WOJTEK napisał(a):Ale co to za teksty ??? Jaka kara ? Za co ja się pytam ?? Jakie dowody ?? Słowa najbardziej sprzedajnej dziwki w polskiej lidze ?? Śmiech na sali...
Baniak !! Ty jesteś głupi jak baniak.
Zgadzam się w 100% ale skoro telewizja TVP3 we wczorajszym sporcie o 18.30 rozpoczyna program od tej sprawy w tle pokazuje zdjecia najbardziej skurwiałej gazety "fakt" a Pani Drabik pod stadionem Ludowym mówi że na 18.30 miałą wywiad z Lachą a jest 18.37 i klub zakazał wypowiedzi dla mediów i podsumowanie pani Drabik: " Niech Państwo sami sobię odpowiedzą czemu klub zabrania" to nie wiem czy ktos nie chce udupic Zagłębia. Dla nas normalnych to kpina i parodia to co sie dzieje ale jak ktos postronny normalny ludek to ogladał to od razu wyda wyrok że Zagłebie chciało kupić mecz. Dla mnie to logiczne dlaczego tylko trenerowi Białkowi pozwolono na wypowiedzi. , była rozmowa telefoniczna w której stwierdził ze on jest od spraw piłkarskich i pierdołami sie nie zajmuje i że WIERZY NASZYM ZAWODNIKOM.
Więc lepiej niech nasi piłkarze nie gadaja z mediami bo znów jakiś fakt czy inny syf coś po swojemu wypisze, prawdziwi kibice wierzą w słowa piłkarzy Zagłebia a inni jak sa otumanieni przez pajaców to i tak beda szukać sensacji.
Sportowo chodzi o to że w czwartek PZPN może podjąć decyzje o zawieszeniu piłkarzy uczestniczących w tej sprawie na czas rozwiazania i wyjaśnienia zaistniałej sytuacji i to może być kłopot ,gdyby ewnetualne baraże były grane bez Lachy i Hosica.