03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2007-05-29, 8:52 pm

klara napisał(a):A czy mozna w sklepie kibica kupic bilet za 7.50..?

Nie w Sklepie sa bilety za 6 zł. Pozostałe w Klubie
Przemek26

Postprzez Przemek26 2007-05-29, 8:53 pm

Kangur napisał(a):
eric napisał(a): Peskovic

Paczkowski Hosic Marek(Kościukiewicz) Kłoda

Piątkowski Lachowski Berensztajn Skrzypek

Prymula Folc

Żartujesz !? Piątkowski ? Przecież to obok Mierzejewskiego najsłabszy gracz. Już dawno powinni go na trybuny wyrzucic.

Dokładnie. Za Paczkę wsadź Adiego a za Piątka Paczkę
Przemek26

Postprzez eric 2007-05-29, 9:13 pm

Oglądając mecz w Bytomiu, miałem do niego wiele pretensji, już nie mówię o Śląsku, ale przynajmniej jest szybki, potrafi minąć w stylu Błaszczykowskiego (z przymróżeniem oka, bo nie mam zamiaru go do niego w tej formie porównywać), wyjść na bramkę i...spudłować...wiem:) Ale mam przeczucie, że po meczu z Jagą będziemy jemu też dziękowali za zwycięstwo. Brak mu skuteczności i zimnej krwi, ale...w niedzielę wszystko będzie nam wychodziło:) Poza tym, mam dość strachu o Admira i jakiejś głupiej żółtej na początku meczu. Jak dla mnie to jest na razie najlepsza jedenastka jaką dysponuje Moskal na tą chwilę. Szkoda braku Teresy bo nie musiałbym się martwić o obronę, ale w takim układzie nie pozostaje nam nic innego jak być bardzo mocnymi w ataku. Oczywiście to wszystko moja opinia i chętnie zobaczę jak ktoś inny widzi ustawienie na niedzielny arcy-ważny mecz. Pzdr
eric

Postprzez Schabu 2007-05-29, 9:26 pm

Jeśli chodzi o bilety to można je spokojnie zakupić w sekretariacie klubu,bo byłem dziś rano.Tak więc nie panikujcie bo biletów na bank dla wszystkich wystarczy.Już na Śląsku miały być tłumy a tak naprawdę to jak na taką cenę było wielkie g....
Prawda jest taka,że gramy jak gramy dlatego trudno zobaczyć na Ludowym,naprawdę jakieś tłumy.Dlatego na Jadze rekordów na pewno nie będzie.
Jeśli chodzi o mecz to ja nie wyobrażam sobie,aby drużyna która rozegrała 15 spotkań,powiedzmy szczerze poniżej oczekiwań nagle zaskoczyła i dała jakąś nową jakość.
To jest czysty absurd.Dziś byłem w klubie i oglądałem przypadkiem jak Kościukiewicz biegał przez wszystkie boiska treningowe truchcikiem sam.A osobno zasuwał Pach.
Niewiem czy to były urazy i tak trenowali,albo to wynika z tego że są słabo przygotowani kondycyjnie.Ale ta niedziela będzie bardzo,bardzo ciężka.
I obyśmy po tym meczu nie zaczęli liczyć punktów straconych z Podbeskidziem,Śląskiem,Łomżą itp.
Dlatego nie wmawiajcie sobie że białe jest białe,bo to białe jest czarne.
Oby ten sen trwał dalej i wreszcie się skończył.
I dał odpocząć,bo jest z czego odpoczywać!
Schabu

Postprzez tomi2509 2007-05-29, 9:37 pm

ciekawe jaka bedzie reakcja po (tfu tfu ) przegranym meczu ???? czy przypadkiem ci optymisci nie beda jechac po wszystkich i po wszystkim!?!?
mysle ze wygrana graniczy z cudem .. ale one tez sie zdarzaja!
tomi2509

Postprzez kpt_stopczyk 2007-05-29, 9:59 pm

Berensztajn w dzisiejszym Sporcie mówi, że ktokolwiek kto pomysli, że Zagłębiu nie zależy na Ekstraklasie jest skończonym głupcem. Więc do dzieła panowie! Jeśli zagracie na 120% swoich możliwości, powinno to na Jagę wystarczyć. Ja jako kibic mogę zapewnić, że jeżeli dacie z siebie wiecej niż wszystko, bez względu na wynik zasłuzycie na szacunek z mojej strony.
Zresztą my też dajmy z siebie wszystko! Niech każdy z nas zedrze w niedzielę gardło!
kpt_stopczyk

Postprzez dls 2007-05-29, 10:07 pm

Berensztajn - smierdzi mi ten zawodnik, wylecial z Belchatowa i odrazu weszli do OE.. ;]
dls

Postprzez vcr pogoń 2007-05-29, 10:20 pm

po tym jak sie rozkręca ten temat czuje sie ze to naj..naj naj...i naj mecz w sezonie.
musimy zedrzec gardło:)

potem polecam tymianek i podbiał oraz mleko z miodem...przechodzi..

to tak dla rozluznienia. metoda sprawdzona

:)
pzdr ulice esce
vcr pogoń

Postprzez maniek00 2007-05-29, 10:40 pm

Patrzac na gre Jagi i nasza na obecna chwile nie dawalbym nam najwiekszych szans na zwyciestwo, nasi napastnicy kulawi - ich strzelaja, asystuja, kreca, odciagaja obroncow(konon), Berensztajn to nie Marczak... w ofensywie mamy zdecydowanie slabsze walory od Jagielloni w defensywie tez, bramkarzy mamy podobnych, licze na cud, bo dawno nie widzialem dobrego meczu Zagłębia, WSZYSCY NA LUDOWY!!!
maniek00

Postprzez tommaz 2007-05-29, 10:52 pm

Niewiem jak ale pewne jest ,że trzeba wygrać te dwa ostatnie mecze !!! Żeby potem spokojnie być na 2 miejscu i spokojnie czekac na rozpoczecie sezonu już w OE bo cos mi się wydaje że wejdą jednak do OE tylko 2 drużyny jak Arka i Łęczna namieszaja jeszcze z tymi odwołaniami , bo PZPN sam nie wie co robić :/
Powiem szczerze tak jak mówiłem przed meczem ze Śląskiem bardziej bałem się meczu ze Śląskiem i boje sie tego z KSZO niż z Jagą - jakoś dziwnie optymistycznie nastawiony jestem do pojedynku z Jagą i myślę że wygramy !!!
tommaz
Obserwowany

Postprzez mayday77 2007-05-29, 11:26 pm

Schabu napisał(a):Jeśli chodzi o mecz to ja nie wyobrażam sobie,aby drużyna która rozegrała 15 spotkań,powiedzmy szczerze poniżej oczekiwań nagle zaskoczyła i dała jakąś nową jakość.

Pewnie na 100% mówiłeś że Polonia W-wa wygra z Miedzią?
Już przed meczem mówiłeś że można Polonii dodać 3 pkt.?

Musisz wiedzieć że jeżeli grasz zaangażowaniem to nawet jeśli przeciwnik jest o dwie klasy lepszy,to można mu utrzeć nosa.Tak jak to miało miejsce w PP Stal Sanok-Legia W-wa i w meczu Miedz Legnica-Polonia W-wa.
A w naszym przypadku grają dwie drużyny o podobnych umiejętnościach,więc wynik jest sprawą otwartą.
mayday77

Postprzez Diadem2 2007-05-30, 12:11 am

A ja zaprawdę powiadam wam będzie tak:

Zagramy w najmocniejszym składzie
10 tys. ludzi wejdzie na stadion, choćby razem z płotem ;)
Już po 5 minutach będzie 1:0 dla nas
W 10 minucie bramkarz Jagi fauluje Folca poza polem karnym. Dostaje czerwoną kartkę, a my mamy rzut karny i już po chwili prowadzimy 2:0
Jaga się załamuje, pęka i odskakuje do obrony, a my ciśniemy dalej
W drugiej połowie padają jeszcze dwie bramki dla nas, tak samo jak w meczu Miedź-Polonia
Kibice szaleją, jedna meksykańska fala za drugą okrąża stadion
Spiker podaje, że Lechia i obie Polonie przegrały swoje mecze
Końcowy gwizdek, kibice wlewają się na murawę, a w siebie wlewają dopiero co otwarte szampany

Wreszcie Oranżada jest nasza
Kij w krzyż niewiernym!! Tylko Zagłębie :)

[ Komentarz dodany przez: YOOSHKY: 30-05-2007, 8:19 ]
Zajebisty debiut, wniosłeś tyyyyle wartościowych uwag do dyskusji jak nikt w historii tego forum. Opanuj się.

[ Komentarz dodany przez: flex: 30-05-2007, 9:05 ]
najlepszy jest fragment o rzucie karnym za faul bramkarza poza polem karnym ;-)
Diadem2

Postprzez bobbiebobras 2007-05-30, 12:42 am

ale Cie fantazja poniosla :)
bobbiebobras

Postprzez mario1 2007-05-30, 2:10 am

W 10 minucie bramkarz Jagi fauluje Folca poza polem karnym. Dostaje czerwoną kartkę, a my mamy rzut karny i już po chwili prowadzimy 2:0
COS MI TU NIE GRA
mario1

Postprzez Ariel 2007-05-30, 5:29 am

Diadem2 napisał(a):A ja zaprawdę powiadam wam będzie tak:

Zagramy w najmocniejszym składzie
10 tys. ludzi wejdzie na stadion, choćby razem z płotem ;)
Już po 5 minutach będzie 1:0 dla nas
Jaga się załamuje, pęka i odskakuje do obrony, a my ciśniemy dalej
W drugiej połowie padają jeszcze dwie bramki dla nas, tak samo jak w meczu Miedź-Polonia
Kibice szaleją, jedna meksykańska fala za drugą okrąża stadion
Spiker podaje, że Lechia i obie Polonie przegrały swoje mecze
Końcowy gwizdek, kibice wlewają się na murawę, a w siebie wlewają dopiero co otwarte szampany

Wreszcie Oranżada jest nasza
Kij w krzyż niewiernym!! Tylko Zagłębie :)

O Człowieku! Ale masz fantazje! Musisz bajki pisać dla Dzieci :) Jeżeli tak będzie stawiam Ci skrzyne Browaru :)
Ariel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna