Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Mam oytanie, a mianowicie czy ktos posiada - o ile istnieje(ą) - jakiekolwiek zdjęcie Ludowego z meczu przy sztucznym oswietleniu. Co prawda pamiętam czasy, kiedy o Ludowym mówiło się , że to stadion z sztucznym oswietleniem, ale nigdy nie dane mi było być na takim meczu. Zresztą starsi kibice powiadają, że tak naprawdę, takich meczy było naprawdę niewiele , a i samo natężenie światła nie powalało na kolana (240 luxów).
a moze wezcie i niech stoja ludzie ze służby pożądkowej z puszkami na odnowe stadionu żeby lepiej sie kibicowalo...każdy niech wrzuci od siebie jakis grosik na stadion zeby nasza druzyna miala gdzie grac a kibice pozadnie ich dopingowac... co wy na to??
cala napisał(a):napewno nie byl to jeden mecz cos wam sie pomieszaloAugust napisał(a):Też tak słyszałem że był to jeden mecz, ale nie chciało mi się wierzyć.Tyle, że jaki był sens stawiania robienia wtedy oświetlenia?
zgredos napisał(a):cala napisał(a):napewno nie byl to jeden mecz cos wam sie pomieszaloAugust napisał(a):Też tak słyszałem że był to jeden mecz, ale nie chciało mi się wierzyć.Tyle, że jaki był sens stawiania robienia wtedy oświetlenia?
Skoro wiesz, że było więcej meczy to napisz jakie bo ja wiem tylko o jednym z Górnikiem Z.
A czy był sens stawiania oświetlenia,pewnie robili to z myślą że będzie więcej meczów przy oświetleniu. Ale były takie czasy że mecze organizowali w niedziele do południa żeby odciągnąć ludzi od kościoła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników