy zobaczy co zwas za kibice:) jeżeki kogoś uraziłem to przepraszam, ale inaczej nie mogłem bo sie zdenerwowałem na gościa. Sorki za błędy, w ekonomiku też mi zwracali uwage, pozdrawiam prawdziwych kibiców
Grzegorz

Postprzez keff79 2005-07-08, 10:06 pm

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2811822.html .. - w poniedziałek wóz albo przewóz i finito..
keff79

Postprzez G@L@ 2005-07-08, 10:44 pm

To zamykac temat i odblokowac w Poniedziałek bo narazie nic nowego sie nie wniesie.... :!:
G@L@

Postprzez Leyton 2005-07-08, 10:48 pm

keff79 napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2811822.html .. - w poniedziałek wóz albo przewóz i finito..

Po tym, co w ostatnich dniach wyczyniał Mariusz Ujek moje zdanie jest następujące: żadnego transferu! Myślę, że odsunięcie od kadry 1 zespołu i gra w Mierzęcicach, Przeczycach czy Grodźcu będzie najlepszą lekcją pokory dla Pana Mariusza.
Panie Ujek!!! W ciągu kilku dni stracił Pan szacunek i uznanie w oczach kibiców, na które bardzo solidnie Pan zapracował przez trzy sezony!!! Pytanie w związku z tym jest jedno: czy było warto?

A dlaczego jestem przeciwko transferowi? Bo jego śladem mogą pójść następni. Wystarczy połpakać do rękawa jednego czy drugiego redaktora z prasy, radia czy telewizji i klub mięknie. Nie warto trzymać gęby na kłódkę, trzeba zrobić zamieszanie wokół siebie. Powiedzieć: ja jestem dobry, a oni hamują mój rozwój. Panie Mariuszu! A kogo obchodzi Pana rozwój? Ma Pan kotrakt i trzeba się z niego wywiazać, a jak nie pasuje to miejsce w A-klasie z pewnością się dla Pana znajdzie.
Z nieukrywaną przykrością piszę te słowa, bo uważam, że Ujek był od kilku lat naszym najlepszym piłkarzem. Do tej pory nie mogę jednak zrozumieć, jak tak inteligentny człowiek w ciągu kilku dni mógł upaść aż tak nisko.
Osobiście nie widzę go na Ludowym i uważam, że lekcja pokory w A-klasie byłaby najlepszym rozwiązaniem.

I jeszcze jedno. Panie Prezesie i Panie Dyrektorze! Jeśli teraz sprzedacie Ujka, to można uznać, że naszym klubem rządzą piłkarze i media. Tu nie chodzi o jednego zawodnika, tu chodzi o zasadę.
Leyton

Postprzez ziaro25 2005-07-09, 5:54 am

Moje zdanie .....................powinien odejść, jak nie chce grać dla Zagłębia to jego sprawa.
ziaro25

Postprzez YOOSHKY 2005-07-09, 7:26 am

w dzisiejszym "Sporcie" obok oświadczenia przedstawicieli Zagłębia, podano informację że Ujek przygotowuje swoje oświadczenie dla kibiców

Edit: w tym samym numerze wyczytałem że klub aktualnie żąda 600 tys peelenów
Ostatnio edytowano 2005-07-09, 7:37 am przez YOOSHKY, łącznie edytowano 2 razy
YOOSHKY

Postprzez YOOSHKY 2005-07-09, 7:30 am

Grzegorz napisał(a):......jeżeki kogoś uraziłem to przepraszam, ale inaczej nie mogłem bo sie zdenerwowałem na gościa.

Właśnie.... Forum służuy do wymiany opini, dyskusji, każdy ma swoje zdanie, cenzura jest zabójstwem, ale obrażania nikt nie powinien tolerować i powinien obowiązywać najwyższy wymiar kary :) Pozdrawiam również i proszę o opanowanie.
YOOSHKY

Postprzez zgredds 2005-07-09, 7:45 am

Grzegorz napisał(a):
slawojka napisał(a):

Jejku ale gdzie wy tu widzicie obrażanie ?? Gość podszedł do tematu w sposób humorystyczny a że w drugim poście się trochę napiął ?? moim zdaniem forum jets po to zeby się każdy mógł wypowiedzieć na dany temat, jeśli robi to bez obrażania kogoś i z zachowaniem pewnych zasad więc spoko po co odrazu żółte kartki, po co taka krytyka kogoś kto chciał , napisac coś humorystycznego w tej sprawie,bo sama sprawa Pana Mariusza i jego zachowania chyba powinna zostać bez komentarza. Moje zdanie jest takie: niech odchodzi do Bełchatowa jełsi uwaza ze dobrze robi niech idzie ciekawe czy bzie mu tam tak dobrze jak u nas, gdzie był niezaprzeczalnie jednym z najlepszych zawodników. Pozatym pamiętajmy ze przechodzi z lepszeg zespołu do gorszego ( Zagłębie - Bełchatów 2-0) a rundę mieliśmy zdecydowanie lepszą od nich, pozatym przechodzi do klubu bez kibiców (mecz u nas i ich dziwne zachowanie), dlatego moim zdaniem Pan Mariusz traci na tym przejściu i całym zamieszaniu jakie wokół siebie wywołał w oczach nas kibiców Zagłębia Sosnowiec. Kiedys za tym zawodnikiem stanął bym murem ( za walkę, za grę do końca, za nieodpuszczanie, za przywództwo w drużynie, za skuteczność i za to że po każdym meczu potrafił podziękować kibicom za doping) w tej chwili po takich oświadczeniach jakie wydał, po wywiadach jakie wypowiedział mówię mu nie!! Panie Mariuszu dziekuję za grę w Zagłębiu jak dla mnie moze Pan przejść teraz do LZSu Kozibąki i tam tez powiedzieć ze nie ma kasy na awans do kieleckiej C-klasy i że klub jest beee. Pozdrawiam wszystkich
zgredds

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna