Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
PAWEŁ-FB'03 napisał(a): z drugiej jednak strony trzeba pamietac ze mieszkamy w Polsce w kraju w którym wszystko sie może zdarzyć i w którym afera goni afere obym sie z tym drugim mylił.
kwachu napisał(a):Kolejnym II ligowcem zostało Heko Czermno. Ciekawszym zespołem z tej grupy pod kątem przszłorocznej rywalizacji byłby Motor Lublin - no ale cóż. Mają jeszcze szanse na baraże. A w środę bardzo ciekawy mecz w "naszej" grupie III ligi - Polonia Bytom - Śląsk Wrocław. Tu jeszcze może się dużo dziać do końca...
DaMi napisał(a):
Heko ma 58 pkt a Unia i Motor po 54 do zakończenia zostały dwie kolejki a więc do zdobycia 6 pkt - to na mój głupi rozum Heko może jeszcze spaść na 3 miejsce - chyba że już jestem taki tępak że nie kumam nic :lol:
Co ciekawe Hutnik może zadecydować kto zagra w barażach bo gra i z Motorem i Unią
^m@rcin^ napisał(a):kwachu napisał(a):Kolejnym II ligowcem zostało Heko Czermno. Ciekawszym zespołem z tej grupy pod kątem przszłorocznej rywalizacji byłby Motor Lublin - no ale cóż. Mają jeszcze szanse na baraże. A w środę bardzo ciekawy mecz w "naszej" grupie III ligi - Polonia Bytom - Śląsk Wrocław. Tu jeszcze może się dużo dziać do końca...
Kto mi powie kolo jakiego wiekszego maista to jest ??
slawekchicago napisał(a):I TU SIE KWACHU MYLISZ CZERMNO TO NAPRAWDE WIOSKA LEZY DOKLADNIE PARE KILOMETROW MOZE 5 - 6 OD PRZEDBORZA MIASTECZKA MOJEJ BABCI DOKLADNIE 32 KM OD RADOMSKA WIEC CZERMNO NIECALE 40KM DRUGIE WIEKSZE MIASTO ??? TO KONSKIE OD SOSNOWCA WIEC NIECALE 150KM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników