Polonia W. - Zagłębie Sosnowiec 13.05.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez adas 2007-05-14, 7:39 am

Darian napisał(a):Niech tylko spróbuje wyjść jednym napastnikiem w następnych meczu!
Ja nie wiem czemu się on uwziął na Oziembałę?? Przecież dzisiaj się prosiło wpuścić na boisko 3 napastnika w końcówce spotkania.

Może wreszcie ktoś mu przemówi do rozsądku i zaniecha stosowanie tego nieszczęsnego ustawienia 1-4-5-1(chociaż to dzisiaj wyglądało na 1-6-3-1 ;)) ). Niech wreszcie da w końcu grać drużynie i w szczególności napastnikom!!

Kończę swoją wypowiedź domagająć się:

OZI NA BOISKO :!!!!!!
Nie chcę nikogo bronić, jednak Oziębała nie jest w pełni zdrowia i na ławce siedział raczej tylko dlatego, że już nie mieliśmy kogo posadzić.
adas

Postprzez ben 2007-05-14, 8:13 am

To jest zenujace!!! Jak mozna zagrac taki mecz "walczac" o awans?????? ONI nie maja sil- przeciez slepiec by to zobaczyl!!!! nie mowiac o "grze" Lachowskiego,Paczkowskiego
ben

Postprzez Przemek26 2007-05-14, 8:41 am

ben napisał(a):To jest zenujace!!! Jak mozna zagrac taki mecz "walczac" o awans?????? ONI nie maja sil- przeciez slepiec by to zobaczyl!!!! nie mowiac o "grze" Lachowskiego,Paczkowskiego

Chyba trochę przesadziłeś. Dziś mieli siłę i biegali ponad 90 minut. Co do Lachy masz rację. Ten zawodnik z meczu na mecz gra coraz gorzej . Cofa sie w rozwoju piłkarskim z prędkościa światła.Co do naszych graczy.
Boris- zagrał swoje, jeden kiks bez konsekwencji, nerwosol straszny :D , mało brakło a kilku polonistów skończyło by mecz mecz zębów.
Marek- ogólnie ok, bramka jego błąd.
Kostek- niestety w obronie pląta się jak kołowrotek
Kłoda- poprawny mecz, walczył biegał
Skrzypek- oprócz biegania , nic
Adżem- dobry mecz. Ambitny waleczny, też mało mu brakło żeby któremuś z polonistów stuknąć. Brawo Adi.
Lacha - poniżej dna
Ci dwaj zawodnicy to już ci ci sami co sezon ,dwa temu. :zly:
Paczka- zaczął grać dopiero w II połowie. Jak wszyscy zresztą
Berek- dla mnie dopiero widoczny od 80 minuty.
Pach- Ciut lepszy od Lachy.
Folc- słabo. Panie foch. To nie Heko, gdzie czy wygrywasz 3:0 czy przegrywasz 0:3 kibice cie kochają. To jest Zagłębie a ta nazwa zobowiązuje. Dobrze że nie zagra z Opolem, może ochłonie. :diabelek: :diabelek:
Prymula- obok Borisa najlepszy na boisku. Co by było gdyby wszedł już w I połowie.
Mierzej- wg. dobra zmiana Skrzypka
I połowa na 1, II połowa na duże 3+
Ostatnio edytowano 2007-05-14, 9:08 am przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez kuba16 2007-05-14, 8:57 am

Mecz z Polonią pokazał ja dramatyczna sytuacja panuje w klubie. Nie będe komntował meczu bo wszystko zostało już napisane. Myślę że chłopakom nie brakuje ambicji (a na pewno nie wszystkim Peskowić, Prymula) ale moim zdaniem kluczową sprawą jest organizacja. Co do Dworczyka wszyscy wiemy jak sytuacji wygląda jednak zgodzę się z tym że teraz mogą go nie wyrzucić. Chce podkreślić tylko jedno że mamy jeden z największych budżetów 2 ligi. I my musimy się wtydzić za organizację? Kto ten klub prowadzi? Myślę że działacze oraz władze klubu zauważą ten problem kiedy może być już za późno. Tak jak to po meczu z Podbeskidziem pisałem chcąc awansować do OE trzeba wygrywać przede wszystkim z klubami z dołu i środka tabeli i walczyć z czołówką. Nie wiem czy na chwilę obecnę zmiana trenera wpłynie pozytywnie ale licze że ktoś mądry wreszcze zastanowi się i zacznie działać w sprawie naszego KLUBU.
Ostatnio edytowano 2007-05-14, 12:53 pm przez kuba16, łącznie edytowano 2 razy
kuba16

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-14, 10:09 am

4:5:1... Prymula rezerwa - pograne...
Zagłębiaczek

Postprzez ANTYpies 2007-05-14, 11:15 am

Kolejny mecz zaliczam do nieudanych
Gra naszych kopaczy na MINUS
Organizacja na Konwiktorskiej na MINUS
Co do "BRACI" z Wawy to tym razem Polonia mogła spiewac "nie ma Legii,w Warszawie nie ma Legii.Ale nas wsparliscie..........
Ciekaw jestem jak Wy gralibyscie w Sosnowcu np.z Czarnymi tez pomogłoby Wam 50 Zagłębiaków...........Szkoda słow
ANTYpies

Postprzez mario999 2007-05-14, 11:31 am

jeszcze k***a ten usmiech tego patafiana na konferencji zenujace. on wyglada na zadowolonego bo przegral 1-0. co za frajer. hosic i berenstajn we dwoch jako grajacy trenerzy i by bylo zdecydowanie lepiej.
mario999

Postprzez Minion 2007-05-14, 11:33 am

Panowie, jedziecie po Dworczyku przez 10 stron i to jemu zarzucacie bezrefleksyjność. Wyszedł w ustawieniu zachowawczym ale naprawił swój błąd w 2 połowie. Zespół mamy umiarkowany jako całość ale pomoc niestety kuleje. Tacy zawodnicy jak Lachowski,Piątkowski,Skrzypek są bardzo średni. W niczym naprawdę dobrzy. Grają w każdym meczu bo tak naprawdę nie ma alternatywy. Dobry atak, dobra obrona, świetny bramkarz i.... zero w środku. Więc zminimalizujmy ten środek. Nastawmy się na atak a będzie ok. 3:2 lepiej wygląda niż 1:0 :) nawet w plecy. :D Pozdrawiam.
Minion

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-14, 1:09 pm

Prymula strzelił kilka bramek, grał na dobrym poziomie a ten ku... wystawił Folca
Zagłębiaczek

Postprzez flex 2007-05-14, 1:16 pm

Jeśli chodzi o Folca to na pewno nie jest on tak szybki jak Prymula, ale ma tą przewagę nad nim, że potrafi rozłożyć siły na cały mecz. Prymula zaś biega na maxa przez 30 minut i z biegiem czasu staje się coraz mniej użyteczny.
Chociaż jak pokazał mecz z Polonią sam Folc też był bezużyteczny.
Układ 4-5-1 jest dobry ale pod warunkiem, że się umie wyprowadzać akcje i pomocnicy umieją stworzyć przewagę podczas ataku. U nas to nie działa. Pełno ich a jakoby nikogo nie było w tej pomocy, o ataki nie wspomnę bo sam Folc to może grać tylko na wolne pole sam do siebie.
flex
Administrator

Postprzez inżynier Mamoń 2007-05-14, 2:14 pm

ANTYpies napisał(a):Kolejny mecz zaliczam do nieudanych
Co do "BRACI" z Wawy to tym razem Polonia mogła spiewac "nie ma Legii,w Warszawie nie ma Legii.Ale nas wsparliscie..........
Ciekaw jestem jak Wy gralibyscie w Sosnowcu np.z Czarnymi tez pomogłoby Wam 50 Zagłębiaków...........Szkoda słow

widziałęś list naszego stowarzyszenia z prośbą - od Was płynącą,żeby nie robić zamieszania na Polonii...
na kamienną mieliśmy bilety kupować...
prosze cię nie rób tematu
Tomi
inżynier Mamoń

Postprzez slimp 2007-05-14, 2:27 pm

Wracając do Folca to dziekujmy Bogu że jest w naszym klubie bo gdyby nie on i jego bramki to az strach pomyslec które bysmy miejsce mieli.A jeśli chodzi o Prymule to wg.mnie to najlepszy transfer zimy.
slimp

Postprzez Przemek26 2007-05-14, 2:52 pm

ANTYpies napisał(a):Kolejny mecz zaliczam do nieudanych

Nie wiesz nie pisz bzdur.
Przemek26

Postprzez ANTYpies 2007-05-14, 4:57 pm

Z całym szacunkiem dla Was -Wy wiecie wszystko najlepiej.Takie sa moje odczucia i nie tylko moje...Na naszym forum byl link w ktorym bylo ze" Legia wchodzi bez barw na innny sektor i od poczatku jedzie ostro z dopingiem"ech........spoko niech kacdy ma swoje zdanie.Dla mnie temat jest zamkniety.Pozdro
ANTYpies

Postprzez cala 2007-05-14, 5:56 pm

zdjecie nr.16 pokazuje co mysli o nas dworczyk. :056:
(zdjecie zrobione o sekunde za wczesnie) :056:
cala

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników