przez ARAS1906 2004-06-21, 10:45 am
Podsumowania ciąg dalszy :wink: Zacznę od prywaty :wink: Włochy - Szwecja, uważam, że ekipa Trzech Koron nie do końca potwierdziła formę z meczu z Bułgarią, ale za to maja Ibrahimovic'a jak ta bramka wpadła bez pomocy "ręki Boskiej"(nie mylić z tą Maradonny!!!!), a może szatańskiej :twisted: to ja już nic niewiem. Tak czy inaczej Włosi mogą spakować się przedwcześnie :( (oby nie). Uważam, że był to jeden z lepszych meczy bo ten najlepszy to zdecydowanie Holandia - Czechy!!!!
To co pokazali nasi sąsiedzi z południa to poprostu MISTRZOSTWO.......ŚWIATA!!!!!! Ręce same składały się do oklasków. Szkoda tylko, że jak donosi prasa w ostatnim meczu z Niemcami Czesi nie zagrają w najsilniejszym składzie :( bo Niemcy mieliby wakacje. Z drugiej strony Łotysze pokazali jak z nimi grać. Hiszpania do domciu - można powiedzieć jak zwykle, ale jeśli kto by postawił przed ostatnią serią spotkań w tej grupie, że z pierwszego wyjdzie Portugalia :roll: Więc gospodarze dalej w grze (a może tak musiało być dla lepszego marketingu :wink: ) Ostatni mecz Rosjan przypomniał mi potyczkę orłów Engela z USA na MŚ 2002, czyli zwycięstwo jest ale do domu marsz :wink:
Mecze dzisiejsze.....Francuzi - no cóż tu chyba jest wszystko jasne powinni pokonać Szwajcarów, choć widzieliśmy już różne rzeczy na tym turnieju. :roll: I oczywiście niekwestionowany hit Chorwacja - Anglia!!!!!!! mecz o być albo nie być, hmmm..... od dłuższego czasu po głowie przetacza mi się myśl, że Chorwaci wywiną tu numer i odeślą Albion do domów :roll: Tak czy inaczej mecz zapowiada się fantastycznie, więc... MIŁEGO OGLĄDANIA!!!!!!