Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Bart0sz napisał(a):Stop, Bracia ja nie powiedziałem, że na sercu nie leży dobro klub z regionu z wieloletnią tradycją.
Ale dajmy odczuć piłkarzyką i zarządowi, że nam się to nie podoba!
Można przyjsc na mecz po jednej, drugiej, trzeciej wpadce, ale czy w tym sezonie nie było o jedną za dużo? sami odpowiedzcie sobie na pytanie.
Już się wypowiadać nie będe, tylko ciekawe co zrobicie, jak "po słabym spotkaniu z naszej strony w rewanżu polegniemy 1:2" - twwwwwuuuu, ale wiecie niespodzianki u nas za często się zdarzają.
pozdrawiam.
Bart0sz napisał(a):Stop, Bracia ja nie powiedziałem, że na sercu nie leży dobro klub z regionu z wieloletnią tradycją.
Ale dajmy odczuć piłkarzyką i zarządowi, że nam się to nie podoba!
Można przyjsc na mecz po jednej, drugiej, trzeciej wpadce, ale czy w tym sezonie nie było o jedną za dużo? sami odpowiedzcie sobie na pytanie.
Już się wypowiadać nie będe, tylko ciekawe co zrobicie, jak "po słabym spotkaniu z naszej strony w rewanżu polegniemy 1:2" - twwwwwuuuu, ale wiecie niespodzianki u nas za często się zdarzają.
pozdrawiam.
Bart0sz napisał(a):Hahahaha, jeszcze brakuje zebym "pajacyka" reklame robił wśród znajomych.
Ludzie opamiętajcie się, zarząd ma nas kibiców w dupie, "pajacyki" to samo, po jakiego grzyba chcecie w sobote byc? pokazać się, zrobić awanture, a może popatrzeć jak pajacyki się przewracają na boisku, i dostają w dupe?
Do puki ten zarzad będzie i ten skład będzie, to moja noga na Ludowym nie postąpi; co innego jak Wisła będzie grać, może nie moje barwy, ale przynajmniej uciesze oko, patrząc na wyższy poziom futbolu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników