cieszy wynik

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Mimo braku Lachy zagrali jeden z najlepszych meczów w tym sezonie, szczególnie w przednich formacjach.
August napisał(a):Ja uważam, że zwyciestwo było ze wszechmiar szczęśliwe. W dużej mierze dlatego, że i Bałtyk to nawet jak na 2 ligę strasznie przeciętny zespół. Gdyby to był nieco lepszy team, prawdopodobnie nie cieszylibyśmy sie ze zwycięstwa. W każdym razie jak dla mnie zagrali bardzo słabo.
swiezy52 napisał(a):Mielec za tekst po ostatnim gwizdku masz u mnie poteznego minusa... jak kiedys ktorys z grajkow powie ze nie ma atmosfery w szatni to smialo stwierdze ze ty jestes tego powodem...
swiezy52 napisał(a):monolog ze zjebie Tomka za to ze podeszli do kibicow, "po co tam idziecie" "chodzcie tu" itp
swiezy52 napisał(a):Snadny to jest jakies nieporozumienie... zastanawiam sie po co Ojrzynski go wystawia do 11
django napisał(a):Wydaje mi się, że powoli praca Ojrzyńskiego zaczyna przynosić efekty. Inna bajka to gra w obronie i tutaj zimą trzeba będzie zrobić rewolucję.
swiezy52 napisał(a):monolog ze zjebie Tomka za to ze podeszli do kibicow, "po co tam idziecie" "chodzcie tu" itp
Warson napisał(a):Sędzia nam nieźle pomogł
Warson napisał(a):Ja skomentuje tak:
Sędzia nam nieźle pomogł
Szcześcia mieliśmy też troche albo nawet dużo
noi wreszcie mamy bramkarza!!!
django napisał(a):Warson napisał(a):Sędzia nam nieźle pomogł
Ale w czym konkretnie?
Co do Mielca, to nie popadajmy w paranoję. Akurat to jest taki piłkarz, który w przeciwieństwie do większości głośno mówi o tym co myśli i nie dotyczy to tylko kibiców. Nie podoba mi się jego wypowiedź, ale już w poprzednim sezonie mieliśmy takiego jednego grajka, którego kibice nosili na rękach, a on po cichu psuł atmosferę w szatni. Tak po prawdzie to nie wiem za co oni mieli dzisiaj dziękować kibicom, bo dopingu nie słyszałem. Poza tym, czy nam się podoba jego charakter, czy nie, to jest jednym z najlepszych grajków, jakich obecnie mamy i wokół min. niego będzie budowana kadra na wiosnę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników