ME 2004 Portugal

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2004-06-20, 9:56 pm

twari napisał(a):ALE KONCOWKA!! SZOK!! Szkoda Hiszpanow! :( Slupek.. poprzeczka... nalezala im sie bramka w 2 polowie! Ale w 1 polowie odnioslem wrazenie jakby chcieli oddac ten mecz Portugalii... :? No to teraz drugi arcyciekawy dla ulozenia tabeli mecz! Ale... jestem rozdarty... chcialbym awans Hiszpanii ale Grecy tez na to zasluzyli! Pokonali Portugalie i remis z Hiszpanami! To taki czarny kon mistrzostw!!

O curna... co to ma byc? Co to za text: "w dobie internetu nie ma co ukrywac"?? POWIEDZIELI WYNIK... :evil:
No i na kij ogladac mecz??
SZKODA HISZPANÓW?A KTO IM ZABRONIŁ STRZELIĆ GOLA?KTO ZABRONIŁ WYGRAĆ Z GRECJĄ?LUB WYZEJ Z ROSJĄ?NIKT.NIECH SOBIE LECĄ GWIAZDY DO DOMU.FAWORYT... :renifer:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Franz 2004-06-20, 10:03 pm

No i Hiszpania po raz kolejny zawodła :) . Na nich to nigdy nie ma co stawiać :) .
Ja się tam ciesze ze odpadli, bo w dzisiejszym meczu niewiele pokazali, dzisiejszego meczu nawet nie można spróbować porównac do wczorajszego Holandia - Czechy, chociaż myślałem że również będzie ciekawy (szczególnie po bramce dla Portugali).
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez twari 2004-06-20, 10:03 pm

nikt im nie zabronil wiec probowali! (bo gdyby im ktos zabronil to by nie probowali- logiczne prawda?) ale zabraklo im tego... no... jak mu tam... o- SZCZESCIA! :) i dlatego mi ich szkoda!
Rozumiesz juz dlaczego mi ich szkoda?
A co do roli faworyta... nie... oni nie byli faworytem! Przynajmniej nie dla mnie...
twari

Postprzez bankier 2004-06-20, 10:04 pm

ja nie rozumię :shock:
bankier

Postprzez twari 2004-06-20, 10:08 pm

A tak PS... widzial ktos na tym meczu DOPING?? Ja poza smieszna flaga ULTRAS PORTUGAL (mogli jeszcze wywiesic HOOLIGANS...) nie zauwazylem zadnego zaangazowania!! Spodziewalem sie jakiegos MEGA dopingu tymbardziej ze grali gospodarze i ich sasiedzi... a tu cisza!! No i ciagle gwizdy...!! Wyglada to tak jakby mistrzostwa byly rozgrywane w Anglii, Holandii czy Czechach! Bo tych kibicow we wczesniejszych meczach NAPRAWDE bylo slychac... :?
twari

Postprzez twari 2004-06-20, 10:11 pm

bankier napisał(a):ja nie rozumię :shock:

ehhh... zasluzylli na bramke! I na awans do cwiercfinalow! Dzis braklo im szczescia! Tyle w tym temacie!!!!
twari

Postprzez Franz 2004-06-20, 10:13 pm

twari napisał(a):

ehhh... zasluzylli na bramke! I na awans do cwiercfinalow! Dzis braklo im szczescia! Tyle w tym temacie!!!!

Zasłużyli :?: ja tam nie widziałem żeby się bardzo starali wyrównać w końcówce :/ . Dobrze że odpadli...
Franz
Pudzian

Postprzez twari 2004-06-20, 10:16 pm

Franz napisał(a):
twari napisał(a):

Zasłużyli :?: ja tam nie widziałem żeby się bardzo starali wyrównać w końcówce :/ . Dobrze że odpadli...

nie powiedzialem ze zasluzyli na zwyciestwo!! Nie wspomnialem tez o remisie! Powiedzialem tylko ze zasluzyli na bramke!! Niestety- trafili w slupek i poprzeczke!! A Portugalia powinna strzelic jeszcze minimum 3 bramki w ostatnich 15 minutach!! Zabraklo spokoju ale w koncu to nie oni musieli martwic sie w tym momencie o wynik... :)
twari

Postprzez WOJTEK 2004-06-20, 10:17 pm

Morpheus napisał(a):Moim faworytem jest Hiszpania.

CIEKAWE CO NA TO MORPHEUS ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2004-06-20, 10:18 pm

ale co to znaczy zasłuzyli??? nie kumam - wygrywa ten, który strzela więcej bramek - na dziś za stworzone sytuacje i chęci do gry nie ma przyznawanych punktów! więc nie ma co gadać na ten temat!!! byli blisko - Torres nie strzelił... trudno! mieli takie same szanse jak portugalczycy! (i tak hiszpanie mieli wiele szczęścia, ze w końcówce meczu nie stracili drugiego gola!!!)

jedziemy dalej!

jutro:

Chorwacja - Anglia!!!
Francja - Szwajcaria!!!

:mrgreen:
bankier

Postprzez Franz 2004-06-20, 10:20 pm

twari czy Ty się wogóle zastanowiłeś co napisałeś, skoro nie zasłużyli ani na zwycięstwo ani na remis to co to za różnica czy przegrają 0:1 czy 1:2.

Naprawdę nie rozumiem ostatnio większości twoich postów...
Franz
Pudzian

Postprzez twari 2004-06-20, 10:27 pm

Franz napisał(a):twari czy Ty się wogóle zastanowiłeś co napisałeś, skoro nie zasłużyli ani na zwycięstwo ani na remis to co to za różnica czy przegrają 0:1 czy 1:2.

Naprawdę nie rozumiem ostatnio większości twoich postów...

Powiedzialem ze zasluzyli na bramke bo wtedy losy spotkania wygladaly by inaczej! Ale chodzi mi o to ze w moich wypowiedziach nie wspomnialem czy zasluzyli na zwyciestwo ani nie wspomnialem czy zasluzyli na remis i nie chce abyscie mi taka wypowiedz przypisywali!! Kibicowalem Hiszpanii bo nienawidze Portugalii od czasow ostatnich MS ale NIE WYPOWIADALEM SIE CZY ZASLUZYLI NA ZWYCIESTWO CZY TEZ NA REMIS! NIE WSPOMNIALEM O NICZYM TAKIM! To Ty sie zastanow co komentujesz...
twari

Postprzez Franz 2004-06-20, 10:36 pm

A ja cały czas uważam że Hiszpanie po stracie bramki nie bardzo się kwapili aby odrobić straty, więc nie zasłużyli na bramkę.
Tak to można byłoby powiedzieć gdyby po stracie barmki zaczęli atakować i stwarzać sytuacje tak jak wczoraj Czesi, a po nich nic nie było widać, poza kilkoma sytuacjami z pierwszej połowy...
Franz
Pudzian

Postprzez bankier 2004-06-21, 7:31 am

Z pierwszych doniesień wynika, ze druzyna Anglii przystąpi do dzisiejszego spotkania z Chorwacja osłabiona brakiem Owena Hargreaves'a (pomocnik) - powodem są bóle brzucha zawodnika.
bankier

Postprzez Gość 2004-06-21, 8:46 am

WOJTEK napisał(a):
Morpheus napisał(a):Moim faworytem jest Hiszpania.

CIEKAWE CO NA TO MORPHEUS ?? :lol: :lol: :lol: :lol:

Morpheus zalewa się :wink: ... łzami z tego powodu :cry: :cry: :cry:
Szkoda. No ale stało się. Teraz gdy nie ma już Hiszpanów całą swoją kibicowską sympatię przelewam na Czechów. Może oni mnie nie zawiodą.
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna