Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MiChAs089 napisał(a):jestem z Grodźca i będe na patelni z kolegami i z Ojcem któremu sie spodobał pomysł przemarszu
Smazu napisał(a):MiChAs089 napisał(a):jestem z Grodźca i będe na patelni z kolegami i z Ojcem któremu sie spodobał pomysł przemarszu
Super spoko.I co z tego![]()
Ogarnijcie się trochę, zostawcie siły na przemarsz lepiej bo się posypią ostrzeżenia i bany
Darian napisał(a):Niech się ludzię nakręcają pozytywnie ale wszystko z głową. Jak każdy zacznie pisać że przybędzie i wymieniać z kim to wątek zrobi się tylko jednym wielkim śmietnikiem.A tego w tym tamcie raczej nie potrzebujemy.
mario1 napisał(a):Włodarzom miejskim udało się sfinalizować umowę na mocy, której transmisję meczu na telebimprzeprowadzi TVP Katowice,
czyli bedzie w TV or nie(nie wydaje mi sie)
Kolix77 napisał(a):mario1 napisał(a):Włodarzom miejskim udało się sfinalizować umowę na mocy, której transmisję meczu na telebimprzeprowadzi TVP Katowice,
czyli bedzie w TV or nie(nie wydaje mi sie)
Mario1 no tak ale zeby ktos podpial kompa do tvi wrzucil to do neta na jakiegos streama.Nie mieszkam w Pl.
pago1906 napisał(a):miecz będzie transmitować TVP Katowice i normalnie w tv będzie można obejrzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników